Pato komoly vállsérülése

11

Pato, az AC Milan brazil válogatott futballistája vállsérülése miatt kihagyja a július 1. és 24. közötti Copa Américát.

A 21 éves támadó vasárnap, az Udinese elleni szezonzárón egy ütközést követően dőlt ki a sorból, Maurizio Gevi, a milánói klub orvosa szerint rehabilitációja legalább egy hónapig tart majd. Az első orvosi jelentések szerint a brazil csatárnak nem tört el a vállcsontja, de a gyógyulás fájdalmas és lassú lesz.

Pato eredetileg tagja Mano formálódó brazil válogatottjának, s meghívót kapott – két milanos társával együtt – a selecao következő felkészülési meccseire is.
11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nagyon sajnálom, jobbulást. Igazán megérdemelte volna hogy játszhasson a Copa Americán. Valaki tudna egy linket, hogy mi is történt vele, sajnos nem láttam a meccset.

  2. Hát mindenesetre szeretnék azért jobbulást kívánni Alexandre Patonak aki most már mondhatjuk az Ac Milan gerincének az egyik tagját alkotja. Remélem mihamarabb meggyógyul és felépül a sérüléséből…

    Forza Milan 🙂

  3. szegény ember miből van?:S Ez azért nem kellett volna ennyire súlyos legyen…:S Vagy szerintetek ez akkora esés volt? Mindenesetre jobbulást, Pato, még így is te vagy az egyik legnagyobb kedvencem!

  4. A komoly sérülésekhez nem kell nagyot esni elég ha rosszul fog talajt sajnos :/ Jobbulást Pato!! Forza Milan!!!

  5. Ez most elég szerencsétlenül jött ki, de ettől függetlenül ki kell találni valamit a sérüléseire.

  6. van 1 olyan érzésem hogy az orvosi részleg most sem a helyzet ura! nem nagyon hallottam olyat ebben az évben, hogy egy kicsit is komolyabb vizsgálat után azt mondták volna akár hogy “viszonylag” rövid idő a felépülés. Oké, láttam, h nagyot esett, de attól függetlenül az orvosi stáb egy kicsit bűzlik nekem.

  7. Erről nem Pato tehet, ha Ibra is így esett volna valószínű vele is megtörtént volna ez. Így is jó szezonja volt Pato-nak, ha nem lenne ennyit sérült ki tudja mire lenne képes.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet