Csata Nicola Lealiért

7

Komolyan ostromolják a Brescia vezetőségét a TOP-csapatok a 18 éves kapus, Nicola Leali játékjogáért. Az olasz U19-es válogatott portásának aláírásáért a Barcelona, a Napoli, a Juventus és a két milánói egyesület is verseng. A Brescia elnöke kész meghallgatni az ajánlatokat a fiatal tehetségért, sőt hajlandó a játékos tulajdonjogának a felét is akár átadni. Ugyanakkor Corioni  azt szeretné, hogy az Olaszországban csak “új Buffonként”emlegetett kapus a következő szezonban is a Brescia kapujában állna. A Serie A-ból kiesett együttes vezetője 2-3 millió euróért adná a játékos tulajdonjogának a felét.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. a maga 18 életévével úgyis csak a primaveránkba férne be, mert a nagycsapatnál nincsenek kapusgondjaink.

  2. Hát ez egy kicsikét olyan láltatlanban lévő játékosnak számít hiszen mindössze egyetlen egyszer szerepelt a Serie – A ban mérkőzésen mint hálóőr, viszont akkor nem kapott gól az ifjú srác. A kupában még egyenlőre egyáltalán nem kapott lehetőséget. A primavera csapatnál már más a helyzet, mert ott 810 percet kapott a bizonyításra a fiú és a Milan primavera csapatával mindkét alkalommal ő állt a háló elé. Na már most egyszer az első primavera meccsen január 15-én a Bresca 2-1-re legyőzte a Milant és azért ő tett hozzá ám az eredménynek az így alakulásához. Viszont a Primavera utolsó fordulójában kapott a Milan utánpótlásától egy laza négyest. A korosztályos válogatottakban viszonlag ott volt, mert az U16-os válogatottban hatszor kapott lehetőséget, az U17-es csapatban háromszor, az U18-as válogatottban kétszer szerepelt, míg az U19-es válogatottban háromszor kapott lehetőséget a Quadra Azurráknál. Az összes játékospiaci oldalon mindössze 100 000 Euróra van taksálva, de ezt betudhatjuk annak hogy fiatal még. Viszont annyira csak nem lehet rossza ha még a Barcelona is felfigyelt rá, nem bszélve a az itáliai patináns klubbokról. Hát én személy szerint Roma játékával és az hogy a Milanban véd, hogy is mondjam finoman nem vagyok kiegyezve. Eludnám képzelni hogy Roma helyére megszereznénk ezt a játékost. Igaz szerintem erre nem túl sok esélyt látok az idén hogy őt leigazolnánk ezen a nyáron. Bár csodák mindig történhetnek 😀

    Forza Milan 🙂

  3. Bocsi elírtam egy picikét 🙂 Úgy értem hogy a Milan primavera csapatával szembe ő állt a Bresca hálója elé. 😀 Bocsika hogy félre irtam egy kicsit ….

  4. Lehet, hogy a kapusposzt lesz az olasz válogatott legújabb betöltetlen pozíciója. Rendes középpályást még nem sikerült kinevelni Pirlo óta, de minden középszerű tehetséget ÚJ PIRLOként jellemeznek. Anélkül, hogy leírnám ezt a srácot mondom, hogy nem ő az első ÚJ BUFFON.
    Szerintem jó ötlet a fele játékjog megvásárlása, mert ide bizonyosan nem fér be a Bresciában viszont sokat fejlődhetne. Ha tényleg ő az új Buffon, akkor kifizetjük érte a valós árának a felét, és lenne egy kapusunk Abbiati helyett, aki évekre megoldhatja ezt a posztot.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet