Galliani még egy játékost akar igazolni

51

Adriano Galliani a Milan bajnoki sikerének titkáról és a nyári igazolásokról nyilatkozott a La Gazzetta dello Sportnak.

„Előbb kell megszereznünk a második csillagot, mint az Inter.” – kezdte Galliani.

„Ez a Scudetto nagyon kellett, mert megállítottunk az Inter szériáját, ami sorozatban öt bajnoki címet jelentett nekik.”Olaszországban tíz bajnoki cím után kap egy csapat egy aranycsillagot a mezére. A Juventusnak van kettő, a Milan és az Inter számára még 2 elsőség szükséges ehhez.

„Az edzőnk fantasztikus volt. Bár azt is hozzá kell tenni, hogy a legfőbb elismerés Silvio Berlusconit illeti. Neki köszönhetően tudtunk igazolni a szezonra, az ő segítségével érkezett Robinho is. Én is kivettem e részem a sikerből, mert jól választottam, mikor idehoztam Boatenget majd később Van Bommelt. A Bayern nagy szívességet tett nekünk, mert elengedte őt januárban.”

A bajnoki sikert követően az alelnök áttért a jövőt érintő kérdésekre. Ebben a témában a héten már nyilatkozott.

„Kaká nem tér vissza hozzánk, mert a Milan nem tudja leigazolni, a Real pedig nem adhatja kölcsön, mert magas adót kéne fizetnie, mikor visszatérne Spanyolországba. Imádom Kakát, de lehetetlen visszahozni őt.

Van Der Vaart? Allegri egy harcosabb középpályást szeretne, nem tudjuk miért, de támogatjuk a kérését és egyetértünk vele. Ott van például Ganso esete, ahol szintén egyetértünk. Dinamikus játékosra van szükségünk egy klasszikus 10-es nem dolgozik eleget a pályán.”

„Senkit sem fogunk Olaszországon belülről igazolni. A Mister X-ünk egy baloldali középpályás lesz, hasonló mint az udinei Kwadwo Asamoah, de külföldről érkezik majd. Asamoah nem jön, mert nincs kapcsolat a két klub között. Csak egy játékost igazolunk, illetve kettőt, ha Seedorf is távozik.”

A Milant többször hozták szóba a Cagliari triójával, Federico Marchetti, Andrea Lazzari és Davide Astori neve rendre előkerül.

„Marchetti érkezése attól függ, hogy mi lesz Marco Amelia sorsa. Lazzarit nem szerződtetjük, de Astori talán visszatér.” – fejezte be a kopasz transzferguru.

51 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nos, nagyon remélem, hogy az Astori utáni talán biztossá válik. Valamink a baloldali középpályás posztra Ronaldo vagy Marin jön, bár szerintem Marin reálisabb, de nem fogok bánkódni, ha meglepnek minket 1 Ronaldo-val. 😀

  Előre azért a 2. Arany csillagért. FORZA MILAN!

  Köszönet a fordításért.

  • Szívem szerint egy baloldali középpályásnak a Bastost hoznám ide mert dinamikus fiatal és Brazil!! Részemről ennyit!! Forza Milan!!!!!!!!!!!!!

 2. Nem kell ide Ronaldo…minek?Viccnek is rossz:)
  Marin jo igazolás lenne de akkor taktikát kéne váltani és Allegri nem arrol hires hogy variáciokat dobna be sajnos.(de elismerem a munkáját ebben az évben)azért ezt hozzá teszem.
  Megint ugyan azt nyilatkozza Galliani mint tavaly hogy max 1ember érkezik 😀 kiszámithatatlan a kopasz az tuti:)
  Elvileg igyis örülhetünk hogy jo igazolásokat hajtottunk végre és még csak most fog beindulni az átigazolási piac.Várom hogy mien ujjitásokat hoz Berlu és a Galliani:)
  Forza Milan

 3. Ha igazat beszél akkor ez nagyon gyenge lesz……..
  Ez kevés tisztelt Galliani úr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  BL-t kell nyerni.Ilyen igazolásokkal ez nem fog menni!

 4. Ködösít az öreg. Tavaly is hasonlóan beszélt és többször elmondta hogy nem igazolunk senkit. Aztán jött a svéd meg Robi meg Boa… 😉

 5. remélem flamini sandro csere lesz, és mivel 1 játékos jön, 1 megy így nem ez lesz az utolsó igazolás.. seedorf szerintem maradjon…
  sztem kéne még egy belső védő, mivel mexes még jó ideig sérült, illetve én nem tartom őt olyan nagyra…
  antonini, bonera, oddo, flamini mehetnek ahova akarnak…

  ha jön roni akk tuti taktikát kell váltani, mert nem hinném h középpályásnak venné őt berlu…

 6. Ha tényleg egy baloldali középpályás fog érkezni, Mister X, akkor remélem hogy az Inter verő Gareth Bale lesz az.!
  Szerintem maradjon Seedorf, de akkor Gattuso menjen és jöjjön még Ganso és akkor már jó is a kezdőcsapat, és ezután, már csak a minőségi cserék kellenek, egy mindenhol esélyes csapathoz.

  Egyébként baloldali középpályást szeretnének igazolni, akkor ezek szerint Emanuelson szóba se jöhet mint kezdő?:O érdekes.

 7. Aki 100 nappal a szinte még el sem kezdődő átigazolási időszak lezárta előtt elhiszi, hogy Galliani meg Berlusconi pontosan tudja, hogy egy embert (illetve maximum kettőt) igazol a csapat, annak úgy kell. 🙂

 8. Ez várható volt, hogy nem fogunk venni 4-5 játékost. 1 vagy 2 ember fog jönni valószínűleg, és kész a csapat. Ha már 2-3 minőségi játékost igazolnánk csoda lenne. Ibra-t is meg kell még venni, és Boateng-et is. Ez már magában 30 millió. És ezen felül még elköltünk 40 milliót maximum. Egy nevesebb játékos érkezni fog, de hogy ki azt csak Galliani tudja, vagy még ő sem.

 9. Ez egy eléggé sok felől megközelíthető témakör szerintem. Na már most tavaly is beszéltek és ködösítettek össze vissza. Ha bal oldalra akarnak igazolni egy játékost méghozzá középpályára, akkor szerintem egy fiatal, dinamikus és természetesen támadó felfogású játékost kéne szerződtetni a klubhoz. Na már most ha Ganso igazán le lesz szerződtetve, akkor csak Eu zónán belüli játékos érkezhet vagy Eu-s útlevéllel rendelkező. Én szerintem az egész középpályára ráférne a frissítés. Na dehát nem így hogy mindenkivel hosszabbít a klub Pirlo kivételével. Én nekem nagyon nagy példaképek, mint futbalisták a Milan idősebb generációja, de azért egy Ambrosini meg egy Pippo már nem a régi. Hát egyszerűen a régiekkel nem tudunk versenyképesek lenni pedig azt tűzte ki a klub célul hogy BL-t nyerjen. Ganso érkezésében nagyon bízom, de így ő vele elszáll a az utolsó Eu- zónán kívüli játékos igazolásának a lehetősége. Ugyanis Taiwo nem kapta meg a francia útlevelet és csak nigériaival rendelkezik egyenlőre. Azt viszont elégedettséggel nyugtáznám ha a brazil tehetség nálunk kötne az átigazolási szezon végén. Galliani említette, hogy a bal oldalt szeretnék erősíteni de nem egy olasz bajnoskágban játszó játékossal. Én nagyon szeretném látni például ott azon bizonyos bal oldalon látni egy Elia nevezetű fiatal holland játékost. Nagyon jól játszik , gyors és jól tudja a labdát végig vinni a pályán, ami kontrák esetén jó lehetne. De azért azt szeretném megkérdezni, hogy csak az én rögeszmém lenne az, hogy Emannuelson megtudná állni a helyét?! Szerintem Urby kifejezetten jó játékos és szerintem nem lenne annak akadálya, hogy kezdő lehessen, hiszen jó játékosnak tartom őt. De ha már Berlu mindenképp baloldalra akarna vásárolni én azért kacsintgatnék a Afellay felé is. Hogy mi lesz ebből az egészből az egy jó kérdés. Itt most még csak ködösítések és a félrevezetések a biztosak. Akkor fogjuk tudni biztosan, hogy kiket is szerez meg a klub a következő szezonra, ha már lezárult az átigazolási szezon.
  Forza Milan 🙂

  • Elia a VB-én jól játszott, klubjában, már nem tudom.. de ha már Elia akkor Dzsudzsák is ott van. Emannuelson nyáron elfog menni szerintem, jobban jár ha elmegy, mert nem úgy néz ki, hogy sok játéklehetőséget fog kapni… Huntelar-hoz hasonlít, ő is elment, mert nem játszott sokat, és őt is csak feleslegesen igazoltuk, érthetetlen, hogy miért igazolunk olyan játékost amikor nem is játszhatjuk őket. Még 11 nap van az átigazolási szezon kezdetéig, addig ezek a nyilatkozatok, pletykák, szinte semmit sem érnek.

  • Emanuelson tényleg meg tudná állni a helyét..de sztem nem lenne elég a BL-ben ha nem lenne mögötte egy világklasszisokkal teletűzdelt csapat..mert az én véleményem szerint Ő nem egy tipikus klasszi játékos és nem is lesz az…de ha lúd nincs jó a szamár alapon megfelelne…

 10. Nem értem mért vagytok oda ennyire Dzsudzsákért! nem MILAN szintű játékos akkor inkább már Marin legyen vagy Elia.

  • nem vagyunk mi annyira oda csak milyen jo lenne ha lenne egy magyar játékos a Milanban.Sokan jöttek ugy ide ,h nem “milan szintüek” aztán itt váltak azzá.
   Dzsudzsák már bizonyitott hollandiában és nem rosszabb mint Urby.Valamint az ára sem lenne sok.
   Én elképzeltem ahogy itthon mennék és látnák sok milan szurkolot az utcán Dzsudzsák mezben 🙂

 11. Szerintem a középpályára akár 3, de minimum kettő igazolás szükséges a BL-hez. Egy irányító kell a csatárok mögé, hasonlóképpen Pastoréhoz valamint egy játékos See helyére a szervező mögé, de a szűrő elé. Ez lehetne Fabregas.
  Eddig marasztaltam volna See-t, de ha ő a gátja az új játékosnak, akkor ne hosszabbítsanak vele szerződést.

 12. Dzsudzsák jo..csak nem a Milanba. Én a legjobban Essiennek örülnék vagy De Rossi-nak.. De R. már bizonyított a Seria A-ban és a BL-ben is…Essien pedig véleményem megállná a helyét a Seria A-ban (sőt amondó vagyok,h az ő játékstílusa oda való) és a BL megnyerésében kulcsszerepe lenne…motivált is..mivel ha nem tévedek még neki sem sikerült megnyernie.Mindenképpen jó választás lenne számunkra és számára is (ha már csak azt nézzük,h barátja Boa is itt játszik..stb.). Fabregast nagyon szeretem és eszméletlenül örülnék neki 3 napig bebaszva tengenék a városban ha jönne…de ezek ellenére sztem kicsit zsákbamacska a Seria A kemény játékához…mondjuk ha a BL a cél akkor okés…. C. Roni jó..de drága az árából új csapatot lehetne venni…mondjuk miattam hozhatjuk nem az én pénzem megy 🙂 Ha realitások talaján maradok akkor azt mondom,h Essien és Ganso/Marin jön…a többi meg legyen csak meglepetés a kopaszéktól…

 13. Pont ezt irtam tegnap, hogy Seedorf döntésétől függ 1 vagy 2 játékos érkezik-e a KP-ra.
  Lássuk kikkel hoztak eddig hírbe.
  Fabregas, Sandro, Lamela, Hulk, Ganso, Essien, Pastore, Marin, Robben, Fernando, Farfan, Fernandinho, Chico, Kaká, Diarra, Elano, Van Der Vaart…. többre nem emlékszem…. na de mondjuk Pastore ki van csukva, mert ő a Serie A-ban nyomja, meg drágább is a kelleténél…. A többiek közül bárki lehetne az … vagyis, annyira nem is…
  Fabregas 45-50 millióra tartják, a Barcelona sem adja meg. mi se fogjuk
  Sandro – állitólag Flaminiért cserélnénk el, de ő nem bal oldal… és nem is támadó KP.
  Lamela – na ő az egyik legvalószínűbb. Állitólag a csapata kész megvállni tőle.. és valóban tehetséges játékos. ???
  Hulk – nagy a huzavona, a Porto nem engedi, jővőre BL-t akarnak nyerni vele.
  Ganso – itt már volt minden, midnenki tud midnent, csak ganso nem, Galliani nem is hallott róla….
  Essien – lehetséges érkező. A Chelsea kész megvállni tőle, mivel rettenetes szezont produkált. mi meg megvehetjük, ennek ellenére is … ???
  Marin – óriásit igazolnánk, tudnék neki örülni. nagy tehetség, és nem is drága. vihető ???
  Robben – hol engedi, hol nem a Bayern. nagy durranás lenne nálunk, de az Inter is vinné… szerintem nem jön.
  Fernando – ugyanaz mint Hulk, a Porto nem engedi.
  Farfan – lehetséges ???
  Fernandinho – lehetséges ???
  Chico – hozható olcsón ???
  Kaká – teljes mértékben kizárt
  Elano – hozható, nagy segitség lenne de csak úgy mint v. Bommel… 1-2 szezon. nem megoldás.
  Van der vaart – ő igen. Harcos KP ???

  • Lamela tényleg nagy tehetség és ha a fizikumán változtatna akkor húzó emberük lehetne..remélem az is lesz 🙂

   • Hát figyelj… nem én találtam ki. Ők most bajnokok lettek úgy, hogy egyetlen meccset se buktak el. 30 meccsből 3 X-eltek a többit megnyerték. 73 gólt rúgtak, 16-ot!!! kaptak. Bár más kaliber a portugál liga, de Ahhoz képest, hogy ők 30 meccsből hozták össze azt amit nekünk 38 meccsen nem sikerült… az azért jelent valamit. Ráadásul gyönyörű szépen meneteltek végig az Európa ligán, amit meg is nyertek. Sikerült duplázniuk.
    Az edzőjük, nem akarja elhagyni a csapatot, ráadásul nem akar elengedni senkit, mert jövőre a BL-ben is eléggé nagy esélyekkel indulnak. ha valóban nem adnak el senkit, akkor aláirom ezt én is.
    mi sem figyeltünk volna fel Hulkra, Fernando-ra, ha nem értek volna el sikereket a Porto-val. És most Európa legnagyobb csapatai akarják elcsalni Hulk-ot, Falcao-t, Guarín-t, Fernando-t és sorolhatnánk… mert szinte minden játékosukra jut egy vagy több kérő.
    A szakértők máris elkezdték elemezgetni, milyen esélyekkel indulnak jővőre, ha nem adnak el senkit…..

    • És nézd az Európa ligás meccseket: FC Porto – Rapid Wien 3:0, CSKA Szófia – FC Porto 0:1, Besiktas – FC Porto 1:3, FC Porto – Besiktas 1:1, Rapid Wien – FC Porto 1:3, FC Porto – CSKA Szófia 3:1, Sevilla – FC Porto 1:2, FC Porto – Sevilla 0:1, CSKA Moszkva – FC Porto 0:1,FC Porto – CSKA Moszkva 2:1
     FC Porto – Szpartak Moszkva 5:1, Szpartak Moszkva – FC Porto 2:5
     FC Porto – Villarreal 5:1,Villarreal – FC Porto 3:2
     FC Porto – Braga 1:0
     37-14 adott kapott gólok, ahol Falcao egymaga 17-et szerzett.
     A Porto lett a bajnok, miközben olyan csapatok is indultak, mint a Man. City, B.Leverkusen, Napoli, Villareal, Ajax, CSKA és Spartak moskva, Sevilla, Paris St.germain, Eindhoven, Liverpool.
     és ha belegondolunk, hogy a mi szánkat egy Tottenham törölte el a továbbjutástól, akkor el kel lismernünk, hogy a porto sem indulna kisebb esélyekkel neki a BL-nek, mint mi.

 14. Dzsudzsák… a 3 kieső Seria A-s csapat mindegyikében volt magyar játékos… szerintem nem kell nekünk is egy ilyen rosz omen. 😀

  Am meg túl vannak sztárolva a magyar játékosok, legalábbis Mo-n. Sose felejtem el azt az nso cikket, ahol Ribery-vel egy lapon volt emlegetve x)
  Valszeg C Ronival is csak azért nincs versenyeztetve, mert Ronaldo a másik oldalon tengeti a napjait normál esetben.

  Am most ott van Diego is, a Wolfsburg átadó listára tette 10 misiért, szerintem megér annyit, márha nem akarunk nagy pénzeket megmozgatni.

 15. Különben meg Emanuelson, ameddig nem került hozzánk, hátvéd volt. Szerződtettük hátvédnek… csakhogy Allegrinek más szándékai voltak vele. Aztán galliani azt nyilatkozta, hogy igen KP-n fogjuk kipróbálni, de amennyiben nem sikerül szerezni senkit balbekknek, akkor Emanuelson ott fog játszani. Ez volt akkor amikor leigazoltuk. Hoztunk másik balbekket? IGEN! Davidf Villát! Játszott egy percet is? NEM! Emanuelsson játszott balbekként? NEM! Játszott a KP.-n? csak egy pár percet kapott! nekem fogalmam nincs mi ez a játék. Antonini nem ide való. Villának már régen átkellett volna vennie a helyét. Emanuelson-t pedig nem tudom megérteni, hogy nem kaphat több lehetőséget, se hátul, se középen…. aztán a Fiorentina már vinné, mert látják hogy nagy tehetség. Jó már most hogy jött Taiwo úgy látszik a bal hátvéd gondok megoldódnak… de mi lesz Villával??? :-O
  nem értem én ezt….. 2 nagyra tartott tehetséget dobunk el megint…

 16. jah… már tudom ki lesz az a MR.X 😀
  Denilson az Arsenalból. Most jelentette be, hogy ez volt élete legrosszabb szezonja, és nemcsak hogy az Arsenal-t akarja elhagyni a sok sikertelen év után, de az egész angol fociból elege van. Mivel egy focista karrierje nem tart sokáig, igy minél hamarabb le kell lépnie vagy olaszországba, vagy Spanyolországba… Ráadásul már 8 hónapja eldöntötte, hogy nem folytatja tovább Angliában. 🙂
  na mit szóltok?

 17. Ganso vagy Fabregas kéne sztem de hogy ha ők nem lennének meg akk Essien de legjobban Gansonak örülnék azt kész is vunk!:)

 18. Eden Hazard az bal szélső, támadó középpályás! Megfelel Galliani kritériumának!! Mellé még Lamela és jöhet a szezon…!

 19. Én nem mondanék neveket, de egyetértek azzal, hogy a védelem és a csatársor végtére is megvan. A középpálya viszont még nem megnyugtató. Egytértve Allegrivel, harcos sokat futó, jól szerelő, de a támadásokhoz is értő középpályások kellenek és ebből én ma csak egyet látok, Boatenget. Se Van Bommel, se Ambro, se See, se Gattuso, se Flamini nem ilyen, Emanuelsonból még keveset láttam.Így nem lehet se BL-t, se még egy bajnoki címet szerezni.Szeretnék minimum két új Boatenget látni a csapatban.
  Ja és mégegy: ebben a csapatban most senki nem tud fejelni ! A számolatlanul elért szögletienk hasznosítása alapján a Série B-ben lenne a helyünk. Ezt is figylembe kéne venni, mert egy ellenfelét állandóan beszorító csapat sok szögletet ér le. Persze beszélhetnénk a szabdrúgásokról is…
  Egyben azonban mélyen egyetértek Lansky-val. Ma még nehéz komolyan venni az átigazolásokról szóló híreket. Mikor igazoltuk le Ibrát és Robinhot például ?

  • jah… Ibra még most se a miénk, de nagyon várom már a bejelentést, hogy véglelegesen is megvettük, mert ha nem, akkor valóban…szinte esélytelenül indulunk neki a következp szezonnak és a BL-nek.
   Igen a védelmünk már rendben van és én se igazolnék már csatárt. Max. visszahoznám Paloschit, vagy beállitanám Berettát. mindketten kiváló csatárok.
   A KP viszont ahogy írod… nagyon rizikós.
   Ambro már csak csere lesz, de szépen tud szűrni. Gattuso is marad szerintem… szóval a pitbull is megmarad a padon. Seedorf részt tudott venni a támadójátékban.. de egyelőre semmi hír, hogy megy vagy marad. De ő stabilitást jelentene a KP-n. van Bommel kiváló játékos, szűrés támadás benne van. Boateng-et meg se kell emliteni….. Flamini is inkább a támadásokban van jelen.
   ha úgy vesszük nincs is annyira rossz KP-nk, de egy tuti hogy a BL-ben ez nem elég. Kell még egy harcos és egy irányitó, mert az most egyáltalán nincs a MILAN-ban. én még 2 embert várok a KP-ra akármi is legyen.
   jah és fejelni? már hogyne tudnának…. Pato, Ibra, Robi, Silva, Nesta – mind tudnak fejelni, beadásaink nincsenek. Abatet szeretem, de a beadásai inkább gyengébbek. majd meglátjuk mit mutat Taiwo a bal oldalról. ha lesznek beadások, lesznek fejesek is.

 20. szerintem pedig Dzsudzsák jó spíler, nem biztos, hogy nem nyernénk vele…viszont a harcosság szempontjából gyanús. Ronaldo….SOHA!!!!!
  nekem a nagy álmom Honda, igaz, a vb óta nem láttam, de akkor lenyűgözött!!!
  Astori pedig jöjjön vissza: fiatal, olasz, saját nevelés….kell nekünk
  Onyewut, Papastatopuloszt és akár Bonerát is el lehetne adni…az értük kapott néhány millióért azért lehetne igazolni egy jobbacska játékost. vagy kva gyorsan kifizetni Boateng másik felét

 21. Jelenleg a következő emberekkel lehet számolni a következő szezonra:
  Abbiati, Roma (2)
  Nesta, Silva, Abate, Mexés, Taiwo, Antonini (6)
  Boateng, Ambrosini, Strasser, Emanuelson, Van Bommel, Merkel, Flamini (7)
  Robinho, Pato, Cassano, Ibra, Inzaghi (5)
  Ez 20 ember eddig.
  Még egy kapus kell, ez tehát +1 fő.
  Jobbhátvédnek Oddo nem egy életbiztosítás, és középső védőnek még jönnie kell (talán Astori), mert Nesta egyedül nem fogja bírni a kettős terhelést, Mexés meg csak október elejére épülhet fel, addig pedig lemegy 5 bajnoki, 2 BL-meccs, plusz a ott van még a szuperkupa a pekingi Madárfészekben. Ez 2 bizonytalan embert jelent…
  A középpályán két ember helye tűnik biztosnak: Moonwalkeré és Van Bommelé. Ha Seedorf marad, akkor szinte semmit sem változik a középpályánk a tavalyhoz (tavaszhoz) képest… Seedorf is sokat keres, és sajnos minden respektem ellenére azt mondom, a csapat érdeke az, hogy elengedjük, és jöjjön helyette is egy új, egy fiatalabb tehetség. Itt legalább 2 ember kellene, hogy érdemben változzon a játékunk. Remélem, nem felejtette el a nagy ünneplés közepette a vezetőség, hogy a BL-ben a középpályánk (meg nem léte) miatt nem jutottunk tovább. Ha legalább két embert nem vesz ide a vezetőség, akkor nem tudom, hogyan gondolják, hogy így BL-sikert ünnepelhetünk egy év múlva…
  Az Abbiati – Abate, Mexes, Silva, Taiwo – Van Bommel, Boateng, Emanuelson – “Mister X – Ibra, Robinho kezdő nem rossz, de ha közülük kiesik valaki, akkor Van Bommel helyett Ambrosini, Taiwo helyett Antonini jönne, Mr. X helyett Seedorf… Boateng helyett meg kicsoda?
  A csatárokkal nagy gond nincsen.
  Vagyis: a jelenlegi 20 “stabil ember” mellé kell
  – 1 kapus (Marchetti jó lenne);
  – 2 védő (Oddo helyére kellene valaki és mondjuk Astori középső védőnek);
  – 2 középpályás (legyen egy jó irányító és egy Boatenghez hasonló mindenes – Fernando vagy De Rossi lenne talán a legjobb választás)
  Ezzel meglenne a 25 ember, amit terveznek Gallianiék.
  Remélem, jól számoltam. 😀

 22. Galliani azért szerintem húz majd egy.két váratlant.a bajnoki cím után a minimum amit elvárok tőle.most legyen maximalista amikor neki kell odatennie magát.Boatenget meg kell tartani,Ibrát is,akiket meg hozunk remélem igazi klasszisok lesznek.neveket lehetne sorolni de sajna nem én írom neki a bevásárlólistát:))

  • hmm… na nevek lehetnek… igazi klasszisok lehetnek.. na de tudhatnátok, hogy hogyan néz ez ki a milan háza táján…… olyan nagy sztárt igazolunk majd le augusztus végén, aki már totál ki van purcanva…és már régen a csúcsformáját elhagyta… pl. Ronaldo….Ronaldinho….. ameddig fiatalok voltak jó formában esélyünk se volt elhozni, mert mi nem költünk… aztán mikor már nagyjából vége a karrierjüknek, elhozzuk őket, de csak azért hogy legyenek nagy nevek….. 😀

 23. Igen, én is pont erre céloztam a másik (középpálya megerősítése) cikk kommentálásában. Remélem legalább úgy meg fogunk lepődni örömünkben mint Robinho, Ibra, Cassano érkezésekor. És a végén happy end lesz.

 24. Galliani,hozd el vegre Fabregast es Gansot!!!akkor tenyleg minden elismeresem az idei atigazolasokkal kapcsolatban…szerintem 80-90 milliot befektethetne vegre Berlusconi,mert mindenki nagyon orul Taiwonak es Mexesnek,de ok ingyen erkeztek.Ha nem erositunk a kozeppalyan,akkor a Bl-re meg sokat kell varjunk!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet