Thiago Silva hosszabbított a Milannal

39

Az AC Milan a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2016. június 30-ig meghosszabbította Thiago Silva szerződését, míg Mark Van Bommel, és Flavio Roma még egy évig marad a piros-feketék alkalmazásában.

39 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Teljesítménye elismerésre méltó és megérdemli mind a szerződést, mind a fizetésemelést (nézve a fizetési rangsort csapaton belül). Van Bommel maradása ellen se nagyon lehet érveket felsorakoztatni, teljesen ésszerű, hogy nagy biztonságot és variációt nyújt, megbízható, minőségi ember akár a pályán akár a kispadon. A Roma dolgot viszont nem értem, nincs vele semmi bajom, de harmadik kapusnak inkább egy fiatal, Primavera tagot tudnék elképzelni.

   • Abban, amit írtam nincs benne, hogy ne ott védjen. Védjen és ha úgy alakul, hogy szükség van a harmadik számú kapusra akkor, ott van kéznél. Ezért felesleges a jelenléte.

 2. Nem érdemli meg!!! Neki nem szeződés hosszabbítást kell ajánlani, hanem örökös Milan tagságot! Abate, Nesta (Mexes), Silva, Taiwo!!! Csúúúúcs ez a vérzééés! 😀
  na jó én még mindig kételkedem benne, hogy Mexes képes lenne pótolni Nestát, de csak hajrá. 🙂
  Van Bommel – örülök, hogy még egy évig marad. Nagyon stabil, higgadt, megbízható játékos.
  Roma – hát ez az.. ne migazán értem miért marad még… Amelia el akar menni, jönnie kellene Marchettinek…. Roma eddig se szerepelt.. ezek után se fog.
  Abbiatival még talán kihúzzuk a szezont, de a következő szezonban óriási problémáink lesznek, ha nem találunk egy jó kapust. Szívesen beállnék a kapuba, de talán még nem vagyok eléggé öreg hozzá……

  • Nem értem a problémádat! Mi bajod van Abbiatival? A szezon egyik legjobban teljesítő játékosa volt!

   • Probléma? ki emlitett itt problémát? 🙂
    Abbiatival nincs gond, hála istennek, de már ő se lesz fiatalabb, és ha a következő idényt végig bírja nyomni össze tehetjük a kezünket. Na de ebben a szezonban is eléggé sokat votl sérült, vagy kellett lecserélni. Pótolni kell, mert ha ő kiesik, nagyot fogunk szívni, kapus problémák miatt!
    Erre próbáltam célozni.

    • Hát azért 33 évesen még nem nevezném öregnek! Főleg hogy kapus… 37-38 éves koráig szépen el védhet az tuti! A sérülései viszont tényleg aggasztóak! Az ifiből Perucchini-t én kipróbálnám Allegri helyében! Szerintem remek kapus lesz belőle!

     • emlékezz vissza a BL-re. Mikor a Tottenham ellen a tizen valahányadik percben le kellett cserélni… és én akkor keresztet vetettem, mert fogalmam se volta arról Amelia, aki nagyon kevés lehetőséghez jutott, képes lesz-e jó teljesitményt nyujtani…..
      ha Amelia elmegy, Roma nem lesz megfelelő cseréje Abbiatinak…
      persze .. 40 évesen is lehet védeni, nem erről van szó.De jó lenne, ha már most hogy végre kezd a csapat helyrerázódni, hosszú meddő idő után, nehogy már azon csússzunk el, hogy Abbiati lesérül, nekünk meg nincs kit beraknunk helyette, aki normálisan tud védeni

 3. érdekes roma hosszabbítása mivel a múltkor azt mondta, hogy le akar lépni.. és azért is kerestünk új kapust.. érdekes XD

 4. Roma minden bizonnyal egy szimbolikus összegért marad még egy évre 3. számú kapus. Nincs ezzel semmi baj. Ezt gondolom Ő is elfogadta és talán úgy érezte, szeretne még ennek a csodálatos csapatnak a keretéhez tartozni, amit a vezetők is akceptáltak! Silva hosszabbítása nagy öröm, Van Bommel-é meg remek húzás.

 5. Örülök annak, hogy a vezetőség nagyjából hasonlóan gondolkodik, mint a szurkolók nagy része (védelem megerősítése, Van Bommellel hosszabbítás, irányítókeresés stb.). Thiago Silván nem vagyok meglepve. Látszik rajta, hogy él-hal a csapatért. Roma miatt meg nem kell aggódni. Nyilván még jönni fog egy kapus Amelia helyére. És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy gratuláljak szülővárosom kupagyőzelméhez! A Kecskemét megmutatta a Milannak meg a Barcelonának, hogyan kell hazai kupát nyerni. 🙂

 6. Na nagyon helyes Silva hosszabbított, MVB nem bánom megérdemli a teljesítménye alapján, de Roma-t nem értem, mert télleg jobb lenne helyette egy ifista aki átveheti majd Abbiati helyét a kellő pillanatban.

 7. Roma annak ellenére, hogy csak harmadik számú kapus, nagyszerű teljesítményre képes. Itt például egy tavalyi védése 7:38-tól
  http://www.youtube.com/watch?v=2rUV7gzfq1U
  Akár 2. számú kapus is lehetne. Így feljöhetne egy ifi főállású 3. számú kapusnak. Persze Marchetti is jó döntés, de nem biztos, hogy jobban véd Románál. Nyílván a kort sem árt figyelembe venni.
  Silva szerződéshosszabbítása egy várt döntés. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire nőtt a fizetése ezzel.
  Bommel pedig hasznos játékos, akivel nem számolunk hosszútávon. Eddig remek. Esetleg még Ambrosinivel hosszabbítanék az öregek közül. A többiektől fájó búcsút vennék.

 8. Ha bárki leír nekem 5 okot, amiért hosszabbítana Ambrosinivel, akkor tényleg megemelem a kalapomat… Mert én tényleg nem értem. Ebben az idényben legalább 15 olyan meccset láttam, amin Ambrosini játszott. A nagy többségén semmit sem mutatott. De azért hosszabbítsunk vele… Hmmmmm.

  • en is lattam 15 olyan meccset, amin ibrahimovic nem csinalt semmit
   abro pedig majd 20 ev alatt sokat adott ennek a csapatnak

  • 1 Ambrosini a csk!
   2 Meccs után az ő kocsmájában szoktak elemezni!
   3 Padról beállva is tud stabilan segíteni!
   4 Bírja a padozást!
   5 Jól fejel ,és nem utolsó sorban Ő Ambrosini !
   + így két Szőke kék szemű olasz van a keretben!!

 9. Ambro vagy Gattuso marad még, de kérdés melyik, Gattuso-t jobban szeretem, és lelkes, de ő érte kaphatunk egy szép összeget, és szerintem elfogjuk adni, és ezért maradni fog Ambrosini. Bommel és Roma 1-1 évig még jók tartaléknak, de többnek nem jók! Thiago Silva meg nem fog elmenni ha a vezetőség nem akarja eladni. Hasonlít Gattuso lelkesedésére szerintem ezt tőle tanulta. 🙂 No meg persze Nesta-tól és Maldini-től is volt mit tanulnia, nem hiába ilyen jó! 🙂

 10. Ha minden jól megy a nyáron akkor egy Bomba keretünk lessz… Remélem Allegri is fejlődni fog annyit a nyáron hogy jövőre a BL-be is megálljuk a helyünket… okok megnyertük a seria-a – t az igaz de ne feledjük szerintem messze a legerősebb keretünk volt a seria .- a ba így annyira nem volt nehéz… összes meccsen kb ugyanazzal a taktikával álltunk fel… jövőre kiszámíthatatlanobbnak kell lennünk és a kritikusabb meccseken (pl bl amikor vesztésre állunk) merészet kell húznunk… de ez csak az én véleményem…

  hosszabítások:
  – nem tudom kiket akarnak igazolni középpályára, de ambroval 1 évet én is hosszabítanék, Pirlo, imádom szeretem, de már fel kellene ébrednie csipkerózsika álmából, tőle megválnék… (figyeljétek meg tuti marad)
  Gattusot mindenképpen megtartanám… Oddo, Antonini, Janku tőlük megválnék…

  És igazából ennyi… Ibrával annyi a bajom hogy ok neki köszönhetjük az őszi félévet de a tavaszin nagyon lassította a játékot, bár a BL-be szükség lessz rá így őt is megvenném… (pato robinho 2őst egy tehetősebb angol védelem összetörne…)

  Valahogy úgy érzem hogy az elkövetkező évekbe ismét MILAN fog eúrópa football trónjára felülni… Barca a világ legjobb csapata bár kezd a játékuk kiismerhetővé válni, meg egy hatalmas lufinak tartom ezt a teljesitményt ami előbb vagy utóbb de kifog pukkadni… de majd meglátjuk…

 11. 1.Nagyon erős fejjel
  2.Nem fél ütközni
  3.Szívét lelkét beleteszi a meccsbe kezdőként vagy csereként mind1
  4.csk
  5.Biztos lábakon áll és sok labdát szerez meccseken
  6.Nem lő rosszul se igaz nem olyan erős lábbal mint fejjel!
  7.Elfogadja ha csere
  8.Nem durva nem állítja ki magát mint Van Bommel és kell egy olyan posztra való játékos
  9.Olasz
  10.Szerintem szurkolók egyik kedvence egyetemben Pirloval!
  Ezek után azt mondom egy 2 éves kontraktust megérdemel utána mehet addig meg beépítünk szép lassan akárkit aki fiatal és megfelelő utód!

 12. Tudom hogy nem illik a játékrendszerünkbe, + azon a poszton van már játékosunk + szinte megvehetetlen de nagyon eltudnám képzelni MILAN-ba NANI-t….

 13. Peterman hozzászólásához csak annyit fűznék hozzá: Bommel higgadt? 😀 hát én nem így nevezném 😀 de örülök h marad még egy évig…. stabil csere lesz remélem 🙂

  Silva hosszabbításához meg azt fűzném… ha nem így cselekedtek volna a vezetők…. én nem is tudom mit tennék….de h kiábrándulnék a milanból az tuti :S (nah jóó nem …de akkor is….ő SILVA a KEDVENC!! :)….)

 14. T.Silva – Megnyugodtam, h nem jelentkezett be érte valamelyik mocskos gazdag multi. Nem lepődtem volna meg ha ajánlatot tesznek neki. (Kaka)
  Bommel – Mindenkinek kellemes meglepetést hozott, a közép pályára pedig stabilitást. Annyi erő és pontenciál van még benne, hogy akár 2 éves szerződést is elé tehettünk volna.
  Ambrosini – Lehet kinevettek de sztem a sérülése előtt a bal szélen futballozott nem keveset futva közben. Amit egy kényelmes tempójú Milan-nál nem szabad elhanyagolni. Tudom, hogy pont most kívánjuk felgyorsítani a játékunkat de én Ambronak, Seenek és Gattának is adnék 1, esetleg 2 éves új hosszabítást kevesebb pénzzel. Ha elfogadja maradjon padozni ha nem akkor séta. Pirlo (bár tiszteltem) de inkább menjen és legyenek céljai még valahol.
  Kapus – Nagy kedvencem (szerintem nem hiába) De Gea. A jövő egyik nagy kapusa, tuti.
  http://www.youtube.com/watch?v=92SqCrZdAQk

 15. Aki nézte a felkészülési meccseket tudja, hogy Roma egyáltalán nem gyenge kapus. Rendre jól védett, szinte hiba nélkül. 3. számú kapusnak tökéletes.

 16. winnetou! Szerintem eléggé veszélyes vizekre evezel, ha Ibrát akarnád Ambrosinihez hasonlítani. Kb. mintha Messit vetnéd össze Maxwellel…
  RuudGullit89! A komolyabb érveid:
  1) Ambrosini a csapatkapitány –> és akkor mi van? 🙂
  2) padról beállva is tud stabilan segíteni –> ha az eredmény tartására gondolsz, akkor talán igazad van, de hogy a játékunkat nem pörgeti fel, az tuti.
  3) bírja a padozást –> :D:D
  4) jól fejel –> fejelt egy gólt idén, és jobban fejel, mint a csapat többsége, ez igaz

  Matias Master! A Te érveid:
  1.Nagyon erős fejjel –> inkább maradjunk a “nem rossz fejjel” megfogalmazásnál szerintem
  2.Nem fél ütközni –> ez egy olyan dolog, amit minden védekező középpályásnál kötelező…
  3.Szívét lelkét beleteszi a meccsbe kezdőként vagy csereként mind –> pont a legutóbbi meccsén láttam, mennyire “langyosan” játszott…
  4.csk –> lásd fentebb!
  5.Biztos lábakon áll és sok labdát szerez meccseken –> ???, illetve utóbbit honnan veszed?
  6.Nem lő rosszul se igaz nem olyan erős lábbal mint fejjel! –> szerintem fél évente egyszer lő kapura…
  7.Elfogadja ha csere –> ez nem lehet érv. Ez a minimum.
  8.Nem durva nem állítja ki magát mint Van Bommel és kell egy olyan posztra való játékos –> nem durva, ez igaz, de azért szerintem te sem vagy nyugodt, amikor ő meg Flamini a két szűrőnk…
  9.Olasz –> ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy szőke vagy hogy krisztusi korban van…
  10.Szerintem szurkolók egyik kedvence egyetemben Pirloval –> egyik kedvence? Lehet, ezt nem tudom, de hogy Pirlo nincs az első ötben a kedvencek listáján, az is tuti.

  Ne haragudjatok, de valószínűleg érzitek, hogy nem sikerült meggyőznötök… 😀

 17. Annál szebb nincs, amikor egy játékos rengeteget tett egy csapatért és abból a csapatból mehet nyugdíjba (lásd Maldini) Ambro Gatta See és Pirlo is megérdemli hogy ebből a csapatból vonuljanak vissza, abból a csapatból amiért rengeteget tettek, fizetés csökkentés padozás esetleg keretből kimaradás esetén is a klubbal tartanak, akkor azt mondom hogy igen maradjanak, de ha azért mennek el mert nem kanpnak játék lehetőséget meg elég pénzt, akkor menjenek, nem is voltak igazi Milan tagok, kaptak rengeteg pénzt ettől klubbtól volt miből megalapozni a jövőjüket, kevesebb játék lehetőség:Srácok a ti időtök lejárt, szakmai és rutin segítség kell az új fiatal milannak és ezeket az öregfiúktól kaphatjuk meg! Legyen példakép Pippo lassan 40 lesz de semmi pénzért nem hagyna el minket…

 18. Taiwo szerződtetése óta, a legnagyobb hír. Nagyon örülök, hogy elkötelezi magát a klub mellett, Nestaval a világ egyik legjobb védő párosát alkotják.
  Kapus posztra én vennék egy fiatal játékost, teszem azt, Kasper Schmeichelt, vele jó ideig meg lenn oldva az a poszt is.

 19. Ha megint a világ tetejére akarunk felállni akkor le kell mondani a nagyon jó és nekünk nagyon kedves öregekről.A mai futbal egy nagyon gyors és egy nagyon erőteljes futbal amit csak jó erőteljes játékosokkal lehet elérni,ezért sajnos le kell mondani a nagyon kedves öreg játékosokról.Ha csak a Milan nem lesz egy jótékonysági egyesület,de akkor sohasem fogunk BL nyerni.

 20. Remélem a bajnokságban is versenyben maradunk, esetleg a kupában is a BL mellett. És ebben az esetben kell egy teljes B csapat is. Szerény meglátásom szerint oda tökéletesek lennének a Milan “rutinos” ikonjai. És ezzel nem Ambrot, Seet, Gattát futtatom. Pirloról nem beszélek mert Ő nem hajlandó változtatni a játékán.

 21. Nem tudjáltok milyen fizetése lett Silvanak?
  És a többieknek?
  Jó lenne kicsit számolgatni, meiiy a fizetési költségvetés a biztosan maradóknál, hogy lehessen azzal számolni, melnnyi marad új igazolásokra…
  Remélem, Silva komoly emelést kapott, hogy továbbra se gondolkodjon a váltáson…soha 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet