Seedorf a hónap játékosa

12

A fórumozók Clarence Seedorfot választották április hónap legjobbjának. A holland játékos remek teljesítményt nyújtott az elmúlt hetekben, így elsősége nem meglepő.


A rutinos holland középpályást sok kritika érte az elmúlt években, teljesítménye messze elmaradt a várakozásoktól. Az idei évben a Tottenham elleni Bajnokok Ligája találkozókon lehetett újra a régi Seedorfot látni a pályán, azóta nyújt remek teljesítményt a csapatban. A szurkolók első hellyel hálálták meg ezt neki.

A fiatal Alexandre Pato számára ez a szezon is felemásra sikerült. Bosszantó sérülésekkel tarkított idényen van túl, ugyanakkor áprilisban több fontos gólt is szerzett, amivel nagyban hozzájárult a csapat bajnoki címéhez. Jutalma egy ezüstérem ebben a hónapban.Thiago Silva nem maradhat le a dobogóról, ahogy gyakorlatilag 2010/2011-es szezonban mindig, most is a legjobb három között van. Az olasz szakértők szerint a szezon legjobb védője, számos nemzetközi szaklap szerint a világ egyik legjobb belső védője. A Milan szurkolók nagy kedvence és az Év játékosa szavazás nagy esélyese. A goal.com nemzetközi oldal egyébként már meg is választotta az idény legjobb Milan játékosának.


Április hónap játékosa


 

 

 

 

Név1. hely2. hely3. helyPont
1. Clarence Seedorf2551196
2. Alexandre Pato1120578
3. Thiago Silva10131268
4. Kevin Prince Boateng04513
5. Mark Van Bommel0259
6. Cristian Abbiati0146
7. Gianluca Zambrotta0102
8. Mario Yepes0022
9. Ignazio Abate0011
Antonio Cassano0011

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Igazából a tavalyi szezonban is volt egy nagyon jó időszaka. Ha jól emlékszem ősszel valamelyik hónapban helyezés is lett ezen a szavazáson. Ezt csak azért írom, mert mindenki úgy beszél az előző két szezonjáról, mintha teljes katasztrófa lett volna, miközben szerintem minden évben hozott egy ilyen jó periódust, amikor szinte hátán vitte a csapatot.
  Remélem marad kiegészítő embernek:)

 2. Hát igen hiába a kor mégis már hanyadik virágzását éli Clarence és egyszerűen már mindenki leírta őt és képes volt bebizonyítani hogy nem ok nélkül van ott ahol a csapatban. Most itt csak egy valamit mondhatok erre hogy teljesen megérdemelten lett megválasztva…
  Forza Milan 🙂

 3. sziasztok már Van Basten-ék ota szurkolok a milánnak
  már régota olvasgatom a kommenteket és ez szomoru hogy eltudnak fordulni az emberek a kedvencektöl ha nem megy nekik ajáték.
  ez elött három hónappal még mindenki szidta meg fütyülte őt adjuk el stb.
  most megint jol megy a játék és mindenki szereti.
  nekem amiota itt van a kedvencem .
  1 hololand mindig kell a milánba
  Forza Milán