2022. december 05., hétfő

Santos: Ganso nem eladó

-

Az AC Milan elsőszámú nyári kiszemeltje Paulo Henrique Ganso, akinek megszerzése nem ígérkezik könnyű feladatnak, hiszem a Santos ragaszkodik ifjú játékmesteréhez.

”Elismétlem, amit már az elmúlt hónapokban is mondtam. Nem kaptunk egyetlen hivatalos ajánlatot sem olasz klubtól Gansóért,” – jelentette ki határozottan a Santos sportigazgatója, Conceicao.

”Azonban ha valamikor érkezik is ilyen, akkor fontolóra sem fogjuk venni. Ganso a csapat egyik kulcsjátékosa, és nem eladó.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

28 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Szintén nagyon unom, és nem is tartom annyira jó játékosnak, mint amennyire tartják. Amikor első alkalommal hozták velünk szóba akkor megnéztem egy-két meccsét, nem mutatott semi olyat amit csodálni kéne. Sokan azért tartják nagy spílernek mert összevágtak róla 2 jútyúb videót. Persze nem lennék szomorú ha jönne, mert a középpályásaink nagy részét körözi.

 1. Tökéletesen megleszünk nélküle…… Szerintem ha jön Marin Essien Taiwo elég erös lesz a keret akár a Bl gyözelemre is. Nyáron nagy változások és erösitések lesznek. AMilan ujra európa ura lesz. Rettegj Real, rettegj Barcelona……………………. mert jövünk.

 2. Bar en sem szeretnek semmit sem jobban mint azt hogy ujra europa urai legynunk, de valjuk be…a barcelonat nem igazan lehet megallitani, esetleg a porto tud meg olyan focit jatszani ami eleg lehet a barca ellen.Nalunk sebessegben van gond, ha kepesek leszunk felvenni veluk a harcot sebessegben akkor meglehetnek…..de ezt majd jovore megbeszeljuk a BL donto elott :D:D:D
  FORZA MILAN!!!!!

 3. Azért az, hogy mit mond a Santos sportigazgatója, az kb. semmit sem jelent. Galliani is mondott sokszor, sok mindent a múltban, és aztán teljesen más történt. Várjuk ki a végét. Lehet, hogy igazat mond, de az is, hogy már megegyeztek. Ha Ganso Olaszországba akar jönni, úgyis kénytelenek lesznek elengedni. Az igazán nagy dél-amerikai játékosok pár kivételtől eltekintve előbb-utóbb Európában kötnek ki. És inkább előbb.

 4. Marin már német válogatott, nem mondhatni tapasztaltnak a német 11-ben, de mindig jól teljesített. Ő is fiatal nagyon. Ezenkívül ismeri Európát szerintem simán beillene a Milanba. Gansonak túl nagy az arca még mindig nincs mire, nem lesz belőle senki ha így viselkedik

 5. Érdemes várni Ganso-ra és ha sokan is unják és elegük van ebből a “szappanoperából”,majd belátják megérte!
  Igaza van aki azt mondja,hogy Galliani is mondott sok ilyet régebben,ez a Santos elnökének utolsó reakciójának egyike.Egyértelmű a dolog,hogy ő a Milan játékosa lesz,a kérdés csak az,hogy nyáron vagy januárban…Hajrá

 6. Úgy útálom ezt!!! Amikor építkezne a milan és gyors,technikás és fiatal játékost akar venni aki még szeretne is jönni akkor a **** santos elkezdi a durcis kisfiút játszani…
  De most komolyan! Ezt most vagy komolyan csinálják vagy csak gallianiékat akarják arra késztetni emeljék az árat…(egy olyan játékosért aki még nem is bizonyított európában)

 7. Nem értem mi bajuk van a Santos vezetőinek. 25 milla még Európai szemlélettel is magas, nemhogy Brazíliában, ami a futball szülőhazája, az igaz, de a klubcsapatok sehol sincsenek az Eu-s szinttől. Véleményem szerint, ez a hír 2 értelmű is lehet, az egyik, hogy a Santos tényleg nem akar megválni tőle míg ez az írás arra is következtethet, hogy már valami elkezdődött a háttérben, de a sajtó lecsillapítása érdekébe tesznek ilyen nyilatkozatokat. Véleményem szerint 25 millától többet nem szabad érte adni, mert ha jövőre a széljátékot szeretnénk erőltetni akkor egy 4-4-2-vel is sikeresek lehetünk, amihez nem feltétlenül szükséges egy középső támadóközéppályás.

 8. Igazából, szeretném megkérdezni,hogy Ki az a fórumtársaim közül,aki látta legalább 5X90percen át játszani ezt a Ganso gyereket, mert én nem! És most nem a összevagdalt jutyub vidikről beszélek… Szerintem picit túldimenzionáltuk őt, azért az beszédes tény szerintem,hogy a 21-22évesen 1 válogatottságnál tart,holott a brazil válogatott az elmúlt 3évben keresi a Dinho éra utáni fantasistáját, míg a vele egykorú, (és szintén sérülékeny) Pato 10 fölött jár már…

  pato120!
  De, Kaká az az. És Marin is mostanában a két csatár mögött kreatívoskodik…
  De azt gondolom,hogy akkor lenne igazán erős csapatunk,ha Marin tehetségű, kaliberű emberek lennének a padon a kiegészítőembereink…

 9. Ganso nem eladó? Hány olyan játékos van, akivel kapcsolatban a klub kinyilvánítja a készségét, hogy amíg meg nem döglik, a csapat tagja maradhat?! Ganso Európába akar menni, a Santos meg kap egy rakás pénzt a kölökért. Szerintem kimennek az utcára a Santos vezetői, és 10 perc alatt találnak egy következő őstehetséget… Dehogynem eladó Ganso!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS