Milan-Bologna: a kezdőcsapatok

15

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Flamini, Ambrosini, Seedorf, Boateng, Robinho, Cassano

BOLOGNA: Viviano, Moras, Portanova, Britos, Cherubin, Mutarelli, Mudingayi, Meggiorini, Ekdal, Rubin, Di Vaio

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. köszönöm Allegri,hogy Pirlo helyett Ambro kezd.ő legalább kűzd a pályán,…….Pirloval ellentétben……FORZA!!!!

 2. Szerintem is jobb ötlet Ambrosini. Pirlo már árnyéka egykori önmagának. Remélem Massimo fejeli a győztes gólt! Nagyon kell nyerni,h ez a tetű Inter nyert az este! A 90. percben lementem a pincébe 1-0-nál bontani egy hideg sört,mire visszajöttem 1-2 volt! Erre mondják,h előre a medve bőrére! Nagy hiba volt! 🙁

  • Sziasztok! Pirlo tényleg jó volt valamikor. Most lassú és deffenzív, labdát nem is szerez.

   Forza Milan!!!!!!!!

 3. Mindenesetre jol ra vagytok szallva Pirlora!Na maj meglatjuk,hogy fog kuzdeni es hogy teljesit Ambrosini!Egyebkent a kezdobe Flaminit nem raktam volna be,nem tudom mit csip rajta Allegri,en alig varom hogy a nyaron huzzon…Forza Milan,ha ma nyerunk,akkor egy pont kell meg!!!

 4. A lehet legerősebb kezdő. Emanuelson hiánya annak tudható be, hogy minimum 2 védekező középpályás kell és jelenleg Seedorf jobb formában van mint Holland kollégája.

 5. Ambrosini?? Sajnos már elég gyenge játékos, plusz hozzátesszük még hogy sokáig sérült is volt…!!
  Sok jóra nem számítok tőle!
  De majd meglátjuk, ne legyen igazam! 🙂
  Én inkább Pirlo-t játszatnám…. de hát mindenkinek más szimpi.
  (persze ez nem azt jelenti hogy Pirlo-val meg vagyok elégedve,csak ha a kettő közül kéne választanom)

 6. Flaminit én sem kedvelem, de hál istennek gólt lőtt 🙂 Pirlonak meg nagy rajongója voltam, de évek óta rosz nézni.. csak kocog a labdával vagy egy helyben forog.. utoljára akkor láttam tőle nagy labdát amikor magyarhonban járt a Milan.. De akkoris a levétel volt a gól kulcsa..

 7. Jankulovski, megy haza Ostravába, békén lehet hagyni.(Sérült októberben talán fog focizni). Emanuelson védekező középpályás és bal hátvéd, Seedorf meg írányitó kp.-ás(Tud védekezni mert a Milanban éveken keresztül baloldali szürő volt.). Pirlo védekező irányító középpályás ezt Ambrosini nem tudja focizni. Flamini zárjon vissza segítsen Abatének nem kell 45 perc alatt eldönteni a meccset, Emanuelson meg Zambrottának tudna segíteni. A második félidőben megjöhetne Seedorf, támadó irányító középpályásként, és Beretta csatár, Boateng helyett. Meghúzni a második félidő elejét: 4-2-1-3, három csatáros felállás, majd jöjjön Amrosini, tartani az eredményt, és vissza a 4-3-1-2.

  • Nem mondott senki egy rossz szót sem Jankulovskira. Olvasd el az előzményét, én azt mondtam, h Janku is jól játszott hiába hagyott ki több, mint egy évet.

 8. Jankulovski az AC Milan csapatában éveken keresztül alap focista volt(bal hátvéd és baloldali védekező kp.-jás.) A bal bokáját müteni kellett volna, de nem akart kikerülni a kezdő 11-ből. Késve mütötték 2010.-ben megkérte a AC Milan vezetése, hogy maradjon még egy évet. Ő meg oda teszi magát és küzd, ha focizhat, mert tudja, hogy végetért a pályafutása.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet