Milan-Bologna: a keret

27

A KERET: Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Flamini, Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser, Cassano, Robinho, Beretta (mezszám: 51)

SÉRÜLT: Jankulovski, Gattuso, Inzaghi, Pato
KIMARADT: Didac Vilà, Legrottaglie, Oddo, Papastathopoulos
ELTILTOTT: Ibrahimovic, Van Bommel

27 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Azért csak óvatosan azzal a Pirlo-Seedorf párossal. Ha ők ketten játszanak, akkor aztán végképp meghal minden támadásunk. Engem személy szerint nagyon meggyőzött Seedorf, úgyhogy én neki szavaznék bizalmat. Pirlo helyett legszívesebben Emanuelsont látnám a kezdőben, de ha nem ő akkor inkább azt a “vén” Flaminit. Lehet, hogy sokkal ügyetlenebb mint Pirlo, de legalább tud futni, és a kapu elé is gyakrabban ér oda. A csatársorunkat látva viszont összeszorul a gyomrom. Vajon ezúttal hány ziccer kell a győzelemhez? Bízzunk benne, hogy egy is elég lesz, mert Cass és Robi végre képesek lesznek koncentrálni.

  2. Abbiati- Abate, Nesta, T.Silva, Zambrotta-Flamini, Pirlo, Emanuelson-Boateng-Cassano, Robhino ezt küldeném pályára (cserék a második félidőben Pirlo-Seedorf, Boateang -Beretta, Cassano(Robhino)-Ambrosini) Flamini jobbra Emanuelson balra zárjon vissza védekezni

  3. Akkor én is megírnám…: Abbiati – Abate, Nesta, Silva, Zambrotta – Flamini, Ambrosini, Seedorf – Boateng – Robinho, Cassano (bár szinte biztos vagyok benne, hogy Pirlo kezd majd Ambro helyett).

    Ha nem lesz sérülés, és egyéb taktikai szempontból meglépendő csere, akkor nálam: Ambro – Pirlo, Seedorf – Merkel és Robinho – Beretta cserék lennének

  4. Abbiati- Abate, Nesta, T. Silva, Zambrotta- Flamini, Seedorf, Emanuelson- Boateng- Cassano, Robinho Seedorf helyére Strassert raknám be a II. félidőben, persze ha vezetünk. Berettát meg mindenképp pályára küldeném Cassano helyett a 65-70. perc környékén.

  5. Én szerintem a mester már rájött arra, hogy Pirlót és Seedorfot nem szabad együtt játszatni, úgyhogy majd Ambrosini kezd Van Bommel helyett, és ez így jó is lesz.
    Így majd megoldódik a védekezés, nem úgy, mint Pirlóval. Egy mai gyors focit játszó csapat nem bír el két nem védekező középpályást.