2022. december 03., szombat

Seedorf: scudetto, majd egyeztetés a szerződésről

-

Clarence Seedorf  legfontosabb célja, hogy a Milan megnyerje a scudettót. A holland játékos csak ezt követően kíván a szerződéséről tárgyalni.

“Ha a scudetto már a miénk, akkor lesz idő arra is, hogy leüljek a Milan vezetőivel a saját sorsomról tárgyalni. Most az a legfontosabb, hogy megnyerjük a Serie A-t” – mondta Seedorf, akinek a nyáron lejár a kontraktusa a Rossonerinél.

“Szerződéshosszabbítás? Ha vége az idénynek erre is áttérünk, de mint mondtam számomra előnyt élvez a csapat sikeressége, s csak aztán következik az én sorsom” – fűzte hozz.

A holland középpályás a szezon második felében a csapat húzóemberévé vált, több remek mérkőzést is produkált. A Milan a következő fordulóban a Bolognát fogadja,  egy kiváló Seedorfra nagy szükség lenne… Pláne, ha tudjuk: az Inter pontvesztése esetén akár a bajnoki címet is ünnepelhetné a San Siróban a 2002 óta a klubot szolgáló, 87-szeres holland válogatott játékos.


EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. miről beszélsz ember.elkapta ennek az idénynek a második felét…és akkor mi van!!???Sir vagy nem Sir See-nek nincs már jövője!ugyan úgy mint Pirlonak.szenvednek mindketten 3 éve lassan.Pirlo-vel ellentétbe néha elkapja a fonalat.ennyi semmi több!!neki már nincs a jövője a Milannal!!!(mint focista)kinek a hején játszana jövőre??a mosta ni posztján jövőre vagy Ganso,vagy Boa fog játszani!!!!a padon meg nem fogja Sir See befejezni a pályafutását!!!jól megy neki most,1 Scudettoval búcsúzhatna,meg jó játékkal.albee Te gyerek gondolkodj!!!!!!

 2. Egyetértek a többséggel. Seedorfot meg kell tartani. 1-2 év simán benne van, nyílván nem fog főszerepet vállalni, de nem is ezt várjuk el tőle. Viszont ő az az ember aki meccseket képes eldönteni. Az Pirlot, Gattusot, Ambrosinit mind elküldeném, de Seedorfot nem.
  És nem egy okos indok, hogy majd bajnoki címmel szépen befejezi….ugyan, szerintetek nem tökmindegy neki, hogy most +1 bajnokság vagy sem. Ő tényleg a csapatért maradna.

 3. See 35 éves,Millanal nem fog kezdő szerepet kapni a jővőben,mert nem rá fog épülni a jövő csapata!van max1,esetleg 2 éve,(de akkor már csak vánszorogni fog a pályán)nem fogja azt a milan kispadján tölteni az utolsó hónapjait!!!!menjen nyugottan levezetni máshova!

 4. Szerintem meg egyenlőre derüljön ki hogy egyáltalán itt lesz Ganso, vagy sem!
  Sőt, ha itt van akkor bizonyítson!!
  És ha bizonyít, akkor szépen See papa leül a kispadra,és cserének jó lesz!
  Én mindenképp aláíratnák vele még 1 évet.
  Az tuti, és elismerem hogy nem lehet már rá építkezni, és nem is kell, és nem is szabad!!!
  Viszont néha-néha be lehet állítani még jövőre is.
  A lényeg : egyenlőre derüljön ki hogy ki vagy kik jönnek a nyáron, és utána lehet gondolkozni.
  A jelenlegi állás szerint, én aláíratnék vele még 1 évet.
  Viszont ha jön Ganso is, Kaka is, akkor nem, mehet ahova szeretne.
  Akkor tényleg nincs értelme szegénynek itt maradnia.
  De egyenlőre még nem tudunk semmit.

 5. Sziasztok! Visszaolvasva a kommentjeiteket és emlékezve az év közbeni és a mostani (elmúlt 3-4 meccs) mérkőzések utáni reagálásokra sokakat nem értek! Számtalan kevésbé emlékezetes szereplése volt a mi Clarence-ünknek, de itt az utóbbi időben vezére a csapatnak. Miért lehet ez? Ő nem az az ember aki bevágta a durcát (profi sportolónál ez alap, mégis van rá példa!), hanem kitartóan dolgozott tovább. Odatette magát akkor is amikor kifütyülték, akkor is amikor percekre állt be és most is amikor a legnagyobb szükség van egy higgadt “edzői” kézre a pályán. Minden tiszteletem Gattusoé, de nem csak a közönség buzdításával lehet mérkőzés közben átlendülni a holtponton, hanem egy jó időben meglépett csellel és labdatartással. Ilyenkor szokták See-t elzavarni a “szurkolók” a chat-en (tényleg, a meccs közbeni chat kritikán aluli!) és nekem is néha égnek áll az a pár szál hajam, de utólag a “totyogás” meghozz(t)a a gyümölcsét. Összegezve: az ÉN véleményem szerint, ha maradni akar velünk maradjon, kapjon új szerződést, mert a pályán és edzésen is a mentalitása nagy kincs! A fiatalítás fokozatosságaként sokat tanulhatnak Tőle az ifjú tehetséges mostani és a remélhetőleg nyáron igazolt játékosaink. Hú ez úgy hangzott mintha a menedzsere lennék, pedig számomra forever van Basten!!! OFF bocs a hosszú hozzászólásért

 6. Husi82!! Ha a gyerek megnevezéssel megbántottalak akkor ne haragudj nem ez volt a célom !! Gondoltam a 82 a születési dátumodat jelenti!! Hidd el lehetnek olyan nem várt sérülések eltiltások stb. amikor (és ezt az idei szezon bizonyítja a legjobban!) szükség lehet egy megbízható emberre ,aki a rutinjával ellensúlyozhatja az egyéb hiányosságait, amik a korából adódnak!! Seedorf ilyen! Tud segíteni a csapatnak és nem fog megsértődni ha esetleg csak a padot koptatja!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS