Galliani rosszul lett

16

A milannews.it jelentése szerint Adriano Galliani a bresciai találkozó végén rosszul lett. A Milan vezérigazgatóját ellátták és már jobban van. Talán a győzelem okozta eufória ártott meg neki?

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jobbulást a kopasznak, nagyon tetszik a zsivány mosolya, remélem a transferpiacon majd még latjuk mikor kihirdeti hogy ööö. sajnos nincs lép komoly játékosokra (kam) és azért igazol egy ganso-t meg hasonlokat 😀

 2. Jobbulast ,meg szuksege van a Milannak rad,kopasz.Szerintem az izgalomtol lett rosszul,most mar o is tudja hogy bajnok a csapat!!!

 3. Tévedés.. Még nem bajnok a csapat.. Még kell 4 pont! A Bologna és a Cagliari is kemény ellenfél! Nem is beszélve a Roma Udinese duóról..

  • En pedig biztos vagyok hogy bajnok a Milan!!!A Bolognat jovo heten megverjuk,es mar csak egy pont szukseges akkor!!!Ha 4 merkozesbol nem lessz 4 pont akkor meg is erdemelnenk,hogy elveszitsuk a bajnoksagot!!!De erre 0,01 szazalek eselyt sem adok:)

 4. Én is ezen vagyok még nincs meg a bajnoki cím 4 pontot szerzünk akkor igen és Rómában ünnepel a csapat !! a tegnapi meccs után inkább ne mondjuk hogy könnyü lesz a Bologna elleni és a Cagliari ! 😉

 5. Jól játszottunk tegnap, de a helyzeteket be kellett volna lőni. Szerencsére Robinho javított az addigi 10/0-ás átlagán és belőtt egy ziccert. Remélem a következő fordulóban Pippo már bevethető lesz. Nagy szükség lesz rá. Gallaininak pedig jobbulást! Szükség lesz az agyafúrt taktikázására a nyári igazolások közepette.

 6. Szerintem azért lett rosszul, mert Ő sem hiszi el hogy végre 7 év után újra BAJNOKOK VAGYUNK!!!!! 😀
  4 pont csak akkor kell ha a Napoli vagy az Inter nem hibázik! (ami “szinte” lehetetlen)
  Tehát akkor inkább maradjunk a 3 pontnál.
  Ugyanis lesz még egy Napoli-Inter mérkőzés, ami ha döntetlen lesz,akkor a 3 ponttal matematikailag BAJNOKOK VAGYUNK!!
  Jelenleg 99,99%-ra tartom hogy megvan a bajnokság,de ha nyerünk itthon a Bologna ellen,akkor már 100%
  Aki még fél hogy nem leszünk bajnokok, az olyan RealMadrid szurkoló mint aki még féltette a csapatát Tottenham-be!
  Ott még biztos volt izgalom 4-0nál.
  Vannak esetek ahol már nem számít a matematika!!!

  • Tottenham nem egy város.
   ’73-ban az utolsó forduló előtt a Milan vezetett, s az utolsó fordulóban a 11. helyezett Veronához látogatott. A vendéglátók 5-3-ra nyertek, így a Milant megelőzte a Juve. Ennek ellenére én is amondó vagyok, hogy most meg van a scudetto!

 7. Én is jobbulást kívánok Gallianinak remélem,hogy nincs komolyabb baja,de biztos azért lett rosszul,mert megnyerjük végre a bajnokságot.Innentől kezdve már bajnokok vagyunk nem lehet elrontani ezt már.Forza Milan!:)

 8. Szerencsét hozott a csapatnak az elkészült (felújított) szurkolói oldal! Remélem, Gallianival nincs nagyobb gond.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet