Gattuso mégis Oroszországot választja?

13

A Milan veteránja, Gennaro Gattuso jövője egyelőre nagy talány. A középpályással kapcsolatban több orosz csapatnevet is bedobott már a sajtó, ám eddig úgy tűnt, hogy ezek csak kósza pletykák és a népszerű Rino kitölti a szerződéséből még hátralévő egy évet.


– Gattuso most minden erejével arra koncentrál, hogy megnyerje a bajnokságot, és a kupát a Milannal – mondta a játékos menedzsere. – Később foglalkozunk majd a jövőjével. Oroszországot azonban abszolút realitásként lehet vele kapcsolatban kezelni. Az oroszok nagy tradíciókkal bírnak, szép stadionokkal rendelkeznek, sok szurkoló van a mérkőzéseken, és anyagilag is el vannak eresztve. Azt gondolom, hogy ezek fontos szempontok egy futballista számára – fejezte be Andrea D’Amico.

A világbajnok és kétszeres BL-győztes, 65-szörös olasz válogatott játékost korábban az Anzsi Mahalacska csapatával hozták összefüggésbe. A dagesztáni klub azonban a télen nem tudta elvinni a 10 millió dolláros ajánlat ellenére sem. Gattusóhoz mind Galliani klubelnök, mind Allegri mester ragaszkodott. Úgy tűnik azonban, hogy a milliárdos Szulejman Kerimov által irányított klub ajánlata nem volt egyedi, avagy megismételhetetlen…13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nagyon jó védekező középpályás, feljavult tavaly óta a játéka, de neki is vannak néha rossz meccsei. Nagy hatással van a csapattagokra, jól fel tudja őket tüzelni, ha kell.
  Mivel még egy év van a szerződéséből így el kéne gondolkozni azon, hogy ne adjuk e el most nyáron, hogy kapjunk érte pénzt. :S

  • Gattuso egy igazi szív a Milan lelke.Senki sem szereti a Milant úgy mint ő(esetleg Pippo).A pályán leteszi a lelkét a csapatért önfeláldozó a csapat érdekében.Egyértelműen maradjon!!!!!!!!!!!!!!!

 2. krisz:épp,hogy romlott Gatta-nak a teljesítménye amióta volt a térdsérülése.azóta nem nagyon találja a hejét a pályán.a küzdés benne maradt,de valahogy sokkal pontatlanabb lett a szereléseknél,és sokkal könnyebben megcsinálják1-1 csellel.én nagyon szeretem,de valahogy nem az igazi már.(a többi bajnokainkal együtt)én azt mondom tartsuk meg,de csak a padra,mert nagyon sokat tud segíteni a pálya felé,meg az öltözőben!!a többi bajnokunk egytől eggyig mehet!!!FORZA,FOREVER MILAN!!!!!!!!!!!!!!

  • Azért maradjunk reálisak, ha 10 milliót kapnánk érte összetehetjük a két kezünket. Viszont az öregek közül én is csak őt tartanám meg.Pirlo-egyértelműen távoznia kell, Seedorf-most lehet, h jó, legalább szépen búcsúzik, de ne felejtsük el amikor szezon közben fütty-koncert mellett jött le a pályáról, Ambrosini-félek, ez a hoszú sérülés teljesen betett neki, nincs helye a csapatban már. Nesta-sajnos már nagyon a végét járja, de padra mindenképpen jó.Gattuso-érte kapnánk pénzt, de hatalmas lelki pluszt jelent az egész csapatnak a jelenléte.

 3. Gattuso ma már nem olyan játékos akire minden porondom számítani lehetne. A BL-ben például kevés az amit ő nyújt. Egykor kivételesnek számító futómennyisége ma már alapvető feladata egy védekezőközéppályásnak, így ezzel semmi extrát nem tud hozni. A támadásokból sokkal jobban ki kellene vennie a részét, mert a modern fociban már kevés a csak védekezni tudó középpályás. Az egyetlen amiben még mindig extrát tud nyújtani az a fanatizmusa, az alázata és a lelkesedése. Én azt mondom adjuk el az oroszoknak, és visszavonulása után egyből igazoljuk le a fiatalok edzőjének, mert ott mindenképpen sokat tud még nyújtani.

 4. Köszi Gatta már rád nem lehet a jövő csapatát építeni. Lassú nem sok plusszt adni a meccshez. Most még adnakérte pénzt, jövőre max rizst. Köszi mehetsz!

 5. Mahacskala adna érte szerintem 15millió dolcsit, ha már 10el próbálkozta. 13-at tuti! Annyiért meg nem kell gondolkozni…

 6. 10m$ az elég nudli egy Gattuso-ért, de ha adnának érte 15m$ akkor el kéne rajta gondolkodni,
  mert jövőre biztos hogy elmegy magától, csak abból mi már nem kapunk semmit.
  Úgyhogy szerintem nagy valószínűséggel jövőre már nem lesz velünk.
  Eléggé sajnálatos, hisz ki az a Milan szurkoló aki nem szereti, de ha el kell mennie akkor menjen, nincs mit tenni.
  Addig üssük a vasat amig lehet. (és itt $ milliókról beszélgetünk)

 7. meazza21! Talán ne ilyen lekezelő stílusban írj Gattusoról. Igaz, amiket mondasz, de nem nagyon érzek tiszteletet Gatta felé az írásodban. Pedig az “öregek” közül ő megérdemli. Nála nincs olyan, hogy lötyögök meg leszarom az egészet, mint a nagy kedvenc Pirlonál vagy korábban Seedorfnál. Benne hatalmas az akarás, menne ő még most is, de már nem mindig képes rá. Lenyomott kb. 350 meccset a Milan színeiben, a legkeményebb poszton. Sajnos már nincs benne az abszolút elitben. Ugyanakkor mindig is az egyik legnagyobb kedvencem marad. Őt adnám el a 4 “aggastyán” középpályásunk (a többiek: See, Pirlo, Ambro) közül utoljára, de valljuk be, a reális ára 4-5 millió euro körül lehet. És ha egy klub 10-et adna érte, sajnos habozás nélkül bele kell mennünk. Akkora szíve van, hogy ezt ő is megértené. Nagyon fog hiányozni jövőre, de – már leírtam ezt többször is – érzelmi alapon nem lehet csapatot építeni-erősíteni. Itt egyedül a Milan számít. És ha a Milan trófeákat tud nyerni úgy, hogy a Gattusoért kapott összeget egy nála jobb játékos vételárába fekteti, akkor egyértelmű a helyzet. Tavaly Pirlot el lehetett volna adni 10-15 millió euroért. Mi megtartottuk. És mint az idény során láttuk, semennyit nem tett azért, hogy most úgy állunk, ahogyan. Rengeteget volt sérült, most meg ingyen elviszik. Lehet mondani, hogy bukunk rajta egy akkora összeget, amennyibe mondjuk Fernando kerülne. Gattusot – ha megtartjuk – egy év múlva röhögve vinné el pl. egy orosz klub. El kell adni. Nem hinném, hogy többet lehet tenni egy klubért, mint amennyit ő tett.

 8. ezzel a nyilatkozattal csak Gattuso-t akarja előnybe hozni az év végi tárgyalásnál az ügynöke.nem kell továbbgondolni

 9. Ekkora baromságot Husi!!! Hogy lehet egy ilyen játékost csak a padra megtartani azzal a céllal, hogy tüzeli majd a csapatot mint eddig stb. Szerinted ha egy ilyen játékos nem érzi már a bizalmat, akkor nem válik elégedetlenné, esik vissza a teljesítménye és veszít a motivációjából? Azután pedig még jobban másfelé fog kacsintgatni! Naná, hogy maradjon, simán befér a csapatba!

 10. pedig nem fér már be öcsi!!és ez nem csak az én véleményem faszikám!!pontatlan szerelései vannak…….sorolhatnám.az nagyon kevés,hogy hajt!!alap cselekkel megcsinálják mint aszar!!régen ez nem fordult elő!!nem tudtak elmenni melette.mostanság,csak a lelkesedése maradt!!!!ez van.Gatta már nem a régi.üdv Péter!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet