Thiago Ferrer: Ganso a Milanban szeretne játszani

18

Paulo Henrique Ganso a Milanban szeretne játszani, legalábbis Thiago Ferrer ezt állítja. Ő vezeti azt az ügynökséget (DIS), mely Ganso játékjogának 45%-át birtokolja.

A 21 éves tehetséget jó ideje ostromolja a Milan és az Inter, mindkét klub szeretné leigazolni a sokra hivatott középpályást.


Ganso jelenlegi klubja a Santos, mely szeretne hosszabbítani vele, de ezt a játékos elutasítja, mert Európába kíván szerződni.

„Ganso vágya, hogy Európába igazoljon és ezt egyértelműen elmondta a Santos vezetőségének. is.” – nyilatkozta Ferro„Ez nem a pénzről szól. Ha zsoldos lenne és az anyagiakat nézné, akkor azonnal elfogadta volna a Santos új ajánlatát. A srác európai karrierről álmodik, egészen pontosan Olaszországba szeretne menni a Milanhoz. Még nem tudjuk, hogy ez az álma kettő vagy hat hónapon belül teljesül-e, esetleg egy évet kell még rá várni.  Akkor szokott probléma adódni, ha egy klubnak mások az elképzelései mint a játékosnak. Abban biztosak vagyunk, hogy néhány nap múlva ez a szappanopera véget ér és mindenki boldog lesz.”

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Kiváncsi leszek én erre a 30milliós “csodagyerekre”…Nem is értem hogy milyen múltja van, hogy ennyire fel van fújva. Azért mert brazil? Nem minden brazil ami fénylik…..

 2. Én arra leszek kíváncsi, hogy az 50 kilóját, hogy fogják összetörni a Lucio, Yepes, Maicon, De Rossi vagy éppen Puyol, Pepe, Vidic szintű védekező játékosok.
  Bár azt mondom ne legyen igazam…

  • Van igazság abban amit írsz!De Kakára és Patora is szépen fel lett pakolva 8-kiló izom!Valóban kérdés hogy hogy tudja felvenni a közeget egy Brazil játékos.Remélem ezt úgy oldja meg mint Kaká az old traffordon.(Dőlnek a védők mint a rohadt nád)

 3. Ugyan már. Annak idején Kaká is hasonló alkattal érkezett, és nekem személy szerint akkor tetszett Ricky játéka a legjobban. Hihetetlen könnyed volt és fordulékony, nagyon feküdt neki a Seria A már a kezdetekben is. Aztán ahogy pakoltak rá izmot is Milanelloban, egy igazi predátor lett. 🙂

  Ganso leigazolása szerintem már presztízs kérdés. Ha végre egyszer meglátom az oldalon a hivatalos bejelentést, már készülődök is a jövőévi mezem megvételére az Ő nevével ellátva. Nagyon nagy reményeket fűzök hozzá 🙂

 4. Nem mondom, hogy Ganso a brazil Messi, de szerintem testalkatban erősebb mint a “kerti törpe”. A Milan stábja egyébként is rápakol majd 6-7 kiló izmot. Ezzel nincs is baj, csak arra kellene ügyelni, hogy ne legyen baja belőle mint Patonak ( remélem csak volt).

 5. Sajnos, a legfrissebb hírek nagyon arra felé mutatnak, hogy Ganso elmegy a Corinthianshoz és januárban jön hozzánk (milannews.it).

 6. szaloky! Olvastam egy hírt arról, hogy kik kerülhetnek szóba a Milannál mint irányítók. Ronaldo (ezt mondjuk nem értettem, mert a portugál minden, csak nem az), Kaká, Hernanes és Pastore – Ganso mellett. Két napja olvastam erről, de egészen érdekes. Hernanes szerintem nem lenne hülye ötlet, és Pastore (bár ő sem az a tipikus irányító típus) is jó alternatíva lehet Ganso helyett. Nyáron Gansot el fogja vinni valaki. Nem sok értelmét látom, hogy télen szerezzük meg, mert 2-3 hét alatt kellene beépíteni a csapatba, és akkor fél évig mit csinálunk? Majd Seedorffal meg Pirloval hülyéskedünk? Ganso vagy most nyáron kerül a Milanhoz vagy soha. Ha a Milan annyira akarja, nem fog még fél évet várni Gansora. Lehet arról tudni valamit, hogy Pastore vagy Hernanes csak pletyka vagy tényleg ott van a kalapban ez a két srác?

 7. Szerintem minden eddig felröppent név, pletyka. Aminek örülhetünk, hogy úgy tűnik: a vezetőkben van szándék a változtatásra. Hogy konkrétan kik jöhetnek, az sztem attól (is) függ, hogy melyik szenátorral mi lesz. Ha mindegyikük elmegy, akkor tényleg nagy bevásárlás lesz, de szinte kizártnak tartom, hogy Pirlo, Nesta, Ambro, Gatta és See egyszerre lelépjen. Viszont addig, amíg az ő sorsuk necces, nem hiszem, hogy bárkivel is bármiben megállapodnak. Sztem eddig Mexes érkezése valószínű, és ha a híreknek hinni lehet, akkor Taiwo jövetele is “csak” azon múlik, hogy megkapja-e a francia útlevelet. A többieket teljesen bizonytalannak látom.

  Ganso-ügyben nem értek Veled egyet.Szerintem, ha télen érkezik is jó. Akkor egy olyan csapatot kell összerakni, amelyik a következő idényt nélküle kezdi, és majd a tavasszal lehet csak beépíteni őt. Ez van, akinél könnyebben (Ronaldo hamar beilleszkedett 2007 januárjában, vagy Van Bommel is úgy tűnik jól érzi magát), de van akinél nehezebben megy (pl. Emanuelsonnal sztem ilyesmi gond lehet). De egy ilyen képességű pali, mint Ganso, nem hiszem, hogy bármikor felesleges igazolás lenne…

  A magam részéről mind Hernanest, mind Pastorét remek focistának tartom, akik erősítést jelentenének. Én bármelyiküknek örülnék…

 8. Én úgy gondolom, amennyiben Ganso most nyáron nem jön, nem kockáztatunk, és veszünk valakit. A Milan rengeteg energiát fektetett eddig is Gansoba. Hernanest már évekkel ezelőtt kinézte magának a klub, és jól is játszott a Lazioban. Azt hittem, lehidalok, amikor láttam, hogy aláírt a Laziohoz. Még most sem értem, miért nem mentünk rá. Kaká és Ronaldo közül nyilván előbbire van nagyobb esély, de Pastore és Ganso sokkal, Hernanes meg 3-4 évvel fiatalabb, mint Kaká. Én úgy vélem, Kakát abban az esetben hozzuk vissza, ha sem Ganso, sem Hernanes, sem Pastore nem jön össze. Eléggé érdekes lenne. Ha a Lazio eléri a BL-helyek egyikét, nem fogják eladni nejünk Hernanest, ez garantálható. Pastorét viszont meg lehet szerezni nyáron. Ez a dolog egyre bonyolultabb. 🙂

 9. Nem kellene ennyit tökölni egy játékossal, ha van pénz akk vegyünk olyan játékost aki a csapat hasznára lehet a jövőben pl. hazard(személy szerint jobbra tartom mint ganso), de ezt majd az átigazolási időszakban. Most a jelenlegi kerettel kell foglalkozni és hogy a lehető legtöbb kupát megnyerjük. FORZA MILAN!!!!!!!!

 10. azt mondja h európába akar jönni.. akkor ne a corintiasba menjen.. az tudtommal nem európa. valaki adon neki egy térképet..

 11. Van egy új felfedezettem; Diamanti.
  Azt hiszem a Bresciaban játszik. Hihetetlen bal lábas bombákat és szabadrúgásokat ereget a csávó. Szerintem tök olcsó és fiatal is ha jól tudom. Ráadásul olasz is.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet