2022. december 03., szombat

Pirlo csak a Milanra vár

-

AC Milan középpályásának, Andrea Pirlonak az ügynöke elmondta a sajtónak, hogy a játékos nem áll kapcsolatban más klubokkal, most csak az a céljuk, hogy tárgyalóasztalhoz üljenek a Rossonerivel és megvitassák szerződése meghosszabbítását.Az olasz válogatott játékossal kapcsán az elmúlt hónapokban több alkalommal is felmerült, hogy távozik A Romával, Juventussal és Napolival is kapcsolatba hozták. Ez nem is olyan lehetetlen, tekintettel arra, hogy már 31 éves.

„Jelen pillanatban nem állunk semmilyen kapcsolatban a Romával” – mondta Tullio Tinti a ForzaRoma.info-nak . „A Giallorossinál a helyzet még mindig megtévesztő. Konkrétan azt sem tudom, kinek kellene kapcsolatba lépnie velem. Most csak az a célunk, hogy leüljünk a Milan vezetőivel és a szerződéshosszabbításról tárgyaljunk. Tudjuk, hogy a klub csak a szezon végén szeretné megvitatni a szerződések meghosszabbítását és ez nem azért van, mert az igazgatók nem szeretnék megtartani Andreát. Jelenleg úgy állunk, hogy még semmi nem történt” – zárta mondandóját Tinti.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

29 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. „Jelen pillanatban nem állunk semmilyen kapcsolatban a Romával”

  Szvsz ha Totti nyilatkozata igaz volt és hamarosan Ancelotti ül le a Roma padjára akkor ez könnyen megváltozhat. Carlonak mindig nagy kedvence volt Pirlo.
  Egyébként olyan rég játszott már, hogy én már el is felejtettem mennyire idegesített amikor a kezdőkörből löbbölgetett lepkefing erejű labdákkal. Mit mondjak nem dőlnék kardomba ha nem hosszabbítanánk vele, hosszú évek óta nem hozza a tőle elvárható szintet. De mondjuk ha a fizetését felére vennék egy új szerződéssel akkor azért szívesen látnám még a csapatban, elfér.

 2. Pirlo a 2006-os vb óta szinte semmit sem csinált. A 2007-es BL-t is Kakának köszönhetjük leginkább. Pirlo egyre inkább a nevéből él, amely még mindig eladható, de amikor idén pályára lépett, gyengén játszott. Akik meg akarják tartani, mit várnak? Hogy varázsütésre átmegy a 23-24 éves Ronaldinhoba? Azért meg ne ültessük le a padra, hogy az olasz kupában pályára lépjen. A kezdőbe nem fog beférni jövőre – remélhetőleg olyan emberek kerülnek a csapathoz, akik sokkal jobbak nála. Vigye a Roma vagy a Juve, de nekem elegem van Pirloból. És ez nem erős felindulás. Évek óta értékelhetetlen szezonokat produkál.

  • Megint csak ebben a kérdésben igazat adni tudok neked!Szerintem ha megnyerjük a bajnokságot(márpedig megnyerjük),abban nagy szerepe van annak hogy nem a tavalyi Pirlo-See-Dinho hármas lassította és tette rettentő kiszámíthatóvá és körülményessé a játékunkat!Persze ezek az átalakulások csak akkor érnek valamit ha minőségi fiatal játékosokat hozunk,mert azt adom hogy most egy darab sincs a keretben aki a közelébe érhetne bármelyiknek amikor toppon voltak!

 3. én azt mondom h menjen is….meg ne is… ha levisszük nevetséges összegre a fizetését (és ezt meg kéne tenni seedorfal ambroval gattusoval…) akkor padra jó lenne mind a négy! kötni kell velük egy 2 éves hosszabbítást…. és akkor jövőre lehet értük beszedni kest… de ingyen azért luxus lenne elengedni….

 4. Szerintem Pirlo nyugodtan távozhat, de jobban örülnék neki ha nem olasz csapatba menne. Amíg nálunk van addig bérelt helye lesz a kezdőben, ami nem lenne jó Európa szinten a sebessége miatt. Nyílván meg kell találni az utódját, de ennek a játékosnak nem kell mélységi irányítónak lennie. Ma már nem annyira hasznos ez a poszt. Ha a Romába menne, akkor én mindenképpen elhoznám onnan De Rossit.

 5. Egyszer úgy is elmegy 🙂
  Én a helyében most mennék el, amig még sokaknak “dereng” a játéka és a neve…ha marad, a padon fog ücsörögni…az meg csak a jövőbeili eligazolása helyzetén rontana…
  Az, hogy sokat köszönhetünk neki az 1 dolog…a pénzt megkapta érte 🙂

 6. Anno szintén az eggyik kedvencem: Albertini is elment…nehezen viseltem(nagyon nehezen), de ennek ez a rendje….persze vannak kivételek(maldini,giggs,stb), akik a csúcson tudnak maradni a végsőkig…nekik a foci a mindenük és nem plázacicák mint a mostani felfuvalkodott sztárok, akik azt hiszik 40 éves korukig Istenek lesznek…

 7. Naná, hogy maradnia kell! Menjetek már, milyen Milan drukkerek vagytok, hogy tudjátok szidni. Nyugdíjba is tőlünk menjen. Még hogy nem játszik jól? Ha nem kényszerül védekezésre, hanem csak a támadásokat kell indítania, akkor nincs nála jobb. Ezt Ti is tudjátok. Ha mellette jól szűrnek a társak, akkor bárkinél jobban fedezi a labdát, és indít akkorákat, hogy még most is tapsolok…

 8. Anikó! Te egy álomvilágban élsz! “Ha nem kényszerül védekezésre, hanem csak a támadásokat kell indítania, akkor nincs nála jobb.” Ez a kijelentés több sebből vérzik. 1) Ma már nem engedheti meg magának egyetlen egy csapat sem, hogy csak a védelemre és a védekező középpályásokra bízza a védekezést. Márpedig hányszor láttuk Pirlot úgy eladni a labdát, hogy “szexualizált” visszafutni védekezni? Rengetegszer. 2) Az utóbbi években azt is láttuk, amint Pirlo támadásokat indít. Ha a kis kacsóiddal abbahagyod a tapsolást, akkor szerintem az egyik kezed is elegendő lesz ahhoz, hogy összeszámold, Pirlonak hány gólpassza volt az utóbbi mondjuk 1-2 évben, illetve milyen arányban álltak a sikeres és a sikertelen indításai. Természetesen vannak jó labdái, de a Fiorentina elleni második gólunk például az életben nem születik meg, ha nem Abate, hanem Pirlo indítja azt a támadást… Szép dolog a tisztelet, és tiszteli is mindenki Pirlot – de szinte csak a múltja miatt.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS