Farfán után érdeklődött a Milan?

7

Jefferson Farfán úgy tűnik a nyári transzferpiac egyik sztárja lesz. A perui jobbszélső szerződése 2012 nyarán jár le a Schalke 04-nél és néhány európai TOP-csapat már is ki is szemelte magának.


Elsősorban az olasz csapatok figyelmét keltette fel a 27 éves csatár játéka: eddig a Juventus, az Inter és a Napoli követte a játékát kiemelt figyelemmel. A napokban azonban érdekes fejleményként számolt be az olasz sajtó arról, hogy a Farfán ügynöke, Giacomo Petralito üzleti ebéden vett részt Ariedo Braidával, a Milan átigazolásért felelős vezetőjével.  Részletek ugyan nem láttak napvilágot a megbeszélésről, azt azonban a milannews.it szerkesztője megjegyzi: Farfán foglalkoztatása (non eu-s játékosról van szó!) komoly gondot jelenthet. A pénzügyi részletekről annyi szivárgott ki, hogy a játékos 4 évre 20 millió eurós fizetést szeretne, ami ismerve a Milan legutóbbi időszakra jellemző fizetési kategóriáit, soknak tűnik.

A 45-szörös perui válogatott Jefferson Farfán az idei szezonban eddig 38 tétmeccsen lépett pályára a Schalke 04 csapatában. A 3245 pályán töltött perc alatt 10 gólt szerzett és 12 gólpasszt adott.7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ