Nem Ronaldóról, hanem Kakáról szól a mese?

32

Bár nem kizárt, hogy Berlusconi tényleg szeretné leigazolni Cristiano Ronaldót, de a Goal.com információi szerint, a Milan csak ezzel próbálja leplezni, hogy ajánlatot készülnek tenni a Real Madridnak egykori játékosukért Kakáért.


Amint arról már beszámoltunk a Milan elnöke elismerte, hogy nagy csodálója a portugál zseninek és szeretné nyáron leigazolni. Az azonban kérdéses, hogy az olasz miniszterelnök valóban hajlandó lenne-e mélyen a zsebébe nyúlni, hogy megszerezze Ronaldót, aki 2009-ben 94 millió euróért hagyta ott a Manchester Unitedet.
És Ronaldo távozása ellen szól az is, hogy Jose Mourinho figyelmeztette a klubot, hogy ha honfitársa a Milanhoz igazol ő is elhagyja a Blancókat.
Miközben a sajtó ezeken a pletykákon rágódik a Goal.com szerint a Milan titokban a 2009-ben Madridba igazoló Kaka visszaszerzésén dolgozik.
A 28 éves aranylabdás játékos sok kritikát kap a madridi sajtótól és a szurkolóktól, miután öt hónapot volt kénytelen kihagyni sérülése miatt. Azonban az egykori Rossonero  játékos sérüléséből való visszatérése igen látványos volt, kétszer is betalált az ellenfél kapujába az Athletic Bilbao elleni 3-0-ra megnyert bajnokin, illetve a Tottenham elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőn is gólpasszt adott.

De hiába mondta Kaka a győztes meccs után , hogy jól érzi magát a Madridban, ha Florentino Perez elfogadja a Milan ajánlatát – ami valószínűleg kevesebb lesz, mint  mit két éve kifizettek érte- visszatérhet korábbi sikerei helyszínére.„Hogy Ronaldo a Milanba igazol, az szinte teljesen kizárt. De véleményem szerint Berlusconi csak így szeretné fokozni a hangulatot az átigazolási időszak előtt, ahogy ez lenni szokott, de az is lehet, hogy ez csak egy trükk, hogy visszaszerezze Kakát.” mondta a Goal.com egyik forrása. „Kaka megszerzésére viszont nagyobb esélyük van, mint Ronaldoére, amit kizártnak tartok.”
Az elmúlt hónapban a Milan alelnöke Adriano Galliani nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a brazil játékos visszatér a San Siróba. Amikor a sajtó Kakáról kérdezte, csak röviden reagált: „majd meglátjuk”. Emelet Berlusconi ma nyilatkozta, hogy ha a Diavoli megnyeri a Scudettot, nyáron igazolnak egy vagy két klasszis játékost. Azonban Kaka épp tegnap mondta a sajtónak, hogy jól érzi magát a Bernabeuban, szeretné kitölteni szerződési idejét és sok trófeát szeretne még nyerni a Reallal. Kaka, akit 2009 nyarán 65 millió euróért igazolta le a Real Madrid, 54 alakalommal öltötte magára a Madrid híres fehér mezét és 14 gólt szerzett.

32 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hát nem is tudom…Kaká leigazolás szerintem azt jelenti, h Ganso nem jön. Érdekes és egyben furcsa is, hogy még itt azt írják folyamatosan, h Ganso egy lépésre van a Milantól stb…addig a transfermarkt.de-n például már el is tűnt Ganso a Milan igazolási listájáról.Viszont, ha Kaká azt nyújtaná amit az elmúlt 1-2 meccsén, nem bánom jöjjön!

 2. koRi! Igen, ez nekem is feltűnt, ráadásul Miguel Veloso ha jól rémlik, új név a listán… Ennek a nyárnak is úgy megyünk neki, hogy senki sem tud semmit, keringenek a nevek, mint gólyafos a levegőben… Nem tudom, mi lesz. Kakával talán erősödne a csapat, de Sheva is visszatért már Milánóba, és nem volt benne sok köszönet. Én inkább Gansora szavaznék. Ha esetleg nem válna be, akkor is tovább lehet passzolni, mert nagyon fiatal. Kaká viszont 28-29 éves. Ha 5-10 milló euro lenne a különbség Ganso és Kaká vételára között utóbbi javára, akkor is azt mondom, hogy jobb befektetés lenne a Libát megvenni.

 3. Ganso és Kaká… Nem kizáró ok egyik érkezése a másikénak… Játszott itt egymás mellett Kaká-Seedorf is, avagy Rui Costa-Seedorf… Ha jól emlékszem! Avagy milyen jól elfért Madridban is a Ronaldo-Kaká páros, igaz a meccs végén nem sokáig, de szenzációs támadójátékuk volt! De említhetném még Seedorf-Kaká-Ronaldinho triót is!
  Lényeg az, hogy jöhet egyszerre mindkettő gyerek!

  Más: Sheva is visszatért… Ha megkapja a játéklehetőséget, biztos vagyok benne, hogy 1-2-3 évig megint az egyik fegyverünk lehetett volna. Pl.: Oláh Lóri elment Debrecenbe, nem játszott, visszament Kaposvárra, nem sok vizet zavart, telt-múlt az idő, újra formába lendült, és megint a csapat egyik legjobbja!

 4. na ez már sokkal hihetőbb hír, mint a CRonaldo leigazolása. na de ő se lesz olcsó abban biztosak lehetünk…45-50 milliót hótziher hogy elkérnek érte. Ráadásul egy olyan Kaká-t készülünk visszahozni a Milanba, aki már akkor is nagyon rossz formában volt, mikor két éve eladtuk. Csak emlékezzetek vissza, ha valaki elfelejtette volna…..
  Másik dolog, itt van ez a mondat: ,,Azonban Kaka épp tegnap mondta a sajtónak, hogy jól érzi magát a Bernabeuban, szeretné kitölteni szerződési idejét és sok trófeát szeretne még nyerni a Reallal.,,
  na ilyesmiről beszélt akkor is mikor szezon végén haza látogatott és mikor ment fel a repülőre az ujságiróknak azt nyilatkozta sose hagyja el a Milan-t, szerződés köti, és még mindent meg akar nyerni a Milannal….. majd rá egy hétre hivatalos bejelentésben jelent meg a hir, miszerint Kaká a real-hoz igazolt…. 😀
  Szerintem jobb lenne már nem bolygatni a múltat.. hagyjuk Kakát és hagyjuk már Ronaldo-t is…. Hozzunk egy fiatal sikerre éhes Kakát, tele van velük Brazília.

 5. Petermannak teljesen igaza van. Kaka’ hatalmas zseni és a Milan sikerrel teli múltjának egyik legnagyobb alakja. Megsirattam amikor Madridba ment. Ronaldo nem kéne, felesleges. Kaka’ már öreg ahhoz hogy újból 4-5 évig a hátán vigye a csapatot, márpedig ha 50 milliót kiadunk érte nem 2 évre ír alá…. De ha jönne nem lennék szomorú, szerintem sokan vagyunk így. Ganso más. Fiatal, tehetséges és sikerre éhes. Szinte biztos hogy hatalmas sztár lenne 2-3 év múlva a Milanban. De amilyen hírverése van, úgy utálja meg az ember egyre jobban, főleg a merda is rátette a kezét…. Szerintem Gansoból nem lesz semmi, már feljelentettek minket ne felejtsük el ! Inkább egy olcsóbb de ugyan olyan tehetséges brazil foci zseni érkezzen !!

 6. Én örülnék neki! Hát persze Ganso akkora ász hogy 12 Ronaldo meg 22 Kakával ér fel! Már rohadtul unalmas az ő imádata holott soha nem lehet róla hallani és főleg olyat nem hogy ilyen meccset döntött el meg olyan nagyon jól játszott.. Egyesek Ganso imádata már-már betegesnek mondható holott körülbelül még soha nem is látták játszani..

  • Igazad van, bár kissé erős:)
   Tényleg mást sem lehet egyik-másik hozászólótól, mint Gansot le kell igazolni.Majd ő megment minket, övé a jövő, óriási játékos, senki mást nem kell leigazolni, csak őt!!!
   Nem tudom, hogy én vagyok csak ennyire információszegény, de sok mindent nem tudok róla. Y.tube-on ami van, csak annyit tudok. Nem ügyetlen, azt aláírom:)De: hogy ő lenne a Megmentő, azt előre nem borítékolhatjuk szerintem!!!
   Jó lenne, ha tévednék, és leigazolnánk őt, és tényleg hatalmas sztár lenne!!!!
   FORZA MILAN!!!!!!!!

 7. Mi van hogyha Kaká vissza jön és újra úgy tündökölne mint amikor itt volt nálunk hátha bármi megtörténhet én nagyon várom vissza mivel hát a kedvenc játékosom már jó ideje és Cé Ronaldot nem karom meg látni a Milan közelében rühellem,utálom,gyűlölöm!

 8. nem tudom hogy gansot miért tartjátok ekkora sztárnak..lehet hogy nem bírná az olasz focit. nem lesz minden brazilból kaká. amúgy kakáról ma olvastam és azt nyilatkozta az AS-nek hogy esze ágában sincs eljönni Madridból. Igazából én egy Ronaldo-Kaká párossal nagyon elégedett lennék. Értük Patot is odaadnám.

 9. Na kezdődik a Patot adjuk el… Szerintem adjuk el Ronaldo-Kaká párosért, Abbiatit,Abatet, Silvat, Nestát, Zambrottát, Flaminit, Gattusot, Merkelt, Inzaghit, Patot, Robinhot… etc…etc…
  Ugyan már kérem, maradjunk két lábbal a földön, ne járjunk felette 5 centivel, mert onnét jobban fáj, ha koppanunk!

 10. Nem tudom, anno nagyon szerettem, de Kaká mostanában sérülékeny, az elmúlt lassan három szezonja nem volt valami csodálatos.45-50 milliót kiadni érte nem lenne valami nagy ötlet. Alapvetően ennél nem sokkal kerülne többe Fabregas (bár nem biztos, hogy szeretne nálunk játszani, de akár szerethetne is), és olcsóbb lenne Pastore (Zamperini beszél össze-vissza, de 30 milla körül talán elengedné), Hernanes (tessék megnézni, mennyit javult vele a Lazio, és ha normális csatárok lennének előtte…, szerintem 25 milla körül mozdítható, 15ért vette a Lazio idén), Hamsik (mondjuk szerintem őt nem adja el a Napoli, pláne Bl-indulás esetén). Kakáért 25-30 milliónál nem érné meg többet adni szerintem.

 11. Ronaldoval, Kakával, és Patoval érne sokat a támadójátékunk! Kakáért max. 15-20 milliót adnék, többet nem ér jelenleg szerintem, sérülékenysége és kora miatt egyaránt! De nekünk Ronaldo álom, bár kiváncsi vagyok Berlu mennyire gondolja komolyan! Majd szeptember 1-ig minden kiderül, én örülnék, ha Ganso és Kaká érkezne, avagy Ronaldo, bár őt nem nagyon szeretem, de tényleg jól játszik! Hernanes ügyes, Pastore is. Bőség zavara van hál jó Istennek! Okos üzletet kell kötni, amivel világklasszist lehet igazolni, 100milliókat nem szabad kiadni egy-egy játékosért, 30 még belefér! Mellesleg nagyon gyorsan MEG KELL TALÁLNI Inzaghi fiatalabb változatát! 🙂
  Akik még nagy álmaim az Paloschi, Poli, Astori és esetleg Macheda.

 12. Sem C.Ronaldo,sem Kaka,sem Ganso nem fog jönni! Ismerve Galliani sóher pénzügyi gondolkodását esetleg hoz pár olcsó már nem fiatal játékost-ha Cassano elmegy!Ehhez is meg kell nyerni a scudettot! Egy-két jó irányitó k.pályást kell hozni,mert a mi régi középpályásaink megrogytak,kiöregedtek és főleg sérűlékenyek!(Pirlo,Ambrosini,Gattuso,Seedorf). A védelem koros és sérülékeny!(Oddo,Legrottaglie,Nesta,Yepes,Bonera,Antonini,Zambrotta,Jankulovsky!)Legalább négy új védőre lenne szükség-fiatalra!!A Sokratis,a Didac,az Emanuelson,a Merkel,a Strasser,nem is jutnak szóhoz! A csatárok helyzete sem olyan rózsás! (Inzaghira nem lehet már számítani,ha Cassano valóban elmegy,Ibra fél szezonját büntetésben tölti!Ekkor itt is nagy gondok vannak.Tehát csatár is kellene! Akikre fixen számolni lehet:(Abbiati,Amelia,Abate,T.Silva,Boateng,Flamini,Van Bommel,Robinho és Pato.Ez a reális helyzet….Irányító középpalyás sincs Pirlo óta! Az idős játékosok jövőre még őreegebbek lesznek!Meg kéne soknak köszönni és erőteljes fiatalításba kellene kezdeni pár rutinos játékossal megtűzdelve! Külömbben nagyon elmaradunk a vezető országok csapataitól! Ezt az olasz futball már megkezdte! Egyenlőre ennyit!

 13. Kaká jöjjön! Méghogy gyenge volt az utolsó szezonja! 16 gólt lőtt és volt egy vagon asszisztja. Inzaghi szinte minden gólját Kaká passzból lőtte! Jól jönne, ha lenne nálunk még néhány ilyen “gyenge” szezonja! Amúgy meg a Milannak volt az “gyengébb” (3. hely) szezon, nem Kakának!

 14. Szerintem az lenne a legjobb ha Kaká és Ganso jönne. Nem hiszem, hogy lehetne jobb tanárt találni a kis brazil mellé. Anno Kakának is volt egy nagy elődje Rui Costa személyében, és biztos vagyok benne, hogy ő nagyon sokat segített neki. Ha Berlu ennyire keményen szeretne belenyúlni a zsebébe akkor én azt mondom jobban járnánk velük mint 1 Ronaldoval. Kakában még benne van 2-3 év, és ezalatt remek példa lehetne a Libának. Úgyhogy hajrá Berlu!!!

 15. Felőlem jöhet ha nem megy a többi hiányposzt kárára és nem adjuk el az értékeinket!
  Ha már sokan kinyilvánították hogy Ibra ne maradjon akkor muszály egy tankcsatárt igazolni…
  szerintem 25M € ért ideadnák nekünk Drogbát(nem túl fiatal viszont jól fedezi és veszi le a labdákat , jól rúg és gólérzékeny… Ő egy igazi ERŐCSATÁR !!!)
  Persze lekéne igazolni Fernandot a kp.ra mert eddig nem hittem volna h Gattusot valaki szívben felültudja múlni, de Ő képeslehet erre….