Allegri agresszív játékot vár a csapattól

8

FIORENTINA-MILAN

„A Fiorentina az egyik legjobb formában lévő csapat a bajnokságban. Mutu az egyik legveszélyesebb játékosuk, ezért a hiánya nagy veszteség a számukra. Vasárnap este nagy figyelemmel és koncentrációval kell játszanunk. Úgy gondolom, hogy nyílt játékkal próbálnak majd győzni ellenünk, uralni akarják a találkozót. A tabellán elfoglalt helyük miatt nincs sok veszítenivalójuk, ami bátrabb játékra ösztönözheti őket.”

A JÁTÉKOSOK

„Szerintem a mérkőzés kulcsfontosságú lesz a bajnoki végeredmény szempontjából, egy pozitív eredmény hatalmas lökést adhat a véghajrában. Talán túlságosan megnyugodtunk a Napoli és a Juventus elleni siker után, ezért hullajtottunk el fontos pontokat. A Derbi jól sikerült, de még nincs vége a harcnak. Csak akkor mondhatjuk ki, hogy megvan a bajnoki cím, ha már matematikailag is biztosak lehetünk benne.

A játékosaim a megfelelő módon kezelték a városi rangadót, de a firenzei mérkőzés is legalább ilyen fontos lesz. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy lazán vegyük.Mi lesz a kezdőcsapat? Nagyjából ugyanaz, ami a múlt hétvégén. Nesta helyett Yepes kerül a csapatba és Ibrahimovic is visszatér. de még egyszer szeretném hangsúlyozni, akik a padon kezdenek, azok is ugyanolyan fontosak. Tudom, hogy kihagyni Robinhót, komoly döntés, de ő csereként beállva is sokat tud segíteni a csapaton, mert technikailag és gyorsaságban is változást tud hozni. Azt akarom, hogy a játékosaim agresszívak legyenek a találkozón. és mutassák meg a képességeiket.

EGYÉNEK

„Pirlo egyértelműen jobban van. Pár napja már a többiekkel edz, a következő fordulóban már játszhat. Patónak csak ki kell használnia Ibra passzait és együtt fantasztikus dolgokra lesznek képesek. Fizikálisan rendben van, a Derbin szerzett góljai pedig jót tettek az önbizalmának. A duplájától eltekintve is remekül teljesített a mérkőzésen. örülök, mert ez azt jelenti, hogy fejlődött az összhang közte és a többiek között.
Gattuso is bevethető, valószínűleg kezdő lesz vasárnap este.”

MAZZARRI ÉS PRANDELLI

„Én mint a győztes? Nem tudom. Mazzarri egész pályafutása során jól szerepelt és most is remekel a Napolival. Eddig is jó edzőnek tartottam, most esélye van arra, hogy megakadályozza a bajnoki címünket.

Már most is elég szurkolónk van, és elégedettek vagyunk velük. Nem tudom, hogy a válogatott kapitányát (Prandelli) félreértették vagy rosszul válogatta meg a szavait, de nem igazán érdekel, hogy ki akarja a mi sikerünket és ki nem.  A célunk, hogy megőrizzük az első helyünket.”

INTER

„Az Inter a végéig fog küzdeni a bajnokságban és igyekszik majd fordítani az álláson a Bajnokok Ligájában is. Bent kéne lenni az öltözőjükben, hogy értékelni tudja az ember a helyzetüket, de én csak a saját csapatom öltözőjébe járok. Ki akarom hozni a legtöbbet a játékosaimból, másokkal nem kívánok foglalkozni.

Visszatérve a Derbire és Moratti nyilatkozataira, szerintem semmi különös nem történt a stadionban és az öltözőben. A szurkolók kinyilvánították a véleményüket Leonardóval kapcsolatban és semmi több.”

BALOTELLI


„Balotelli még mindig nagyon fiatal. Ebben a korban lényeges, hogy tiszteletet mutass a többiek felé. Ahhoz, hogy elfogadjanak, rendelkezned kell a szükséges tulajdonságokkal. A futballisták egyben példaképek is. Képesek jó és rossz példát is mutatni. Balotellinek fel kell nőnie. Hatalmas tehetség, sztárjátékos is lehet belőle, de ehhez fejben is erősnek kell lennie. „

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mutu az elmúlt fordulókban jól szerepelt és Fiorentina részről most ő ott a legjobb ahogy én leszűrtem 2-3 forduló óta…

  2. jól beszél allegri. Balotelli tényleg nagyon jó játékos, de ar arca nagyobb a tudásánál. Ha komolyabban venné a dolgokat akkor megnézném a Milanban de amíg ilyen gyerekes addig nem akarom látni.

  3. ez sorsdöntő meccs lesz.. du bizti nyer a napoli, így pontegyenlőség lesz …
    ha nem nyerünk akkor többen is a nyakunkra jönnek, és vérszemet kapnak, ami nagy lendületet ad nekik.. nekünk meg mindig görcsös nyerési kényszer lesz, így ezt el kell kerülni azzal h leverjük a fio-t…

  4. remélem hogy nyerünk mert ha nem akkor nagy baj lessz pont egyelőség a napoli val és 2pont előny az interrel az nem lenne jó

  5. A mai meccs nem lesz könnyű, de szerintem hozni fogjuk a meccset bár szerintem nem fölényesen, hanem 1 maximum 2 góllal. Forza Milan!!!!

  6. Eddig nagyon jól teljesített a csapat, ha győzelmi kényszerrel lépett pályára. Ez a szezon már mindenképpen előrelépés, mert a bajnokság 70-80%-ában mi álltunk a tabella élén. Ugyanakkor innen elbukni a bajnokságot – pláne egy, hogy 3:0-ra vertük a másik két dobogóst is -, szörnyű lenne. Most tényleg le lehet rakni egy nagy Milan alapjait. Ehhez nagyon jól jönnek az ilyen meccsek. Itt ki fog derülni, kikre lehet kiélezett meccseken számítani. Patotól legalább olyan teljesítményt várok, mint egy hete, Robinhotól azt, hogy végre rúgjon már be egy rohadt helyzetet, Ibrától meg azt, hogy bizonyítsa be, képes a vezére lenni a csapatnak. Egyértelműen a legjobb csapat a Milan Olaszországban, de rengeteg veszélyes ellenfelünk van még. Viszont már csak 6 meccset kell nyernünk, és akkor csinálhat a Napoli amit akar, akkor is bajnokok leszünk. Jó lenne, ha ma este már csak öt lenne az a hat.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet