Abate szerint Ronaldo javulna a Milanban

29

Ignazio Abate, az AC Milan olasz játékosa a Gazetta dello Sportnak tett nyilatkozatában támogatta Silvio Berlusconi ötletét, miszerint a nyáron szerezzék meg Cristiano Ronaldót. B. Dávid fordítása.


Az olasz miniszterelnök a hét elején ismerte el, hogy nagy rajongója a portugál zseninek, és a nyáron minden követ meg fog mozgatni a megszerzése érdekében. A 24 esztendős szélső, Abate pedig támogatja az ötletet: “Hiszem, hogy jót tenne neki a váltás. Remélem, hogy átigazol, még akkor is, ha nélküle is számos sztárral focizhatok egy csapatban” – mondta a Gazetta dello Sportnak. “Ha pár éve azt mondod nekem, hogy David Beckhammel fogok egy együttesben szerepelni, valószínűleg nem hittem volna el.”

Talán túlzás nélkül kijelenthető, hogy nyár óta Abate fejlődött a legtöbbet a klub színeiben. “Nem gondolok a válogatottra, csak egy dolog érdekel: hogy a miénk legyen a scudetto. Márcsak 7 meccsre vagyunk az álomtól” – nyilatkozta a játékos még a Fiorentina elleni rangadó előtt.

29 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Mindenestere ha még ő is jön ,nem csoda ha még jobban fogják utálni hönszeretett klubunkat!Tagadhatatlan,hogy Ibra,Ronaldo,Cassano és Van bommel is jó focista de,hogy mindegyiknek volt már olyan húzása ami utálatra ad okot ez tény!!!!!

 1. Szerintem ez csak egy igazán nagy hír amivel tud foglalkozni a média. Addig se azzal piszkálják a játékosokat, hogy “meglesz a bajnoki cím?”. Vagy, hogy “Ön izgul már?”, “Nem félnek attól, hogy az Inter utoléri önöket?”, stb. Ezzel levették a terhet a játékosokról.

 2. aha, goldmarci. Mert te megpaskoltad volna Beksz vállát és mondtad volna neki, hogy örülj h velem játszhatsz…. Beksz volt az egyik legjobb jobb oldali középpályás. Abatenak ugyan az az eredeti posztja… Sztem én lefostam volna a bokámat Abate helyében.

  De hogy ne off legyen: Ibra CR7 csere mehet. Főleg az utóbbi időben mutatott formája miatt sem kell Ibra. Egyiket se szeretem, de CR még mindig jobb és fiatalabb is.

 3. Mondhat itt bárki bármit de CR akkor is a világ egyik, hanem a legjobb játékosa. Sokat dobna a csapaton, de ő egyedül akkor sem lenne elég. Mögé felkell építeni a középpályát meg a védelmet akik majd kiszolgálják. Szóval ha Berlu tényleg akarja akkor sokat kell fizetnie azért hogy sikeres legyen a csapat. Egy Ibra-CR cserében én is benne lennék, sőt még hajlandó lennék fizetni is a Madridnak. De én nem tartom valószínűleg hogy eljönne onnan.

 4. Egyetértek rikivel!
  Még hogy nem kéne c.roland? na menjetek már ez olyan mintha messire mondanátok ugyanezt,csak azért mert nem szimpatikus játékos én is utálom,de a képességeit nem vitatom.

  • Szerintem fontos egy csapatnál, hogy szinpatikusak legyenek a játékosok, viszont az is biztos hogy a játéktudása fantasztikus.

 5. Betegek vagytok már aki nem akarja CR-t. Ő egy igazi vezér, aki csodákat tesz a labdával! Frecsogtok feleslegesen és olyan nevek mit Ganso??? ki is ez?? Valaki felfújta és el vagytok ájulva. 35millió az ára? Ez meg vicc.

 6. Kétségtelen hogy CR most a világ egyik legjobb játékosa!Bizonyított már a portugál az angol és a spanyol bajnokságban!Nincs olyan csapat amelynek ne lenne hasznára!Itt az a kérdés ha ez az egész nem kacsa és tényleg lenne rá lehetőség hogy megszerezzük(ezt én nem hiszem)Megérné-e azokat a cseréket illetve pénzt amit kérnek érte!Szerintem nem!De ha a lovag hírtelen úgy dönt hogy kellően megerősíti a védelmet a középpályát és még megtartjuk Silvat és Patot és akkor is kell neki Ronaldo hát csak jöjjön!De erre kb 2%-esélyt látok!Nekem sem szímpatikus egyéniség Ronaldo, de azt vitatni hogy extra klasszis,égbekiáltó butaság!

 7. Már hülyét kapok ettől a Ganso imádattól! Miért is olyan nagy szám ő? Mert van róla egy videó hogy nem béna? Egyáltalán ki fújta fel az ő átigazolását? Mert kb semmit nem csinált még a gyerek de már 35 milliót kérnek érte! Orosz rulett! Inkább már Neymart! Ő sem kerülne többe ráadásul ő tud is! A Brazil válogatottban is bizonyított! A másik meg hogy az aki ezt a Ganso-t CR-hez viszonyítja és arra jut hogy Ganso jobb az nem teljesen tiszta! Egy aranylabdást egy ismeretlenhez viszonyítani elég furcsa. Mondom ezt úgy hogy gyűlölöm CR-t…

  • Ganso is lehet még aranylabdás ! 🙂 Neymar tényleg nagyon jó:) Szerintem mindkettő kell! 🙂 Mondom ezt úgy hogy szerintem Ronaldinho is így kezdte 🙂

  • “A semmit se csinált a gyerek” kitétel nem elég okos érv. Mert egyrészt a tehetségek általában nem csinálnak semmit a nagy szerződés előtt, csak bennük van a zsenialitás. Másrészt Brazíliában már sokat tett, csak az európai szem – úgy tűnik – oly messze már nem lát elég jól.

 8. Az biztos,hogy Gansot nem lehet CR -hez hasonlitani,mas profilu jatekosok is,es CR mar bebizonyitotta,hogy a vilag masodik legjobb jatekosa.Azonban en lattam sok merkozeset Gansonak,es nagyon tehetseges,eddig Galliani a brazil bajnoksagbol hozott jatekosokkal nem hibazott,gondoljunk Kakara,Patora es T.Silvara,ok mind a Milanban lettek vilagklasszisok,es bizonyitottak hogy jo igazolasokat csinalt a klub.Szerintem Gansoval is igy lenne,az ara az tenyleg eleg magas,de szerintem olcsobban is el lehet hozni.A nagy uzlet az lenne,ha Ibrat el lehetne cserelni CR-re,plussz penz,de alig hiszem hogy ez osszejonne…

 9. Hagyjuk már ezt a nyálgép kö……göt. Hány milla lenne évente? Ibra 9 …….. ő tuttira nem érné be annyival! Nem hiszem el, hogy más nem jöhet számításba! Teli volt a hócipőm az angol nyálgéppel is, hál istennek megszabadultunk tőle, erre itt van a másik??????
  Túlzás, hogy a világ egyik legjobb játékosa…… volt valaha, valaha nagy ígéret volt, de eléggé kiégettnek látom, csak a nagy arca maradt meg.
  Bár arra jó ez a az egész CR balhé, hogy Ibra talán összekapja magát, megijed tán, hogy kiütik a nyeregből. Nagyon kellenének a góljai, kellene a szemfülessége és a világklasszis megoldásai.

  • Hogy miért lenne jó CR? Ezt komolyan kérdezed? Ez az ember gyakorlatilag egyedül cipelte a mu-t, és a realt is. Mennyi gólt is rúg évente? Kérlek keresd ki, hogy a spanyol, és az angol bajnokságban mennyi gólt rúgott (hozzáveheted a kupákat, és a válogatottat is). Ha ez megvan, akkor mutass még legalább 3 ilyen kaliberű játékost (nem, nem Messit nem ér!) Ha ezzel megvagy, és találsz 3 ilyen anyaszomorító nyálgép köcs…t, akkor mutasd meg, h melyiknek jobb a reklámértéke a világon.
   Szted mennyi profit jönne ebből vissza néhány év alatt? Az tuti, h ha most pl 100misit kifizetnének érte (pl 3 év alatt), és a fizuja évi 10 lenne, akkor ennek az összegnek a jó részét vissza is hozná a reklámértéke. Többen ülnének le meccset nézni, több mez, és lehetne rá ázsiai túrákat építeni stb. Ha a fele pénzt vissza hozza addig amíg a milannal van, akkor mondja vki, h nem ér 50 misit+5milliós fizut. Aki ilyet mond az … ne kezdjen üzletbe, mert gyorsan belebukhat. Ez a nyálgép egy potenciális főnyeremény lehet. És még nem beszéltünk a csapatban nyújtott teljesítményéről. Lenne egy olyan szélsőnk, aki mind a 2 oldalon világklasszis teljesítményre képes, rendszeresen felér a kapu elé, tud csatárt is játszani, jól lövi a szabikat, távolról is veszélyes, jól fejel. Soroljam még, h miért is kellene ez a kis …???

   • nem egészen ilyen egyszerű mint azt felvázoltad mert ilyen szinten minden gazdagabb csapat pl.:Chelsea,City,Inter leigazolta volna…egy játékosért ennyi pénzt egyszerűen már elvből nem szabad adni.Hol élünk mi hogy csak 100M eurókat dobálunk oda meg vissza…undoritó

    • Nem azt írtam, h meg kell venni, hanem azt vázoltam, h ha megveszi Berlu, az jó lenne. Ez azért nem ugyanaz. Azt meg tudjuk, h ő is és az általad vázolt csapatok első emberei is meg tudnák venni. Ez nekik nem oly nagy összeg. talán egy picit fájna a kiadása…

     Az elv pedig az, h senki, ismétlem senki a világon nem ér ennyi pénzt. (persze a családtagok, és a szeretteink értéke felbecsülhetetlen) Én szorgalmaznék vmi szankciót, h az árak ne menjenek így a csillagos ég felé…

     Viszont ha azt nézzük h Cét 90x misiért vették meg, és mennyivel jobb playa, mint az az angol, akinek a nevét sem tudom, de vmi 40 misi fontért került talán a poolhoz… Akkor inkább már egy Cé ennyi pénzért…

 10. Ez a hír azért röppent fel…. mert Guardiola távozóban van a Barcelonatól, Leonardo pedig az Intertől… sokan úgy gondolják, hogy ha Guardiola az Interhez igazol, magával vinné Messi-t is. Berlusconi pedig egy másik nagy sztár CRonaldo leigazolásával szeretné ezt ellensúlyozni. Természetesen ez mind mind csak pletyka. Ha Guardiola el is menne, és még ha az Interbe is igazolna, kötve hiszem, hogy a világ legjobb játékosát a jelenlegi világ legjobb csapatából képes lenne elvinni egy olyan csapatba ami bukdácsol. Másik dolgo.. CRonaldo-t kivásárolni a Real-ból…. a Milan igazolási politikáját elnézve elképzelhetetlen. nem vonom kétségbe CRonaldo képességeit….. de ő az a játékos akit sose szeretnék piros feketében látni. Ráadásul az ő érte kifizetett pénzből rendbe tudnánk végre szedni a csapatunkat. ha pedig ő jönne, akkor meg kellene válnukn a jelenlegi kedvenceinktől…. azt meg nem szeretném.

 11. Nem CR kaliberű játékos kellene, nem látom benne azt ami megvan pl. Messiben, vagy maradjunk a közelben, itt van Pippo, akinek a szeméből minden tükröződik, él-hal a csapatért, kár, hogy ő is öregszik. Vagy itt van Gennaro, ez kell nekünk, az effajta élek-halok a csapatomért minden percben. CR vagy Beckham……… óriási tehetségek az biztos, de inkább szeretnek küzdeni mondjuk Dolce G. boxerben, mint oroszlán módjára a csapatban! Nekem ez jön le kívülről……. és mit értünk el az angollal??? Hagyjuk…….. Messi kár, hogy elkötelezett…..
  Kaka jöhetne, kár, hogy elengedtük, válság ide vagy oda. Remélem drága Pippo hamarosan visszatér!!

 12. Hát azért azt nem mondhatod hogy CR nem szokott küzdeni a csapatáért. De hacsak nem vonunk be valakit az üzletbe akkor nem szabad megvenni. Pato, Silva, maradjon az lényeges. Amint már sokan mondták Ibra + pénz = CR jó üzlet lenne de nem hinném hogy a Realnak kellene a svéd. Én már csak azon gondolkozom hogy Didac minek van? Gondolom a nyáron bevonjuk egy üzletbe, de vajon kiért?

 13. Emberek..látom rengetegen felvázolják azt a lehetőséget h Ibrát dobjuk oda a Realnak, meg némi pénzt és jöjjön CR.. azt remélem vágjátok h Ibra nem a mi tulajdonunk..:) szóval ez eleve bukott ötlet. 2 éve kellett vna megvenni Ronaldo-t nem most…most 98% h nem engedi el a Real. Bár ha 100 millió az összeg..hát akkor lehet h ők is elgondolkoznak. Az tény h értelmetlen dolog egy játékosra ennyit áldozni, viszont ha figyelembe vesszük CR teljesítményét az utóbbi 3-4 évben…hát nem is tudom. Viszont ami biztos h aki nem látná szívesen CR-t Milan mezben az vagy hülye, vagy nem Milan drukker. Ganso biztos nagy tehetség, de túl van sztárolva, még egy 35 milliós vételár is nevetséges az esetében..Ibrát nem kell megvenni a nyáron, az öregeket meg el kell engedni és indulhat a shopping.

 14. Most őszintén,hányan szerettétek Ibrát,mig a merdában focizott,feltételezem nem sokan,én sem,idejött,a piros fekete szerelés nagyot javitott a megitélésén,CR-t sem sokan szeretjük,de amit tud azt tud,márpedig focizni nagyon,bizonyitotta már két nagy bajnokság két nagy klubbjában,és ha piros feketében lenne,talán meg is szeretnénk,mert ő ipari mennyiségbe termeli a gólokat,önző meg nagyképű,de Ibráért + lóvé simán becserélném

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet