Robinho is üzent Gansónak

10

Robinho nyilvánosan üzent Gansónak, hogy csatlakozzon a Milanhoz.

A 21 éves brazil tehetség nagy valószínűséggel Európába igazol a nyáron, Milánó két csapata harcol érte, az Inter és a Milan.

„Ganso igazi karakterrel rendelkezik, tiszta fejjel gondolkodik, ezért a szurkolók kritizálni fogják a döntése miatt, mert számukra a klub mindenek felett áll.” – nyilatkozta Robinho a brazil SporTV-nek.„Ő jelenleg nem boldog a Santosban, de nem szabad elkövetnie azokat a hibákat, amiket én követtem el annak idején. Ő egy igazi bajnok és biztosan kiteljesedne itt a Milanban.”

Egyes hírek szerint már közel a megállapodás a Milan és a Santos között, erről korábbi cikkünkben már írtunk.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. igy legalább,sokkal több esélyünk van,hogy idejön,mert Silva meg Binho is tolja neki,hogy gyere.Az Inter felől meg csak 1 gyökér Leo van,meg 1 CSÍRA VESZTES CSAPAT!!!!!!!!FORZA MILAN!!!!FORZA BRAZILOK!!!!!!!

    • az a leo, aki már csak max pár meccs erejéig lesz a merda edzője.. s ha majd okafogyottá válik az odaszerződése [mer’ 1 cesar vagy maicon nem tétel 😉 ], akkor ők már abszolút nem fognak képbe kerülni.

  2. Leo év végén távozik.
    Ha van valakinek linkje erről a libáról, mutathatna egyet mert én még nem láttam mit csinál a pályán.

  3. Én csak azóta ismerem ezt a figurát mióta hírbe hozták a Milannal de amennyire éltetitek az már nem semmi. Remélem rászolgál a bizalomra és a csapatnak nagy hasznára lesz. Reméljük a legjobbakat…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet