Megint Silva a hónap legjobbja

11

Márciusban folytatódott a 2011-es trend, ahogy az előző két hónapban, úgy most is Thiago Silvát látták a fórumozók a legjobb teljesítményt nyújtó játékosnak.


Thiago Silva remek teljesítményét nem csak a nemzetközi szaksajtó, de a Milan szurkolók is sokra értékelik. A brazil védő meccsről-meccsre remek produkciót mutat be, a régi legendás Milan védők méltó követője.

Abate talán a szezon legtöbbet fejlődött játékosa, ezúttal már a lista 2. helyére tudta felküzdeni magát. A saját nevelésű védő egyre magabiztosabb, a szurkolók láthatóan értékelik teljesítményét.Gennaro Gattuso az előző hónapban még éppen leszorult a dobogóról, most azonban megszerezte a bronzérmet. A világbajnok középpályás jövője még bizonytalan a klubnál, de egy biztos, ő mindet megtesz azért, hogy a szezon végén marasztalja a vezetőség.

Március hónap játékosaNév1. hely2. hely3. helyPont
1. Thiago Silva186167
2. Ignazio Abate811551
3. Gennaro Gattuso361233
4. Marek Jankulovski0248
5. Alessandro Nesta0237
6. Cristian Abbiati0215
7. Alexandre Pato0011
Mark Van Bommel0011
Kevin Prince Boateng0011

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Örülök, hogy Abate is a dobogón van. Egy évvel ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy én is a második helyre szavazom. Csak így tovább!!!

  2. Csak nehogy jöjjön a Madrid (mint Kakaért) és leígérje a csillagokat neki az égről kb 3szor annyi fizetésért mert azzal nem tudjuk felvenni a versenyt. Én mindig ettől félek, már látom is fehér mezben. 🙁

  3. Thiago Silva fantasztikus jatekos,semmi keppen nem szabad eladni,kore lehet epiteni majd az uj Milan vedelmet…es persze ebben Abate is benne kell legyen,nagyon jol jatszott mostanaban,sokat fejlodott,es kierdemelte a helyet a csapatban!

  4. Silva egy meghatarozo ember a csapatban.. ahogy a cikk is utal rá hogy a milan legendainak a követője… Abate meg mint aki kicserélődött amiota a Real ellen jatszott a Milan azota abate teljesen mas. aggresszivabb es egyre többet segite a tamadásokban.. Ők ketten a védelmunk meghatározó alakjai

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet