Nincs milánói érdeklődés Diarra után

9

A Tuttomercatoweb.com című lapnak nyilatkozott a Bordeaux elnöke, Jean-Louis Triaud. A sportvezető azokra a pletykákra reagált, amelyek szerint a csapat 29 éves, francia válogatott játékosát, Alou Diarrát több európai sztárklub is kereste, így a Milan is.


“Hogy Diarrát árulnánk? Annyit tudok mondani, hogy ő jelenleg egy bordeaux-i játékos, akiért még senki nem jelentkezett be. Diarra szerződése 2013-ig szól velünk, nem aggódunk a helyzetéért” – mondta a klubvezető. Majd hozzátette: “a szerződés egyébként egy 7,5 millió eurós záradékot tartalmaz. Ha egy klub kész kifizetni ezt az összeget és a játékos is távozni akar, akkor mehet. AC Milan? Nem lepett ez a nyilatkozat, hiszen minden játékos ott szeretne játszani, vagy Barcelonában, Manchesterben, Münchenben, esetleg Madridban… Nem is értem, miért beszélünk erről a témáról: a játékos helyzete egyértelmű és jelen pillanatban nincs tárgyalás róla” – fejezte be Triaud a nyilatkozatát.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ne ot vegyuk semmikeppen,inkabb De Rossit vagy Fernandot,Diarra is tul van mar karrierje fenypontjan,habar csak 29 eves.Nem lenne jo valasztas…

  2. De Rossi vagy Fernando közül az egyik szerintem érkezni fog. Majd valahogyan a kertek alatt. Bár De Rossi szerintem rázós egy kicsit, szinte legenda már most a Románál, és az új tulaj nyilván nem adná el az egyik legjobb játékost a csapatból. Persze a Milannak még tartozik a Roma… És be lehet vonni pl. Antoninit is az üzletbe vagy Merkelt vagy akárkit.

  3. A következő rasszista kijelentésed után végleg kitiltunk az oldalról! Térjél észhez és tartsd be a Szabályzatban megkövetelteket! modik

  4. Egy De Rossi-Boateng-Fernando-Ganso középpálya szerintem nagyon jó lenne, így nem kell Diarra. A Diarrák közül szerintem Lass a legjobb.

  5. Nagyon nem értem mér akartok ennyire olyan középpályát ami úgyse lesz… itt most danira gondolok idézem: De Rossi-Boateng,Fernando,Ganso.. azt nem veszitek figyelembe hogy itt van gattuso, bommel, merkel, flamini, emanuelson…. és még nagyon akarja Berlesconi ronaldo-t is és kaká sem esélytelen…. nos szerintem nem kell ide se rossi se rernando…… ( ez az én véleményem és ha netán dani-t ezzel megsértettem vagy akármi akkor elnézését kérem!)

  6. Én azt látom, v Bommel jelenleg 34 éves, Gattuso 33. Bár mindkettő jó szeont fut, nem hiszem, hogy rájuk kellene alapozni a következő szezonban. Inkább kellene játszodtatni Emanuelsont pl, aki fiatal, jó, s akár egy fajta Jolly Jokere is lehetne a csapatnak, mint pár éve volt Chivu az Internek: több poszton is bevethető!

  7. wolf1996!
    Egyáltalán nem sértettél meg, elfogadom a véleményed. Bár nem írtam le, de én a fiatalítást tűztem ki célul, és alapnak vettem, hogy Allegri ragaszkodik a 4-3-1-2-höz. Ebben pedig a védekezés az első. Stabil, de jól támadó középpályára van szükség. A jelenlegi középpályásaink között nagyon kevés a kreatív és gyors játékos. Flamini, Bommel és Gatta jóformán csak rombolni tudnak. De Rossi, Fernando viszont a támadásból is kiveszik a részüket. Sokan írták már az alapigazságot, hogy ma már csak védekezni tudó középpályás nagyon kevés. Ma már Khedira szinten kell átmenni a védekezésből támadásba. Gansonak pedig nincsen párja a jelenlegi keretünkben, mert egyetlen irányító sincs a keretben, így rá mindenképpen szükség van. Gattuso, Pirlo, Seedorf feltehetőleg távozni fog ezért a helyükre mindenképpen kell valaki. Az ő pótlásukra nem megoldás Merkel, mert még közel sem kiforrott játékos. Lehet belőle valami, de sokat kell tanulnia. Emanuelson pedig szélső nem pedig szűrő.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet