2022. december 05., hétfő

A Milan visszahozná Astorit

-

Az AC Milan vezetői a nyáron vissza szeretnék hozni Davide Astorit a Cagliari csapatából, értesült a Milannews.it olasz internetes hírportál. A legújabb hírek szerint a piros-feketék már megállapodtak Philippe Mexesszel, aki ingyen érkezne a San Siróba, de a francia játékos sérülés miatt októberig nem állhat új csapata rendelkezésére.

 

A 24 éves hátvéd eddig remekül teljesített az idei szezonban, és ennek elismeréseként pár héttel ezelőtt bemutatkozhatott az olasz válogatottban is. Astori iránt a Roma, és a Juventus is érdeklődik, de a játékos soha nem csinált titkot abból, hogy örömmel visszatérne Milánóba.

Astori játékjogát a Milan, és a Cagliari közösen birtokolja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ez a lépés tetszene! Én azt csinálnám, hogy visszavásárolnám most, s nyomban kölcsön is adnám egy mindenképpen Cagliarinál jobb csapatnak erősödni. Onnan egy év után tökéletes védőt kaphatnánk vissza. Azért tartom jónak a nyári igaozlását, mert most olcsóbb, mint mondjuk egy év után lenne. Utána pedig Mexest száműzném a kispadra!
  A következő szezonra pedig Mexxes felépüléséig Nesta-t játszodtatnám, a hírek szerint marad még egy évet a Milannál. Így mindenki jól járna!

 2. Hát azért azt meg kérdezném Leheltől hogyha Janku távozik és lenne egy lehetőség egy 24 éves játékosra a csapatnál akkor minek kéne kölcsön adni? 24 évesen már nem kölcsön adogatni kell egy játékost további ” csiszolódásra” hanem játszatni kell a Milannál mert az olasz csizma egyik él klubja a Milan 🙂
  Astori mindenképpen jót tenne a Milan védelmi vonalának a bal oldalán szerintem és visszakéne hozni mert kell a fiatalítás a védelembe

  Mondjuk még örülnék ha esetleg a nyáron érkezne egy Cossu is a csapathoz mert az a gyerek rengeteg gólt tud előkészíteni
  Forza Milan!!!

 3. Mexes-t teljesen fölöslegesen szerződtetjük le. Mi a francnak? Van egy vagon védőnk aki már nem “csiszolódós” korszakában van. Akikről érdemes beszélni a T.Silva, Nesta, Yepesen kívül.

  Oguchi Onyewu (28 éves) – Egyesült Államok nemzeti csapatának középső védője.
  Sokratis Papastathopoulos (24 éves) – Görög válogatott középső védője.

 4. És mi van Didac Vila-val és Montelongoval? Ha nem jók akkor ne fizessük őket fölöslegesen ha meg kicsit is megérik a pénzüket akkor tessék játszatni őket. Szezon közepén mikor az volt a fő kérdés, hogy a sok sérült miatt ki tud egyáltalán focizni akkor sem került véletlenül sem szóba a nevük. Vajon miért?

  Emanuelson pedig bal hátvédként is játszott. Ráadásul elég fürge gyere ahogy néztem. Tessék játszatni őket, nem dísznek vannak. És még rokkant hátvédeket akarunk igazolni? Engem akkor nem akarnak megvenni? 1 hónapja műtötték a kereszt szalagomat, pár hónap és harcra kész leszek én is.

 5. Nestának volt egy nyilatkozata amiben azt mondta, hogy nem vonul vissza, de nem lesz képes háromnaponta játszani. Astori tökéletes megoldás lenne a pótlására. Egyfelől tanulhatna az ászoktól, másrészről hosszútávon meglenne a belsővédő párosunk. A védelem Taiwo, Mexes ingyenes érkezésével nagyon megerősödne, igaz a francia nálam nem lenne kezdő. Úgy gondolom jövőre valahogy így nézhetne ki a védelmi alakzatunk: Abate-Astori és Nesta-Silva-Taiwo. Két olasz is lenne benne ami nem elhanyagolható tény. Így már a nagyokkal is felvehetnénk a versenyt, főleg ha Abate folytatja a fejlődést. Még a középpályán egy-két új név igazán feltűnhetne, és akkor egészen biztosan túlélnénk a BL nyolcaddöntőt is.

 6. astori vissza hozatala már elég régóta téma, mégis a cagliarit erősíti még mindig….arról nem beszélve, hogy van egy csomó tehetségnek kikiáltott játékosunk akiket vagy kölcsön adunk vagy csak nem játszatjuk őket: albertazzi, darmian, vagy az általatok is említett villa, montelongo

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS