Nesta nem vonul még vissza

16
Alessandro Nesta, a Milan olasz védője a Milan Channelnek elmondta, esze ágában sincs visszavonulnia a szezon végén.

„Nem mondtam, hogy vissza akarok vonulni a szezon végén. Csak megkérdeztek a pályafutásommal kapcsolatban, én pedig azt mondtam: 35 éves vagyok, úgyhogy közeledik az a nap, amikor abbahagyom. De erre még nem most kerül sor” – mentegetőzött Nesta, akinek olyan nyilatkozatai jelentek meg az olasz sajtóban, hogy a nyáron szögre akasztja cipőjét.
„Remélem, hogy ezután is képes leszek játszani, de abban biztos vagyok, hogy az összes meccsen nem tudok majd pályára lépni. Boldog vagyok, hogy ebben a szezonban sokat tudtam játszani, de valószínűleg ezután már nem leszek képes három naponta mérkőzésen szerepelni.”

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Mindig is Ő volt a példaképem,már akkor is mikor még a kék mezt hordta! Iszonyat kevés védőnek van ilyen ütemérzéke mint neki,arról nem is beszélve,h ésszel játsza a védekezést!! Kár,h velem egyidős! 🙁

 2. Legszimpatikusabb védők egyike..Te még 40 évesen is a világ egyik legjobb belső védője leszel Sandro!!!!!

 3. Egy év simán van még benne,és valóban úgy hogy nem az összes meccsen kell játszania!De akkor is kell igazolnunk egy kiváló védőt a helyére már most a nyáron!

 4. Na ez a beszéd! Már csak hosszabbítani kell vele és minden rendben lesz! Nemtudok mondani 10 olyan védőt aki jobb lenne nála! Sőt.. 5-öt se nagyon! 35 évesen még mindig a topon van! Két dolog van ami változott rajta 15 év alatt: lassabb lett és sérülékenyebb!

  • Mexes neki sose lesze cseréje. Még csak nem is hasonlit hozzá. Remélem nem őt hanem inkább valaki mást igazolunk majd helyette. 😉

 5. Nálam még mindig a Nesta-Silva kettős a világ legjobb védő kettőse.
  Azonban már Nestán látszik a kor:
  1, Néha már le tudják cselezni; régen nem volt ilyen
  2, Néha rossz ütemben mozdul ki; régen nem volt ilyen
  3, Már nem olyan gyors, így le tudják futni, de ez régen is megvolt, de ahogy régen is, és most is helyezkedéssel simán kompenzálni tudja.

  Még 3-4 év is akár benne lehet, de a nyáron keresni kell Silva mellé vkit, vagy esetleg megnézni mit tud Papas a helyén…

 6. Pozitív hozzáállás,még most is a világ egyik legjobbja a posztján!Fontos tagja lehet a csapatnak még 2-3 évig,ha nem is állandó kezdőként!
  FORZA MILAN!!!!

 7. Egy ikon marad mindörökre!! Még 1 évre hosszabítsuk meg a szerződését. Annyi idő alatt betanul Sokratis Papastathopoulos és újra jó lesz a belső védő párosunk. Fiatal, erős és marha gyors.
  Yepessel is hosszabítanék még egy évet, meggyőző teljesítményt nyújtott. Nestaval jó tartalék védők lennének.

  Mehetnének: Marek Jankulovski, Nicola Legrottaglie.

  Minek vannak ha nem használjuk??? Bruno Montelongo, Didac Vila, Oguchi Onyewu

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet