Seedorf maradna, ha marasztalnák

18

Clarence Seedorf volt az Inter elleni siker egyik főszereplője. A holland középpályás szerződése  június végén lejár, de azt mondja, hogy “marad, ha a klub azt akarja.”


Az 1976-os születésű Seedorf  a mérkőzés után azt mondta: “az elmúlt kilenc évben minden nap bizonyítottam, hogy mennyire imádom a Milant. Kölcsönös tisztelet van a klub és én köztem, tehát a hosszabbítást gond nélkül meg lehet vitatni” – mondta a Paramaribóban született játékos. Majd hozzátette: “évek óta itt játszom, megszoktam a légkört és felismertem, hogy egységes csapatként kell játszanunk a sikerekhez.”“A nehéz időkben össze kell fognunk és ki kell hozni magunkból a legjobb teljesítményt. Mindig büszkén viselem a 10-es számú mezt, még inkább a csapatkapitányi karszalagot” – mondta annak apropóján, hogy a városi derbin Gattuso sérülése után a karjára került a megtisztelő szalag.

Seedorf hozzátette: “erős csapat vagyunk, az alapokat már lefektettük a szezon során, és most itt az ideje, hogy élvezzük a jutalmat. Újra megtaláltuk az önbizalmunkat és meggyőződésem, hogy a következő fontos  mérkőzéseken is megoldjuk a feladatokat. Az Internek hatalmas lehetősége adódott, hogy utolérjen bennünket, de mi  ragyogóan korlátoztuk a játékukat. Azt hiszem, nehéz lehetett a számukra, hogy megtalálják a megfelelő motivációt, mikor látták, hogy milyen erősek vagyunk.”


Mit gondolsz Seedorf jövőjéről az Inter elleni meccs után?

 • Elfér a keretben, nem rajta múlik a jövőnk (45%, 670 voks)
 • Öreg már, köszönjük meg neki és búcsúzzunk el tőle a szezon végén (32%, 474 voks)
 • Annyira jól játszott, hogy szeretném, ha maradna még egy évet (21%, 320 voks)
 • Távozzon minél előbb! (2%, 28 voks)

Összes szavazat: 1 492

Betöltés ... Betöltés ...

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Minden tiszteletem az övé,tegnap nagyot játszott,de szerintem el kell engedni.Inkább így emlékeznék rá,mint hogy 1 évet még szenved.

 2. Az ő dolga, hogy betanitsa Emanuelssont. A következő szezont szinte biztos hogy vele a kezdőben kezdjük. Seedorf lehet marad cserének… mentornak…
  Mindig is szerettem Seedorfot! Én nem bánom ha marad. tegnap is bebizonyitotta, hogy nem csak ő rajta múlt az elmúlt hetek kudarca. ha jól játszik a csapat, akkor midnenkinek jó……. 🙂

 3. Maradjon. A keretben és a padon is nagy szükség van a tapasztalatára, a tudására. Majd, ha minden középpályásunk jobb lesz nála, akkor érdemes elküldeni.

 4. Csúcson kell abba hagyni!Ha megnyerjük a Scudettot azzal megis koronáznánk See pályafutását a Milanban!De remélem valami munkát kap azért nálunk!Hasznára lehet a fiataloknak a tanácsaival stb..

 5. Maradjon, egyértelműen.
  Úgyse a pénz kell neki, kis szerződés, rövid távra. Fiataloknak hatalmas segítség, plusz egy hihetetlen pozitív személyiség, akinek tisztelete van.
  Ha egy ember maradhatna az Ambro-Pirlo-Seedorf 3-asból egyértelműen őt választanám.

 6. szerintem is öreg már de a mai napig nagyon jó és meghatározó játékosa a milannak. MARADJON mint csere bármikor képes meccseket eldönteni 1-1 passzal vagy bombával 😀

 7. Szerintem is meg egy evet maradhat,legalabb betanitja a fiatalokat,es kozben beall,mert ismerjuk el,azert meg most is csinal jo meccseket!

 8. Azért ne feledjük hogy See a csapat esze és ezt szó szerint értem nem mint fantasta!Egy egy rendkívül intelligens ember!Ezt láthattuk az idén is többször pl. ahogy a Pato-Gattuso konfliktust kezelte!Ha nem is a pályán de a keretbe egy ilyen emberre nagyon nagy szükség van!Azzal meg mindenkivel egyetértek hogy ha van rá lehetőség akkor inkább a pályán a fiatal tehetségek sziporkázzanak jövőre!

 9. Maradjon, de ne játszon, csak ha tényleg mindenki sérült..
  Bl-ben sajnos Ő már nagyon kevés, a jelenléte viszont mindenképp pozitív a keretnél!
  Egyébként tényleg egy fantasztikus játékos, aki ráadásul szinte sose volt sérült…

 10. Hát én azzal nem értek egyet hogy See a BL-ben kevés lenne. Az ő rutinja, higgadtsága nagy önbizalmat adna bármelyik csapatnak. Sose feledjük el azt se, hogy a volt aranylabdásunk Ricky Kaká se jutott volna előre, ha nincs ott mellette Seedorf, aki mindenben támogatta… pályán és azon kivül is. Seedorf stabilitást hoz a középpályára, de fiatal tehetségekkel kell körbe rakni. Seedorf egy két szezont még bőven kibirna a keretünkben. nem feltétlenül mint kezdő. De Urbyék sokat tanulhatnak még tőle.

 11. Egyet értek azokkal az előttem szólókkal akik még egy-két évet adnak neki a pályán, vagy legalább a padon. De főleg Szaloky megfogalmazásával. Majd ha a fiatalok jobbak lesznek, játszhatnak, addig meg had osszon csak ő…

 12. Harald jól beszél! Abból a hármasból szerintem Seedorfnak van a legtöbb esze és a legjobb technikája. Ha tisztogatni akarnék, akkor Ambrosinit, Pirlot és Seedorfot küldeném el. Ambrosini egy hatalmas zuhanás Maldini után, már ami a csapatkapitányi titulust illeti. Gyakorlatilag semmi haszna a lelkesedésén kívül. Ezt már nem akarnám fejtegetni, már korábban írtam ezzel kapcsolatban. Gattuso más tészta, mert sokkal tökösebb, mint Ambrosini. Pirlonak viszont egyszerűen nincs helye a jövő Milanjában, amely a sebességre (is) fog épülni. Az esetek nagy többségében azért kellett felállt védelmek ellen játszanunk, mert amikor labdát szereztünk, a második-harmadik passz már nála kötött ki, ő pedig vagy egy 40-50 méteres indítással próbálkozott vagy pedig tökölt a labdával 4-5 másodpercig. Meg lehetett nézni azokat a kontrákat az Inter ellen. 2-3 passzból ott voltunk az Inter kapuja előtt. Mert Van Bommel labdát szerzett, és dobta tovább a labdát Boatengnek, aki megindult, mint a szél. Vagy amikor Boa szerzett labdát, máris tolta Patonak meg Robinhonak. És emlékezhetünk, alig volt olyan eset, amikor Pirlo irányított, hogy így meginduljunk. Pirlot és Ambrosinit tehát elküldeném, Seedorf viszont az egyik kedvencem a XXI. század Milanjában. Ennek ellenére mennie kell. “Ez üzlet, nem személyes ügy!” 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet