2022. december 03., szombat

Galliani nem hiszi, hogy Gattuso elmegy

-

A derbit követő vacsora után, amikor elhagyták az éttermet,  Adriano Galliani, az AC Milan vezetője a Sky csatornának  beszélt Gennaro Gattuso jövőjéről.

Mint ismeretes a Milan csapatkapitánya (Ambrosini sérülése óta ő viseli a karszalagot) tavaly nyáron két évvel hosszabbította meg a szerződését. Az idén tavasszal néhány orosz klub erőteljesen érdeklődött a középpályás iránt. “Nem hiszem, hogy elmegy Gattuso.  Van egy élő szerződése velünk, ami még egy évig tart. Elismerem , hogy komoly ajánlat érkezett az orosz iparmágnástól, de hiszem, hogy  Rino marad a Rossonerinél” – fejezte be rövid nyilatkozatát Galliani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nagy kérdés ám. Bármilyen lelkes is de 33 éves elmúlt. Tény, hogy a valós értékénél jóval többet kínálnak érte. Ennyi pénzt soha nem fogunk kapni érte. Anyagilag tuti megérné eladni csak….
  Bár én nem értem, hogy mi a francot csinálna egy hideg oroszországi vidéken egy “nyugdíjközeli” olasz nagy forma. És ki az a balfasz aki ennyit kifizetne érte azért, hogy kb még 2 évet játszon mert utána haza sétál. Akkor inkább egy gyengébb olasz csapatot választanák a helyébe, költözzön (Oroszországba) akinek 2 anyja van!

 2. Gattuso már megjárta Skóciát is, nem hinném hogy probléma lenne neki Oroszország. és bármelyik csapat szivesen látná. gattuso nevét ismeri az egész világ. ha egy ekkora nagy sztár játszana egy kisebb orosz csapatban az nagy üzletet jelentene bármelyik csapatnak, hiszen többen járnának ki a meccsekre, pusztán ő miatta, adnák el a mezeket stb. ráadásul nagyon motivációt és lelkesitést jelentene a csapattársainak is a jelenléte. nem tudom.. én szeretem Gattuso-t, de ha választani kellene hogy ki menjen Seedorf, Ambrosini, vagy van Bommel közül… az első választásom rá esne.

 3. Hát ebben a kérdésben hogy maradjon vagy menjen nemtudok választani:S
  Ugyan ugy ég benne a tűz és az éves teljesitményét nézzük akkor azt kell hogy mondjam jol játszott!Pörgött,feltüzelte a játékosokat és pár jo megmozdulásai voltak.Szivem szerint maradjon még 2évet mert annyi benne van de eszem szerint adjuk el és fektessük bele azt a pénzt vmi fiatalabb középpályásba!
  De remélem marad igazi Milan “katona” nyers erő Gattuso:)
  Bármeik régi motoros hagyja el a Milant,nagy bajnokot vesztünk el sajnos:S

 4. Fontos lenne tudni hogy kik érkeznek,mert ha olyan szinten meglenne erősítve a keret és csak nagy ritkán jutna szóhoz szerintem rá kéne bízni a döntést!Tett Ő annyit ezért a csapatért!Oroszországban főleg a Zenitnél neki nem lennének gondjai!Ha elmegy mindenesetre javaslom a vezetőségnek hogy az öltözőbe minimum egy aranykeretes kép legyen róla hogy mindig tudják az aktuális csapat tagjai hogyan kell hordani a piros-fekete mezt és hogyan kell küzdeni ezért a csapatért!Én imádtam Rinot és ez nem is fog változni!!

 5. jah félreértések elkerülése érdekében…
  Azért irtam hogy ő menjen… mert bár a lelkesedése, klubhűsége példás, nem tudom melyik nagy csapatnak van még egy ilyen ,,Gattuso-ja,, , de mikor padozott, sérült volt, nem játszott én nem vettem észre a hiányát a pályán. Én is szeretem Gattuso-t, ez nem is kérdéses, de ha a nyáron nagy bevásárlásba kezdünk, neki már nem sok lehetőség jutna a következő szezonban. na de igy lesz ezzel Ambrosini is. Őt egyelőre nem kéri tőlünk senki…. Pirlo-t viszont vinné a Juve (őt szeretném ha maradna).
  na de a lényeg… itt mindenki megújitásról beszél, meg hogy jöjjön Ganso, kaká, Robben, Montolivo stb stb stb… és hogy miért nem játszhat Urby Emanuelson….hát ha minden idősebb nagy játékosunkat megtartjuk, itt sose lesz újítás. Annyi kP-s egyszerre nem játszhat… és előbb utóbb az lenne a vége, hogy valakit el kell adni. vagy a régi nagy sztárjainkat, akiket mindannyian szeretünk, vagy pedig az új igazolásainkat, akiknél még csak el sem fogunk jutni odáig hogy megszeressük őket. Senki se azért igazol egy csapatba hogy végig padozza a szezont.

 6. Gatta, az Úr jobb keze, és See az Úr bal keze maradjonak, Ambro, bommel távozhat, és ha pirlo ilyen mocsok, hogy képes más olasz klubba igazolni, akkor nekem ő sem kell. Van helyette Boatengünk. Gattuso neve egyenlő a Milannal, közel nem úgy mint azt Kaká-ra gondoltuk. Ezt a Ganso gyereket nem ismerem, de sokan sírnak érte, akkor jöjjön. Robben nem kell. Nekünk egy bal hátvéd kell még, egy Ashley Cole vagy Evra szintű játékos. Gattuso-nak meg szobrot állítanék, mint ahogy nemtom hol CR7-nek állítottak, csak Rhino-nak nem az Oscar miatt 🙂

 7. Pirlo miért maradjon?nem értem ezeket a gondolatokat..
  Egész évben sérült nemsokat tett hozzá a játékhoz..amikor játszik kb 10meccs alatt van 1 jo megmozdulása!Én a régi Pirlot szerettem akinek a labdájának szeme volt és nem ezt a Pirlo-t aki lassitja a játékot csomo labdát elad,futni nem bir illetve a pénz motiválja..télen kellet vna tőle megszabadulni mert január ota nemsok vizet zavart a csapatban!Én inkább Bommel mellet teszem le a voksom,eddig elég hasznos tagja ennek a csapatnak!És bőven 1 év még benne van..De már Április van lassan kiderül hogy ki marad és kitávozik.

 8. Pirlo a mai napig a legjobb olasz irányitó! Most sérült… persze adjuk el. Seedorfnak nem ment egy pár meccsen… persze adjuk el… Ibranak nem megy egy pár meccsen és máris el kell adni???? Nooooomális??? Ki mondta hogy Pirlo csak a pénzt nézi és el akar menni? Ha úgy lett volna akkor már lelépett volna mikor kakát eladtuk és midnenkinek meg lett nyirva a fizetése. mert neki volt kérője akkor is és most is van! Mi vakit el ennyire benneteket? gattuso meg valóban a Milan lelke. És szeretem de ennyi. Én érzem Pirlo hiányát a pályán, érzem Seedorf és Ibra hiányát is. Mikor Gatta több meccset kihagyott észre sem vettem hogy nem játszik. nagy a lelke, és az elkötelezettsége a csapat iránt. való igaz. Szobrot meg ha valakinek akkor Maldininek kellett volna állitani nem gattanak!

 9. Szerintem sokat elmond a Milanról, hogy Pirlo igen keveset – ebben a szezonban minimális meccsen – játszott. És az Inter ellen sem játszott. És a Napoli ellen sem játszott. Hiányolta valaki? Szerintem senki. Vigye a Juve, ha akarja. Ezzel csak tovább amortizálódna az Öreg Hölgy. Véleményem szerint jóval dinamikusabb a csapat, ha ő nincs. Lehet, hogy szépen megtalálja az üres embereket, de ezekkel a labdákkal az a baj, hogy nem sikerül eltolni az ellenfél védelmét, mert mire odavánszorognak Pirlo labdái, addigra már mindenki elfoglalta a védekezésben a helyét. Pirlo a statikus középpályás megtestesítője, de a mai modern, sebességre épülő futball nem erről szól. Ott rohanni kell, és luxus egy olyan ember szerepeltetése, aki védekezni nem képes. Boatenget azért imádja itt mindenki, mert szinte mindent tud. Olyan, mint a jó úttörő: ahol tud, segít. Védekezik, felér a támadásokhoz, szerel, ütközik, indít… Szerintem még a szemetet is összeszedi a meccs után. Szerintem ilyen típusú játékosokra van szükség, nem pedig Pirlo-féle “majd rutinnal megoldom” karakterekre. Neki is sokat köszönhetünk, de érdemei elismerése mellett meg kell neki köszönni az eddigieket, és búcsút venni tőle.

 10. Ja, bocs, az első mondatból pont a lényeg maradt ki. Szóval akkor még egyszer. Szerintem sokat elmond a Milanról, hogy Pirlo igen keveset – ebben a szezonban minimális meccsen – játszott, A CSAPAT MÉGIS (ÉPPEN EZÉRT?) IGEN MAGABIZTOSAN TARTJA AZ ELSŐ HELYET A BAJNOKSÁGBAN…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS