Cassano távozóban?

18

A legfrissebb pletykák szerint a nyári átigazolási időszak folyamán távozik a Milantól a csapat olasz válogatott csatára, Antonio Cassano.

Antonio Cassano még a téli átigazolási időszak során érkezett a piros-feketékhez és 2014-ig szóló szerződést írt alá, és kiváló játékkal 12 mérkőzésen 2-szer volt eredményes.

Azonban a hírek szerint családi okok miatt távozik a Milantól, mivel a tegnapi nap folyamán Cassano családja Genovába utazott hogy ott éljenek, és a nyáron várhatólag csatlakozik FantAntonio is a családhoz.Viszont ezek csak pletykák, még nem lehet tudni mit hoz a jövő, egyelőre az olasz válogatott csatár a Milant erősíti, és jól érzi magát itt.


18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ha el is menne, remélem azért keresünk rajta egy kis pénzt!!! 🙂
  Úgy emlékszem 1.7m€-ért jött, ha kapnánk érte 5-10m€-t, az már nem lenne rossz.
  Bár nem szeretném ha elmenne!!

 2. Én meg nem szeretném ha menne. Nagyon bízom benne, hogy megmutatja nekünk valós tudását. Egy klasszis focista sokkal több van benne mint amit eddig mutatott!
  Forza Cassano!

 3. Cassano nélkül gyengébbek lennénk: bár a gólók elmaradtak, de január óta folyamatosan jól teljesít. Vele Allegrinek több variációs lehetősége van!

 4. Cassano nagyon jól kezdett. Az első meccseken ontotta a gólpasszokat, és a kevés idő alatt is jól mozgott. Aztán látványosan visszaesett és mostanában azt érzem, hogy kevésbé tud hozzátenni a csapat játékához. Ettől eltekintve, egy a csapattal végig elvégzett felkészülés után, ha a képességeihez méltóan játszana, a következő szezonban nagy hasznunkra lehetne! Viszont, ha mégis elmegy, de megfelelően pótoljuk, nem leszek bánatos.

 5. Az egyik leggjobbnak lenni 4 bevethető csatár között nem nagy kunszt.A 12 mérkőzésen 2 szerzett gólos mutató pedig édeskevés szerintem.
  Mondjuk az összes szerzett gólunkat sem mondanám soknak.
  A következő szezontól egy gyorsabb és kreatívabb középpályával remélem ez változni fog.

 6. na de figyu.. télen jött.. samp-ba alig játszott, nem edzett,s tb.. szerintem tökéletes munkát végzett… még nincs nagyon összeszokva a csapattal… remélem nem megy el…

 7. Boateng játékjogával lehet kapcsolatba ez a business… Sztem megérné egy-az egyben elcserélni (Boateng a Genoa tulajdona jelenleg ára 8m körüli)

 8. Remélem nem megy Cassano lehet nem ontja a gólókat de nem is az a feledata hanem a csatárok mögött irányítani ha megy akkor legaláb jóó pénzért menjen el de nem szeretném h elmenjen 🙂

 9. Ha ez a pletyka igaz es genovaba kell mennie Antonionak a csaladja miatt, akkor egy Cassano – Boateng Transfer lesz belole… 😉

 10. Udv! Ezer sebbol verzik ez a cikk. 1. 2014-ig elo kontraktja van, 2. A genova milano tavolsag kozel sem athidalhatatlan (yepes veronabol ingazik naponta) 3 akinek egy icipici ralatasa van a futballra lathatja kb. Most kezd megfelelo eroben lenni. 5. Azert is jott h a blben szerepelhessen. Ami ugye ezen tavaszon, nem johetett letre… Altalaban minden tiszteletem szaloky-e, de ez illetve a gansoval kapcsolatos irasok, egy forintot sem ernek. Hiaba a pletyka cimke, ezek ertekelhetetlen irasok. Raadasul a derby heteben vagyunk… Forza Milan!!

  • Köszönöm, hogy olvasod a cikkeket, köszönöm, hogy véleményezed. További értékes hozzászólásokat kívánunk az értékelhetetlennek tartott írásokról!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet