Folynak a tárgyalások Gansóért

6

Olasz sajtóértesülések szerint a brazil Santos játékosának Gansónak az ügynöke már találkozott a Milan képviselőivel, hogy megvitassanak egy esetleges nyári átigazolást. Konkrétumok még nincsenek az ügyben.


A SkySport 24 információi szerint a 21 éves játékos ügynöke, aki egyben a bátyja is szerdán egy másfél órás megbeszélésen vett részt a Rossoneri alelnökével, Adriano Gallianival és sportigazgatójával Ariedo Braidával.
A hírek alig 24 órával azután láttak napvilágot, hogy a fiatal brazil elismerte, hogy szívesen játszana Olaszországban:
„Remélem, hogy előbb vagy utóbb Olaszországban fogok játszani, ez az álmom. A karrierem eleje óta, fontolgatok egy ilyen lépést.”

Ganso a Santos ifjúsági akadémiájáról került ki és 2008-ban mutatkozott be a felnőtt csapatban. A hírek szerint a támadóközéppályás 35 millió euróért válthat klubot.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én is remélem hogy hozzánk jön!Az árból nem fognak engedni mert az Inter kicsengeti az tuti!Szerintem meg kell venni nagyon jó játékos és csak jobb lesz,pont egy ilyen játékos hiányzik nagyon a középpályáról!És egy üzenet is lenne hogy igen itt vagyunk költünk a csapatra és bizony számolni kell velünk!