Teljes átalakulás előtt a középpályánk?

64

Négy név, amely az elmúlt években meghatározta az európai focit. Négy név, amely az elmúlt években már nem tudta az európai foci élére vinni a Milant. Gattuso, Pirlo, Seedorf és Ambrosini.  A közös bennük, hogy pár éve a sikert jelentették a Milan számára, de koruk miatt már nem jelenthetik a jövőt. Gattuso kivétélével lejár a szerződésük és nem tudni, mi lesz a sorsuk.

Adriano Galliani többször is nyilatkozta, hogy a lejáró szerződésű játékosokkal csak április , május folyamán kíván a klub egyeztetni.  Addig szeretné, ha a szurkolók, a csapat és a meghatározó spílerek is kizárólag a scudettóval és a kupával foglalkoznának.

A történet persze korántsem ilyen egyszerű. A vetélytársak ugyanis ugrásra készen állnak, hiszen ritkán adatik meg, hogy ilyen eredménysorú, ilyen képességű játékosok ingyen (értsd: csak a személyi béréért) aláírhassanak. Seedorf kapcsán eddig leginkább német érdeklődésről lehetett olvasni, Pirlóért a Juventus és két angol nagyágyú, a Chelsea és a Man. City jelentkezett be. A február elején, két hónapra kidőlt Ambrosini kapcsán eddig kevesebb találgatás jelent meg. (Bár nem ennek a cikknek a témája, de a Milan középpályájáról lejár Van Bommel szerződése is a nyáron, az ő jövője is kérdéses ma még.)A friss olaszországi sajtójelentések szerint az orosz Zenit olasz szakvezetője,  Luciano Spalletti felvette a kapcsolatot Gennaro Gattusóval, mert szeretné, ha a Milan középpályása nyártól a szentpétervári klubnál folytatná pályafutását. A 33 éves futballistát 2012 június 30-ig köti szerződés a milánóiakhoz.

Mivel a “Szenátorokat” erősen csábítják a Milan vezetőinek el kell gondolkodniuk a középpálya megerősítésén.  A milannews.it szerint a következő játékosok esélyesek, hogy jövőre a Milan középpályáján szorgoskodjanak.  Az első számú jelölt a 33- szoros francia válogatott 30 éves védekező középpályása, a Maliból származó Alou Diarra. A Bordeaux játékosának a szerződése 2013-ban jár le a francia csapatnál, árát 15 millió euróra becsülik. A kiváló középpályás pár napja közölte, hogy örömmel viselné a Milan mezét.

Két olasz válogatott játékos is “képben van”. A 27 éves firenzei Montolivo szerződése 2012-ben jár le a liláknál és már többször kijelentette, hogy eljönne Toszkána szívéből. A középpályásért az olasz TOP-csapatokkal kell megküzdenünk, az Inter és a Juventus vezetői is látnak potenciált a játékosban. A német sajtó viszont arról számolt be, hogy Montolivo után élénken érdeklődik a Bayern München is.

A másik olasz jelölt a milánói középpályára a Liverpool játékosa, Alberto Aquilani. A 27 éves focista jelenleg a Juventusnál szerepel kölcsönjátékosként, s ez azt jelenti, hogy Aquilanira az Öreg Hölgynek elővásárlási joga van – 16,5 millió euróért végleg megvehetik a játékjogát az angoloktól.

Arról már e hasábokon is sokat írtunk, hogy a Milan szeretné megszerezni a brazil szupertehetséget, Gansót. A Santos focistájáért az Interrel harcolunk, az utóbbi napok hírei alapján csökkenő esélyekkel. A legfrissebb információk szerint Ganso ügynöke Olaszországban van (Thiago Ferro)  és tárgyal az Inter és a Milan vezetőivel is.

Szintén szerepel a Milan erősítési tervei között az indonéz származású, belga utánpótlás válogatott, Radja Nainggolan leigazolása. A 23 éves középpályás szerződése 2013-ban jár le a Cagliarinál, de a transfermarkt.de által 2,5 millió euróra becsült focistát vélhetően könnyen megszerezheti a Milan, ismerve a két klub közötti kedvező kapcsolatot.

A Gazzetta hétfő (28-i) reggeli összeállításában szerepel a római Menez neve is. A francia középpályásnak ugyan még van hátra egy év a szerződéséből, de elégedetlen a helyzetével a Farkasoknál. A 24 éves, háromszoros válogatott játékos Vincenzo Montella edzői kinevezése óta kegyvesztett lett a Roma csapatánál. Állítólag Menez már megkereste a klub vezetőit, hogy adják el, mert játszani szeretne.  Ez természetesen eljutott a szurkolók fülébe is,  és kilátogattak a csapat edésére, ahol Menez azonnali távozását követelték. A Gazzetta szerint a Milan kész ajánlatot tenni a játékosért.

Az olasz lap összeállítása még két nevet említ a Milan új középpályájának “álomlistáján”. A Tottenhamból  Van de Vaart, illetve az Arsenalból Fabregas megszerzésére azonban pénzügyi szempontból nem sok esélyt lát a népszerű olasz sportlap.


64 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Tekintve, hogy a fenti cikk szerint 3 focistát (a 3 leginkább kívántat, és ezáltal legdrágábbat: Ganso, Van der Vaart, Fabregas) kb kihúzhatunk a listáról, a felsorolt, maradék nevekből összeállított jövőbeli középpálya elég karcsúnak tűnik. Ennél több kéne.

 2. ahogy az előttem lévők szóltak… azt én csak erősíteni tudom…. Ganso Van der vaart Fabregas kivételével… az összes játékos egy “maradék” ….. Az inter mindig ránk licitál… mert egy undorító féreg csapat… mindig is az általunk kinézett játékosokra hajt…

  • xD te hatalmas karakter vagy!!!! ezen a kifejezésen röhögtem egy keveset :’)
   Amúgy teljessen igazad van!!!!Kár hogy nem jár a vezetőség nyitottszemmel DE azért igazoltak nagyon jókat is HUGYÉ-SZARÉ xD (ibra,dinho,boa,cassano) MAJD KIDERÜL

 3. Nézzük név szerint az esetleges érkezőket:

  1. Diarra: Jó játékos, rutinos is, de semmiképp sem hosszútávú megoldás. Bár az kétség telen, hogy a jelenlegi védekező középpályásaink, jelenlegi szintjénél jobb.

  2. Montolivo: Én kedvelem, de pár éve jobb volt. Neki szerintem már korábban el kellett volna jönni Firenzéből. Összességében azért jó igazolás lenne.

  3. Aquilani: A képességeit sosem vitatták, de valahogy sosem tudott nagyot dobbantani. Ráadásul nagyon sérülékeny is! Én őt nem hoznám.

  4. Ganso. Remek lenne, de ugye Ő valszeg az Interé. 35 millát szerintem nem ér, főleg, mert 20 évesen már túl van egy nagyon súlyos sérülésen.

  5.Nainggolan: Róla nem sokat tudok. Ha occsó, jöjjön. Cserének jó lehet, de kétlem hogy megváltó lehetne.

  6. Menez: Ügyes és gyors gyerek, de nem egy igazán győztes típus. Ha Ganso nem jöhet, én akkor is inkább Lucasra mennék rá.

  7. Van der Vaart: Őt most csak áron felül lehetne elhozni, szerintem erre kevés esély van!

  8. Fabregas: Ő álom kategória, bár, ha megnézzük az árát és, hogy egy szezonban mennyit játszik (sérülések!!!), nem biztos, hogy megérné!

  A lényeg, hogy bár van pár jó név a listán, azért ez még karcsú.

 4. Én nem is annyira a nevektől félek, hanem inkább attól, hogy egyszerre kellene gyakorlatilag beépülniük egy tök új kp-ba, ami meg aztán kész káoszt szülhet csak… ez talán a lehető legnagyobb öngól. Gyakorlatilag legalább egy fél szezonra kivonjuk ezzel magunkat a forgalomból – ennyi.

 5. Én Aquilanit hagynám, nagyon nem megy neki, Montolivo szerintem jó, Fischer kollégánknak igaza van, jól jönne Pastore is, csak drága, s Robben pl. olcsóbb, s több gólt szerez! Lehet vele jobban járnák.

  Szerintem Fabregas, Van der Vart, Ganso, Patore, Robben neveket az áruk miatt simán elfelejthetjük, max. egyikük ha beleférne, és lehet, hogy a pénzt akkor már Robbenre kellene költeni (bár ős is sérülékeny)

 6. Valahogy, egyiket se tartom, jó megoldásnak, kivéve Gansot. Kaka’-val mivan? Pár hete még arról cikkeztek, hogy szinte biztosan vissza jön.( Mondjuk vele kapcsolatban is felemás érzéseim vannak) Pastore nagyon jó lenne, szerintem is. Egyet értek Kacsugával 2 éve még akár mindhárom hollandot hozhattuk volna áron alul.
  Viszont van egy olyan érzésem, hogy most ezen a nyáron nagy bevásárlás lesz, csak az a kérdés, mennyire kötünk jó üzleteket.

 7. Szerintem Emnaulesont el lehet felejteni, Allegri a bajnokságban se játszodtatja… Pedig megérdemelne egy esélyt akár a védelem bal oldalán (ami amúgy is elég gyenge), vagy a középpályán, mondjuk v. Bommel helyett, akivel szerintem eddig csak bajunk volt!

 8. Gyerekek ezek a nevek nevetségesek monto,aqa,menez, jesszusom ez a Milan nem egy olasz középcsapat könyörgöm! fabregast,van de vart ganso oké persze itt a helyük. Ez így nemzetközi porondon lófaszt se fog érni megint a csoportból nagy nehezen továbbmegyünk aztán egy sporting kaliberű csapat meg kiver minket felháborító!
  Forza Milan! ÉBRESZTŐ kopasz!

 9. Szerintem is nagyon kevés lenne így a középpályánk !! Ide C.Ronaldo,Bastian Schweinsteiger,Eljero Elia,Alex Song,Jack Wilshere,John Obi Mikel kéne ha már új középpályáról beszélünk!!C.Ronaldoval egy álmom valósulna meg ha ide hoznák de tudom ez nem lehetséges vagy ki tudja a Milan benne van azon nagy klubok közt aki mindig tud valamit villantani.És Berlusconi is szereti a játékát mert nyilatkozta is.De ha arra gondolok kit hoznak ide a névsorból akkor szerintem senkit sem de ne legyen igazam!

  Forza Milan Forever!!!

 10. Hát ezek a nevekből nem mind valami jó bár én Menez-t nagyon szépen nézném Milan mezben és Gansó is sőt Fabregasról nem is beszéltem inkább ezeket kellene vennünk…
  Kapus posztra:
  Talán az idén lehetne de ez az a poszt ahova egyáltalán nem annyira szükséges igazolni bár néhány nevet megemlítek akit el lehetne hozni…Romero(AZ,Argentina első számú kapusa potom árért biztos eladná az AZ-et és nem mellesleg 23 éves kapus ott a jövő előtte)Marchetti(Caglari,Olaszország, Itáliai származású játékos könnyen megszerezhető kiváló kapus)Rui Patrício(Sportin L.,Portugália,Retentő tehetséges kapus palánta szerény véleményem szerintem nem túl drága és nem is nagy csapatban van ő sem)Andujar(Catania,Argentina se nem öreg se nem fiatal hatalmas védésekről híres mostanábban)

  Védők:
  Sakho(Nem meglepő ő a legelső a listámon mivel fiatal és már most a PSG egyik vezéregyénisége)Rodwell(19 éves és akár a középpályán is tud játszana hatalmas segítség lenne a csapatnak ha jönne az ára 20M körül mozog de a jövő egyik legnagyobb védője lesz belőle vagy netán a legjobb védekező Kp)Uchida(Japán származású 22 éves szélső védő jelenleg a Schalkét erősíti és nem azért írtam le mert rossz lenne)Inkoom(Basel játékosa potom árért megszerezhető játékos)Eboué(Az Arsenalban nem nagyon kap szerepet elnézném a szélén mert még van benne valami ami megfog)

  KP:Montolivo(Jó játékos maradjunk ennyiben aki egy kicsit jártas az Olasz Bajnokságban ismeri)Drenthe(Seedorf egyik utódja lehetne)Lassana Diarra(25 éves Madridban nem váltotta meg a világott bár nem is tudom megváltota-e valaki is?10-15M simán megszerezhető játékos és szerintem egyik legnagyobb húzásunk lenne ha leigazolnánk.Guthierez(Newcastle játékosa még a VB-n szeretnem bele a játékába és akár védőnek is használható)

  Csatár:Egy névet tartogatok ide az meg Neymar lenne ő az aki megválthatná a világot nekünk mind pénzügyileg mint eredményben is…

  Ennyi lett a monológom sok mindenkit kihagytam mert számos jó játékos létezik a földön de próbáltam kiemelni a jobbakat…

 11. Az a cagliaris venezuelai semmiképp se jöjjön, inkább lazzari…
  ganso nagyon jó lenne, de valszeg az interbe megy, 35 milkát nem hinném hogy kicsengetnénk érte…
  van der vaart nem hinném hogy jönne, ugyanúgy fabregas se, mert őt ugye a barca vinné..
  sneiderről ne álmodozzatok, egyből úgyse jönne át hozzánk.. (mmint h rögtön interből hozzánk)
  menez helyett vki gyors ügyes fiatal kéne, pastore, vagy ilyesmik…
  fúj, akvilani ide ne jöjjön.. montolivo se valami nagy durranás…
  pirlo, ambro gattuso.. gattuso szerintem maradjon a másik kettő mehet.. van bommellel cserélgetve (tehát nem egyszerre a pályán, ez nagyon fontos!!) nagyon jó lesz még.. ha nem jön jobb..
  pirlonak már mincs hely, főleg boateng miatt, flamini-t is el kéne adni, helyette meg ott van emanuelson… ambrosini meg.. hát inkább nem mondok semmit róla..
  seedorf nigger meg mehet szintén, bátor a lövések terén, de az eredményesség a béka feneke alatt van…

  cissokho kell bal védőnek, illetve bonera és az egyre gyengébb teljesítményt nyújtó nesta helyett egy jó belső védő…

 12. itt a felsoroltak közül van egy jó pár fölösleges itt egyedül Paolo Henrique Ganso-t és Montolivo-t látnám szívesen persze Van Der Vaart-ot is (de ha Ganso jön akk nem kell) Pirlo-t megtartanám további két évig had tanuljon tőle Montolivo ugy hiszem hogy most lehet elkéne gondolkozni hogy Allegri maradjon e a padon mert ANCELOTTI azt nyilatkozta Berlusconinak csak egy szavába kerülne és ő rögtön visszajönne ő pedig tudja hogy mit akar a csapattól egyszóval ő eldöntené kell-e neki Ibra illetve Robinho és Cassano mert ha nem vennénk meg Ibrát Cassano-t 15 milláért Robinho-t szintén 15 milláért eladnánk akkor nem sokat kellene hozzáadni hogy Neymar is csatlakozzon márpedig jelen pillanatban szerintem ő egy álom lenne! és már a Brazil válogatottban is bizonyított + még visszahozni Boriello-t cserének. Gatta See Ambro pedig elengedni (Gattát eladni 7-8 milláért és abból fizetni Boatenget) + még felhozni a fiatalkoat és venni egy két ingyen palit cserének! a védelmet meg tudjátok (Sakho, Balzaretti/Criscito) VILÁGVERŐ!!!! :’)

  • egyébként óriási ötleteid vannak! Nem Inter szurker vagy véletlenül???

   A 28 éves Montolivo had tanuljon, tréfa.
   Ancelotti pedig a legjobb helyen van, MÁSHOL….. Azon hogy Allegri maradjon-e pedig nem kell gondolkozni, csak OSTOBÁKNAK.
   Cassano max 5 millát ér, Robinho-t nagy okosság lenne 15-ért eladni, mert ennyibe került fontban és adtunk neki 4 milliót erre az évre…. Ahogy felvázoltad Ibra, Robi, Cassa helyett Neymar, Boriello, ez aztán a nagy ötlet. Szivesen néznétek gondolom ti is a Roma cimert csokolgató Boriello-t!
   Gatta See Ambrot elengedni, pfff. Seedorf mehet, a többiek nem valószinű…
   egy biztos: fogalmad nincs és max pár hete szurkolhatsz a Milannak…

 13. Ez elképesztő milyen nevekkel dobálóznak mint lehetséges igazolások (Menez, Montolivo, Aquilani), középszerű csapatokba esetleg. Nem is fiatalok. Taarabt a statisztika és a videó alapján kiváló lenne (persze kérdés h másik bajnokságban és talán magasabb színvonalon is képes-e erre), de ilyen játékosokat mi nem fogunk megvenni. A Milan nem az a csapat aki ilyen ismeretlenebb játékosokból többet is bevásárolna (pedig ez kéne, hamár úgy is csak éppen tovább megyünk a BL-ben simán be lehetne vállalni). Olyan fiatal tehetségeket szoktunk igazolni akiket az egész világ ismer és a fele le is akarja igazolni és jó drágák (Kaka, Pato). És könyörgöm akiket megvásárolunk azokat játszassuk is már (D. Vilá, Emanuelson).

 14. Nincs itt olyan nagy baj Boateng + Emanuelson jó középpályások csak kellene közéjük egy nagyon kemény védekező kp (Essien,Song,Bastian szintű) meg egy kreatív kp én például csipázom a Lazios Hernanest (szerintem jobb és olcsóbb mint Pastore..). Az a baj hogy egy ilyen páros 50 milla és még Ibrát sem fizették ki…
  Amúgy meg leszarom csak nyerjük már meg ezt a kibaszott Scudettot :):):):)

 15. Emanuelson és Boateng szerintem is jó középpályások de sajnos ezt még különböző okokból nem tudták bizonyítani!Remélem tényleg azok lesznek!De a probléma hogy kéne egy klasszis irányító és egy klasszis szűrő + minimum kettő de inkább három szintén klasszis védő!Ha ez nem lesz meg akkor a BL.-t megint elfelejthetjük,de ha a nagyrésze sem lesz meg akkor a bajnoki címet is,mert az inter nem fogja sajnálni megerősíteni a keretét!

 16. Tényleg érdekes nevekkel dobálóznak. Az ilyen Boriska, “fiatal tehetség” Montolivo stb. szót sem érdemel igazán és realitása sincs. Szerintem kb. ez várható:

  Kapus: ha Amelia elmegy, akkor egy 2. számú kapus jöhet (semmi extra, klasszis kapusban felesleges gondolkodni)

  Védelem: egy rutinos, megbízható Nesta-pótló középre, aki olcsó (Mexes gyanús a dolog) és talán egy olcsó szélső védő, kettő szerintem nem fog jönni. Olcsóak és megszerezhetőek, így a két tippem: Bosingwa vagy Taiwo

  Kp: egy védekező kp és egy irányító várható max., szerintem a “leselejtezett” kategóriából. Így a két jelölt M.Diarra (nem Lassana, hanem a soha nem játszó névrokona) és Kaká lehetne a R.M.-ból.

  Támadók: ha Pato marad, akkor szerintem senki, Inzaghi lesz a felépülő “új” ember oda.

  Ezek mellett megvesszük Ibrát és Prince-t és kész. Ezt tartom reálisnak kb. Persze én sem ezt szeretném, de nem lepődöm meg, ha ez lesz a vége.

 17. nem tudom mi bajod van Ancelottival vagy Montolivo-val az ember holtáig tanul és pirlo sokmindent tud amit átadhat igaz nem 22-éves már ha meg nem ő akkor a Porto-ból Fernando Francisco Reges-t jah és Allegrivel kapcs. én nem szeretnék egy olyan edző-t a MILAN kispadján aki folyamat 3 védekező kp-val áll fel nem tud mit kezdeni ennyi klasszissal és olyanokat nyilatkozik hogy az internek fontosabb a derbi mint nekünk meg hogy nekünk az X-is jó hát kösz nem ezzel a kerettel tavaly leó scudetto-t olaszkupát elhozta volna és nem tudom Boriello-val mibajod tavaly volt amikor vitt minket a hátunkon és amugy is csak cserének képzelném el jah és a végére nem vagy inter drukker és nem mostanába lettem milanos ha tudni de azt hiszem nem tartozom magyarázattal cassano pedig többet ér mint 5 milla mert ő is egy sztár és még nem is öreg robinho meg nem váltotta meg a világot ibra jó de 24 milkát ki kéne csengetni érte és akkor ugrott ganso, lucas, neymar, fernando, sakho ért táplált álmok mert lehet jön ebből 2 maxx és akkor már az is ott van hogy 30-40 milka + boa ára + ibra ára ujabb 35 millió és most berluból nem nézem ki hogy kifizessen a nyáron 75-100 millát de legyen ugy viszont mint mondtam ez is csak álom!!!

 18. Az én véleményem szerint van egy ütőkártyánk, mégpedig Pato ha őt és esetleg robinhot eladnánk akkor Neymar+Ganso jöhetne.A maraddék összes pénzből lehetne egy olyat csinálni h mondjuk a Roma tartozik 5millióval akkor Mexés jöhetne. Akkor jönne egy irányító De Rossi/Montolivo. És Fernando is jöhetne rendkívül jó játékos. Balbekk posztra Taiwo ősem megszerezhetetlen és kb. ennyi.
  Abbiati
  Abate-Mexés-T.Silva-Taiwo
  Boa-Montolivo/De Rossi-Fernando
  Ganso
  Ibra-Neymar
  ne szidjatok ha nem néz ki szépen 😀

 19. Ebből a felhozatalból Mexes és Taiwo valószínűsíthető. Ez a védelem már ütős lenne (Abate, Mexes, Silva, Taiwo), de még jobb is lehetne, ha Sakho jönne Mexes helyett. Gyakorlatilag 10 millióból meglenne a védelmünk, mert Taiwo ingyenes szerzés lenne. Fernando meg De Rossi közül bármelyik is jöjjön, az szuper lenne. Még Lucas is képben lehet, de lassan már annyi a brazil Lucas, hogy nem lehet követni. Két középpályát is ki lehetne állítani csak Lucasból… 🙂 Gansoval kapcsolatban szkeptikus vagyok. Az teljesen egyértelmű, hogy egy tehetséges, fiatal, gyors, technikás, a pályán jól látó, cselezni tudó szervező középpályásra fel kell tenni az egész nyarat. Gyakorlatilag olyan ember kell, aki fazont szab a csapat játékának. Nem véletlen, hogy ilyen játékosból nagyon kevés rohangál a pályán. De ha arra gondolunk, az Internek mennyire megérte, hogy megvették Sneijdert, akkor nem garasoskodhatunk. Minden attól függ majd, hogy mi lesz a 4 öreggel (See, Pirlo, Gattuso, Ambrosini), illetve, hogy a csatárokból ki marad őszre. Az szerintem egyértelmű, hogy a 4 csatárból valaki(k) távozni fog(nak). Én azt gondolom, Ibra és Cassano biztosan marad. Pato és Robinho sem az igazi. Mindketten rengeteget érnek, de szerintem Robinhot meg fogjuk tartani, mert a Milannál azért türelmesek a vezetők. Robinho csak egy éve van itt, még tartania kell vele szemben a türelemnek. Pato viszont 3 éve itt van. És eddig keveset mutatott. Nem tudom, mennyit adnának érte, de ha Torres megért 50 M fontot, akkor Pato 40-45 körül simán megvan. Már leírtam itt párszor, hogy amennyiben mondjuk 50 millióval kalkulálunk, és ebből jönne mondjuk Sakho (10) meg Fernando (10) és Ganso (25-30), akkor nem kérdés, mit kellene tennünk. A jövő idényben Boateng, Silva, Abate és Ibra a stabil kezdő. Emanuelsont be kell rakni szélre, Boatenget jobbra, középre pedig Fernandot/De Rossit és kicsit előrébb Gansot. Az a 4-1-2-1-2 sem lenne rossz lehetőség, de ahhoz tényleg egy Kaká szintű játékos kellene. Ha Ganso jön, ki lehet próbálni.

  • Kb. ugyan az a véleményünk.Ha nagyon akarjuk el tudjuk adni az idősebb generációt ha Anchelotti marad a Chelsea-nél akkor Pirlo-Ambro oda elmehet egy 10esért….Seeért föleg német csapatok érdeklődnek de mindenképpen menjen el, nem mintha nem szeretném de jóból is megárt a sok :). Gattusoért is szép ajánlatokat dobálnak úgyhogy nem reménytelen.

   Egy a lényeg: —–F—-O—R—-Z—-A—M—-I—L—A—N—-!–!–!

 20. Még jó, hogy nem nekünk kell eldönteni a kérdést, nem lenne megoldás…….. kíváncsi vagyok, hogy mit hoz ki a káoszból Galliani és csapata? Bár néha nem ártana kikérni a szurkolók véleményét csak kíváncsiságból, nagyon jó megoldások vannak.
  Én azért nem írnám le Pirlot és Ambrosinit. Seedorf a szívem csücske, szeretem a játékát, és idén volt nagyon meggyőző teljesítménye is, annyir nem vén még……..
  Viszont T. Silva a legmeggyőzőbb, viszi a hátán a csapatot olykor, hatalmas játékos! Nesta játéka az utóbbi időben nem tökéletes, még jó, hogy Abbiati általában topon van!
  C. Ronaldo, Borrielo………….. hideg kiráz tőlük, isten ments! Sneider jöhetne, nekem Maicon is bejön, ha már a szomszédban kutakodunk :o) És persze Kaka, nagy kár volt elengedni, válság ide vagy oda.