2022. december 05., hétfő

Thiago Silvát az Inter is csábította

-

Az AC Milan brazil védője, Thiago Silva a Gazzetta dello Sportnak adott interjújában meglepő kijelentést tett, illetve beszélt Ganso helyzetéről, akinek megszerzése érdekében minden követ megmozgat a két milánói sztárklub vezérkara.

”Sokkal tartozom Leonardónak, akinek jelentős szerepe volt a karrierem alakulásában. Most elárulok egy kis titkot. Mielőtt a Milanhoz igazoltam volna, tárgyalásokat folytattam az Interrel. Ekkor felhívott telefonon Leonardo, és mesélt a csapatról, Milanellóról, és a jövőmről. Pár héttel később bezártam az ajtót az Inter előtt, és a piros-feketékhez írtam alá.”

”Úgy gondolom, hogy Leonardo hasonlóan cselekszik majd Ganso esetében is. Sajnos nem lesz könnyű meggyőzni Gansót, hogy elutasítsa az Inter közeledését, mert Leonardo mindig megtalálja a megfelelő szavakat.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szerintem Leonardo elvesztésével a brazil piacon is csorbultak az esélyeink… Allegri pedig nem jobb, mint Leo korábban. Aki, nem kapott sztárjátékosokat és felhozta a csapatot a 3. helyre, amit kb az első 8-ba vártam. Allegri kapott pár csillagot és még az első hely sem biztos. A taktikai húzásait is megkérdőjelezik a fórumokon…

  2. de leo idejébe ott volt roni… boriello, huntelaar, dida
    utóbbi három nem egy nagy csillag, de …
    hunti eladása után a sálkéba lövöldözi a gólokat.. sztem nem kellett volna eladni..

    borit meg a rómának.. pf baráti áron.. konkurens csapat mikor adna nekünk bárkit is baráti áron? hülyék..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS