Mexes még nem döntött

7

Philippe Mexes elismerte, hogy várhatóan elhagyja nyáron a Romát. Elmondta azt is, hogy nem vágyik az angol Premier Ligába, inkább maradna Olaszországban.

A francia válogatott játékost több klubbal is kapcsolatba hozták, miután még mindeddig nem sikerült megállapodni szerződése meghosszabbításáról. Legutóbb az Arsenal, a Milan és a Juventus kapcsán merült fel a védő neve. Sőt, a Milan közeli olasz sajtó már szinte kész tényként közölte érkezését az elmúlt hetekben.

„Igaz, hogy lejár a szerződésem, de még nem döntöttem el mit csinálok” – mondta Mexes a francia sajtónak. „Most várok és átgondolom az összes ajánlatot. Sohasem mondtam, hogy el akarom hagyni jelenlegi klubom, de az elkövetkező hónapokban meghozom a döntésemet.”
„Milan? Tárgyalunk velük, de az is lehet, hogy hosszabbítok a Romával, vagy éppen Angliába igazolok. Ha el is hagyom a Romát, legszívesebben maradnék Olaszországban. Jól ismerem a Serie A-t és itt engem is jobban ismernek, mint otthon Franciaországban.” A védő hozzátette: „Nem igazán foglalkoztat a visszatérés a Ligue 1-be (francia bajnokság), még egy nagy klub kedvéért sem. És ennek semmi köze a pénzhez. Még mindig sokat kell fejlődnöm és Franciaországot már bejártam az Auxerreel” – fejezte be a nagyszerű védő.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem tudom, hogy ez jó nekünk, de szerintem érkezni fog. A Roma már nem fejlődési szint neki, és ahhoz, meg, hogy egy teljesen más és új bajnokságba beleszokjon, már nem annyira fiatal. A Serie A-t tökéletesen ismeri, a Romahoz képest pedig csak az Inter és a Milan előrelépés. Mi évek óta csábítjuk, ergo hozzánk igazol. Szerintem már szóban el is ígérkezett, csak, amíg még tart a bajnokság, nem hozhatják nyilvánosságra!

    • :o))) Ez jó! Szerintem is menjen oda! Bizonytalanságból van elég, vagy jön elszántan és határozottan vagy hezitáljon tovább a farkasoknál!

  2. szerintem jöjjön hozzánk, főleg azért is mert ugye a kopasz nem szeret túl sokat fizetni egy egy játékosért…itt a lehetőség ingyen elhozni…inkább nálunk üljön a padon mit h az interben v a juveban a kezdőben legyen 😀

  3. Hat Sakhot szivesebben latnam a csapatban,de nem kell elszalasztani Mexest,es szerintem jonni is fog a nyaron…

  4. Ha nem kell érte fizetni akkor a kopasz Vader Nagyúr 100szor hamarabb hozza ide mint bárki mást.
    Bár én tartom a véleményem és hiszem, hogy Sokratis Papastathopoulos kib*szott gyors, jó és kemény védő csak nem hagyják játszani mint anno K.J. Huntellart.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet