Újabb milánói párharc Brazíliában

10

Az olasz internetes portál, a tuttomercatoweb.com szerint az AC Milan vezetői érdeklődnek a Fluminense középső védője, Welington Pereira Rodrigues, ismertebb nevén Gum iránt.

A piros-feketék a nyáron várhatóan megerősítik a hátsó alakzatukat, és az egyik kiszemelt a 24 éves játékos, aki meggyőző teljesítményt nyújt a brazil bajnokságban. Gum megszerzése azonban nem ígérkezik könnyű feladatnak, mert a fiatal védő felkeltette a Leonardo vezette Inter, valamint néhány német klub figyelmét is.

A játékos adatai:Teljes név: Welington Pereira Rodrigues

Poszt: védő

Születési hely: Sao Paulo (SP)

Születési idő: 1986. január 4.

Magasság: 189 cm

Testsúly: 86 kg

Előző klub: Ponte Preta (SP)

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Az Inter mindenkire rámegy, akit mi akarunk? Vagy pont fordítva? Kezd unalmas lenni egy kicsit, hogy bárki szóba kerül a Milannál, azért bejelentkezik az Inter is. Rá is azt tudom mondani, hogy biztosan jó lenne, csak már lássam a végkifejletet. Nem lenézni akarom a brazil bajnokságot, de azért az olasz (Mexes) vagy a francia (Sakho) pontvadászatban szereplő védők talán komolyabbak. Maradjunk csak a két, zárójelbe tett személynél. Taiwo, Sakho és Ganso. Ha ők hárman jönnének, már jók lennénk. És titkon még reménykedem De Rossiban. Ha SAF 20 milliót adna érte, akkor nyilván lát benne lehetőséget. Az öreg nem szokta szórni a pénzt játékosokra, pláne nem olaszokra…

  • De Rossi jó lenne! Nekem kicsit elég a brazilokból, mert már lassan több Brazil lesz nálunk mint Olasz.

    • Jó igen kicsit túloztam! 😀 de régen azért szerettem meg a Milant, mert több Olasz volt a csapatban mint idegen légiós. Ez pedig kezd megfordulni. Erre akartam kilyukadni.

  • Ez nem unalmas, hanem ellenkezőleg, kimondottan izgalmas. A versenyhelyzet sosem rossz. Arról nem beszélve, hogy pont ez a lényege a sportnak, nem? Aki gyorsabb, ügyesebb, okosabb, rátermettebb, gazdagabb, stb. az nyer. A pályán és azon kívül is.

   A brazil bajnokságról írottakkal pedig maximálisan nem értek egyet. Addig, amíg az olasz bajnokság két jelenlegi legjobb középső védője brazil, nehezen igazolható a komolyságról írott véleményed.

 2. Az Inter valóban rámegy azokra akiket mi kiszemelünk, de csak Leo miatt. Tudjuk milyen jó szeme van a valódi tehetségekhez, és szeret brazilokkal dolgozni. Az Inter vezetősége pedig nem meglepő módon olyan játékost igazolna Leonak akiből képes a legtöbbet kihozni. A baj csak az, hogy nekünk jóval nagyobb szükségünk van rájuk, így ha elviszik őket akkor tovább gyengítenek minket, ők pedig erősödnek. Persze remélem Gansóék inkább a biztosabb kezdőt választják mint Leo-t. Gum szerintem ideális lenne, Silva mellé. Nesta okés egyelőre, de sajnos érezni már, hogy nem a régi, és Sandro helyett is új védő után kell nézni. Brazília egy aranybánya még mindig, én például három-négy új brazil játékost is el tudnék képzelni a kiégett olaszok helyén.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet