Visszacsábítjuk Kolarovot?

8

Viszonylag kevés információ szivárgott Ariedo Braida múlt heti európai körútjáról. A Milan átigazolásokért felelős alelnöke Münchenben, Madridban és Manchesterben is vizitált.

A Manchester City-Dinamo Kijev mérkőzésen a szakember elsősorban Mario Balotelli teljesítményére volt kíváncsi, de lapinformációk szerint noteszébe előkelő helyre került a kijevi támadó Jarmolenko neve.  A legújabb pletykák szerint Braida tárgyalt a City szerb védőjének, Aleksandr Kolarovnak a visszacsábításáról.

A szerb U21-es Európa-bajnok játékos a Lazióból szerződött 2010-ben Angliába, úgy, hogy egyebek mellett a Real Madrid érdeklődését utasította vissza. Kolarov a Lazióban 3 évig szerepelt, 87 mérkőzésen 6 gólt jegyzett.  Roberto Mancini 18 millió euróért szerezte meg a balhátvédet. A 26 éves, 17-szeres szerb válogatott focista szerződése a Citynél 2015 nyarán jár le.Kolarov a Cityben 29 tétmeccsen szerepelt, 3 gólt lőtt és 4 gólpasszt adott. Mivel Mancini nem az ilyen stílusú védőjátékost preferálja, elképzelhető, hogy a Milan – a 18 millió eurós vételárhoz képest – jelentős kedvezménnyel elhozhatná az olasz focit jól ismerő Kolarovot.8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Mondjuk Taiwo,Kolarov és tartaléknak Zambrotta bhv-val már kiegyeznék,de a City által érte kifizetett pénz felét sem adnám érte.Nem rossz játékos,de van azért nála jobb bőven…

 2. Az a baj ezzel hogy ez a héten a második kiváló balhátvéd, akivel hírbe hozták a csapatot, csak félő ez is megmarad pletyka szinten, és nem lesz belőle semmi.

 3. Nyár végéig lesz is még jó sok név!Ilyenkor ne várjatok még konkrétumot.Amúgy szerintem nem klasszis védő.

 4. Taiwo esélyesebb mert ingyen lesz, viszont Kolarovot nem nagyon láttam utóbbi időben játszani(ez betudható annak, hogy már nem adja az Eurosport a PL-t)

 5. Teljesen egyértelmű, hogy Taiwo fog jönni. Szerintem ez nem kérdés. Jelenleg a piacon az egyik legjobb “áru”. Csak jó lenne vele minél előbb megállapodni, mert még a végén jön valami arab sejk, és a mi fizetési ajánlatunkra rápakol pár millióval többet.
  Kolarovot nem ismerem, Taiwot már láttam párszor játszani. A következő év Milanja egyértelműen a technikára fog építeni. Ezért nem Kolarov, hanem Taiwo lesz a célszemély.

 6. Nagyon remélem Taiwo fog jönni, mert ő nagyon jó játékos és ingyen is van ráadásul!
  Nem hiszem hogy Kolarov ilyen hamar eljöhetne a city-ből.Nem azért adtak érte ennyit.
  Taiwo-t ide!

  Forza Milan!!!

 7. Hat …en lattam rengeteg merkozeset Kolarovnak…szerintem egy nagyon offenziv vedo,minden tamadfasban kiveszi a reszet,es a szabadrugasokat is jol rugja.De nem fog jonni,mert a City-nel alapember,ez tuti.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet