Ezúttal Balzarettit hozták hírbe a Milannal

15

Ahogy közeledik a szezon vége és ezzel együtt a nyári átigazolási időszak, úgy röppen fel újabb és újabb név a Milannal kapcsolatban. A mai pletyka nem másról, mint Federico Balzarettiről szól.


A Parma védője, Cristian Zaccardo szerint barátja, Federico Balzaretti a Milanhoz igazol a nyáron.A Milanál hosszú idő óta probléma a szélső hátvéd poszt, ezért nem meglepő, hogy ismét egy ebben a csapatrészben bevethető játékost hoznak szóba a klubbal.   

A  Sky Italiának Zaccardo elmondta: „Még nem tudom, hogy döntök. Talán a Parmában fejezem be a pályafutásom, de lehet, hogy egy, a Bajnokok Ligájában induló csapathoz szerződöm. Még beszélnem kell a klubommal. Jelenleg a kiesés elkerülése a legfontosabb. – nyilatkozta a védő.

Ami a Milan szurkolóinak érdekes lehet az a következő mondat: „Egy közeli barátomtól tudom, hogy Balzaretti a Milanba megy.”

Eközben Balzaretti ügynöke állítja, nincs alapja Zaccardo szavainak.

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hát az utóbbi időben felröppent pletykák közül csak 1 is hivatalossá válna a nyár folyamán, akkor már nem lehetünk elégedetlenek, mivel a megemlített játékosok közül szerintem az összes hozná azt a szintet, amit egy ilyen csapatban, mint a Milan, el lehet várni.
  Úgy gondolom ha a nyáron jönne Mexés,Balzaratti/Taiwo/Kolarov/Cissokho,Ganso, Montolivo és mondjuk Fernando akkor már jó kis csapatunk lenne. Bár igaz, ehhez igen csak ki kell nyitni a pénztárcát Berlu-papának.

  • Mi Vila-t vettük meg. És lehet, hogy azért nem játszik, mert azt sem tudja olaszul, hogy passzolj, ami nem előnyös, főleg nem a védelemben.

 2. Naa,,Végre egy Olasz!

  Nem ártana felébredni,hogy egy-két olasz emberke is kellene már!!!

  Mert lassan több olasz lesz interben,mint a Milanban..

  Forza!!!

 3. Ha a pénztárcáról van szó reménykedjünk ,hogy lesz aki bele is tud nyúlni mert ha a mi Berlu papánkat ennyire tovább támadja az ellenzék meg a média akkor felkötheti a gatyáját a mi jó emberünk.

 4. Hat igen,ez nem a legjobb idoszaka Berlusconinak…de azert vegre a nyaron megeroltethetne magat.En szemely szerint ,,csak” Taiwot,Cissokhot,Mexest,Fernandot es Gansot kernem.Ne feledjuk hogy Taiwo es Mexes ha jon,ingyen jon,a masik 3 jatekost pedig szerintem 40 milliobol meg lehet szerezni.Ezekkel a jatekosokkal nagyon komolyat erositene a Milan.

 5. szcsaba95!

  A latin nyelvek között nincs nagy különbség,sokszor csak egy betű,vagy az írásmód.Ezért nem hiszem hogy Vilának gondot okozna megértetni magát.
  Remélem,hogy valamelyik pletyka megvalósul!

 6. k.rudi88!

  Jelenleg szerintem az olasz foci nem áll olyan szinten, hogy nagyon sok olasz legyen a Milanban. Vannak tehetségek, de javarészük olyan játékos, aki néhány évvel ezelőtt csak a kispadra fért volna oda. Gondolok itt Criscitora, Lazzarira, Montolivora, Matrira, Balotellire. Astoriban már többet látok, de még neki is be kellene érnie. Igazából akiből tényleg nagy sztárt lehetne faragni az Rossi a Villarealból. Gyors, technikás, gólerős játékos, sokkal jobb mint mondjuk Balotelli. A középpályán viszont csak De Rossi nevezhető klasszisnak, de ő biztos nem jön ide. Kapusposzton sincs Olaszországban egy Buffon vagy akár Abbiati szintű kapus, aki fiatal is lenne. A mi fiataljaink közül Abate nyújt egyre jobb teljesítményt. Komolyan mondom, őt mindenképpen megtartanám. A mai csapatunk nagy része olasz, de tele vagyunk olyan emberekkel, akik vagy tehetségtelenek (Antonini) vagy egészen egyszerűen kiöregedtek (Zambrotta, Pirlo). Utóbbiak még használhatóak, de nem lehet a jövőt rájuk építeni. Balzaretti nem rossz ugyan, de klasszisnak őt sem nevezném, Milánóba pedig szerintem ez alapkövetelmény (lenne).
  Olaszországban sürgősen változtatni kellene az utánpótlásnevelésen, mert ami manapság megy az egyenlő a nullával.

 7. Darmian játszott ellenünk a Palermoban. Őt eladtuk v. kölcsönben van? Steeel 80 irásával egyetértek, jó kis felsorolás, bár 40-ből nem úsznánk meg, inkább kb. 55-ből. De én, (bármennyire is sajnálnám)beáldoznám Patot, és vennék helyette csatárt. Bár ne feledjétek hogy nyáron ki kell fizetnünk Ibrát(24m?).Legalábbis igy tudom.

 8. Szerintem az, hogy kit tartunk meg és kit engedünk el, az nagyrészt azon múlik, hogy kiket tudtun megszerezni nyáron. Vagyis abban az esetben, ha Taiwo, Fernando és Ganso már megvan (és Mexes), akkor már el lehet gondolkodni azon, hogy kit adhatunk el. Úgy eladni valamelyik játékosunkat, hogy még nem biztos valamelyik érkező, szerintem nem lenne okos döntés. Egyértelmű, hogy nyáron a védelem közepe és bal széle, egy védekező és egy irányító lesz fókuszban. Fernando és mondjuk Boateng jók lennének szűrőnek, Urby balra, Ganso középre, Pato (ha nem adjuk el) vagy Cassano jobbra, Ibra meg centernek. Ha pedig hátul lenne egy Abate-Mexes (Sakho)-Silva-Taiwo négyes, arra már azt mondom, legalább a BL elődöntője kinéz a csapatnak. Tkp. a védekezésünkkel nem voltak bajok, de a középpályán elfogyott a tudomány. Szörnyen hiányzott a technika középről (illetve még most is). Gansot nagyon meg kellene szereznünk. Luizt elvitte a Chelsea, pedig fél évtizedre rendben lettünk volna vele meg Silvával középen. Robben szerintem ide nem igazolna. Bár sok a hollandunk, azért jóból is megárt a sok. Én azzal számolok, hogy vagy Pato vagy Robinho menni fog nyáron. Kérdés, meddig lesz türelmes a vezetőség Pato sérüléseivel vagy azzal, hogy 5-6 meccsen egyszer játszik jól… Robinho meg már simán 20 gólnál járna, ha 7-8 méterről ziccerben rendszeresen eltalálná a kaput…

 9. Aztán nehogy az legyen hogy megy Pato meg Ibra is és jön a kezelhetetlen enyhén fogyatékos Balo.Szerintem Ganso nagyon jó lenne de itt is van egy fránya de méghozzá hogy az Inter kifizeti az árát mi viszont nem:(De ne legyen így és had kérjek sürű elnézést mindenkitől).Valóban Luiz-Silva duo 10 évre megoldotta volna a középső védelmünket és én ezt nagyon sajnálom!Már nem először kell hogy egyetértsek Lansky hozzászólásával.És Vilaval kapcsolatban hagyjuk már ezt a nem tud olaszul, Cassano sem tud és akkor mi van!Egyszerűen valami üzlet van a háttérben!Azt meg hogy Olaszt vegyünk én értem de alig van olyan Olasz játékos aki klasszist képviselne sajnos!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet