2022. november 28., hétfő

Ibrát három meccsre száműzték; kihagyja a derbit

-

Az olasz labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága három mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki Zlatan Ibrahimovicra, a Milan játékosára a Bari ellen összeszedett piros lapjáért.A svéd támadó a 73. percében jutott a kiállítás sorsára, amikor hátulról gyomorba vágta Marco Rossit, a Bari védőjét.

Ibra így kihagyja a jövő heti Palermo elleni bajnokit, valamint az április 3-i Inter elleni derbit és a Fiorentina elleni összecsapást is.

A  Milan fellebbez a fegyelmi bizottság döntése ellen.


EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

29 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. megérdemelte a 3 meccses büntetést!!ez a viselkedés amit ibra művel nem megengedett(nem csak erről az 1 esetről beszélek).én azt mondom sokkal jobb lesz a támadószekciónk nélküle.sőt,középpályára,boatenget,flaminit,és emanuelsont kezdettném!!!mert a tottenham elleni meccsen,nem játszott,gatta,bommel,és sokkal lendületesebb volt a középpályánk!!flamini,boateng,meg emanuelson is simán képesek a labdaszerzésre,és támadásban sokkal többet tudnak segiteni,mint gatta,vagy bommel.

  2. most lehet vitatkozni fogtok velem de szerintem már meg érdemelte nem azért amit a bari ellen csinált hanem őszeségbe a magyar-svéd meccsen is rátaposott juhász lábára azért sem kapott büntetést ha jól tudom a cagliari ellen is az egyik védö felrugta ö meg rá 1 percel szándékosan vissza rugott ilyeneket nem lehet megengedni és nem is szabad.

  3. Idióta f*sz volt amiért kiállítatta magát…egész meccsen sz*rul ment neki a játék nem adták meg a gólját de nem ez a megoldás. Gondoltam egyből h több meccset fog kapni ezért de azt kell h mondjam h meg is érdemli. Most pihenhet nem kell fociznia, remélem nélküle is hozzuk mind három meccset aztán majd csak pislog majd mint hal a szatyorban… =)

  4. ha most Ibrahimovic az interben játszana és ott készüle a deryre akkor most arról beszélne itt mindenki hogy 3 meccs kevés .. és épp ésszel nézve télleg kevés .. undorító, gusztustalan amit ez az ember csinál .. mondjatok az elmúlt 5 évben olyan milan játékost aki Milan mezben egy ilyen alattomos tetthez folyamodott .. a durvaság elfogadható, de a gusztustalanság nem ………….

  5. Az utóbbi másfél hónapban,Ibrahimovic teljesitménye értékelhetetlen..Álom szerüen kezdte a szezont,de az utóbbi időkben nagyon gyengén teljesitt.A 3meccses eltiltásban pedig Allegri is jócskán benne van..Nem igaz hogy nem látta hogy Ibra fáradt,vagy hogy formán kivül játszik..Sajnos kezd beigazolodni a félelmem,Ibra nagy meccseken képtelen vezéregyéniség lenni,és gólokat löni..

  6. Szerintem túlzás a 3 meccs eltíltás, ha például összehasonlítjuk például Etoo vagy Chivu tettével.
    Biztos, hogy hiányozni fog a Milanból. Nem lesz a pályán egy magas, erős, törtető csatár, aki vissza passzolja, lefejelje az érkezőknek a labdát.
    Kiváncsi vagyok nélküle milyen lesz a játékunk.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS