Hármas versenyfutás Kakáért

17

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy nyáron Kaká elhagyja a Real Madridot. Jelenleg három csapat versenyez érte: a két milánói óriáson kívül a Chelsea. A brazil légiós 2003 és 2009 között szerepelt a Milanban, ezen időszak alatt 193 mérkőzésen 70 gólt szerzett.


Silvio Berlusconi, a Milan tulajdonosa is beszélt erről azon az esti ünnepségen, amelyet abból az alkalomból rendeztek, hogy 25 éve vezeti a klubot. Berlusconi azt mondta, hogy tárt karokkal várja vissza a brazilt.

Kakával eddig szinte csak gondja volt a Madridnak: sérülések, terápiák váltogatták egymást, mostanában már Jose Mourinho sem akarja mindenáron a klubnál tartani a korábbi aranylabdást.A 28 éves aranylabdás középpályás augusztusban térdműtéten esett át, mivel fájdalmak közepette játszotta végig már a dél-afrikai világbajnokságot is, emiatt több hónapot kihagyott. Januárban tért vissza a pályára, de spanyol lapértesülés szerint a királyi klub a nyáron eladná, noha további négy idényre szól jelenlegi szerződése.

Korábban Galliani alelnök azt mondta, hogy kész tárgyalni Kaká visszatéréséről, de a játékosnak le kell mondania – a Milanban – kiugróan magasnak számító fizetése egy részéről. Az As úgy tudja, Kaká évente nettó 9 millió eurót tehet zsebre a Real Madridnál. A partyn Berlusconi azonban elismerte: Kaká pénzéről még nem beszélt Gallianival.

Az Inter még télen kezdett egy Kaká-hadműveletbe; a “rossz nyelvek szerint” az ősmilanos Leonardo kék-fekete padra ültetése is “csak” ezt a célt szolgálta.  Az olasz sajtó szerint Leonardo többször is kapcsolatba lépett már Kakával – és a pénz nem számít elv alapján mennek a megbeszélések… A lényeg nem is Kaká személye, sokkal inkább, hogy borsot lehetne törni a városi rivális orra alá…

A harmadik kérő, a Chelsea. A brit csapatnak nem okozna gondot a Real által kért összeg, sőt vélhetően a legmagasabb fizetést is Abramovic-ék garantálnák neki. Az angol címvédő legnagyobb vonzereje azonban az a Carlo Ancelotti, akit Kaká mindig is a kedvenc edzőjének tartott. Ugyanakkor gyengíti a frigy lehetőségét, hogy Ancelotti közel sem biztos, hogy  ősszel is blues kispadján csücsül.

Az olasz sajtó szerint jelenleg a Chelsea tűnik a befutónak, ugyanakkor a Milan esélyei sem rosszak, ha Galliani úgy tud tárgyalni és az érzelmekre hatni, ahogy a nyár végén tette Ibra, vagy Robinho megszerzésekor. Jelenleg Leonardóék tűnnek tuti bukónak…17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. tuti hogy nem megy az interbe. ha megy akkor szerintem a milanba jön. és ha ez így lesz. akkor bebizonyosodik hogy nem a pénz foglalkoztatja őt hanem maga a foci. ettől lesz valaki példakép. régen ronaldinho is ilyen volt..mostmár gattuso és pippo a két példakép. legalábbis az én szememben.

 2. Sziasztok!

  Új vagyok itt, remélem megengedtek egy hozzászólást.
  Szerintem szeretett csapatunkba Kakának sokkal jobb helye lenne, mint a gyorsabb angol bajnokságban.
  S szerintem Robinho helyére nyugodtan le lehetne igazolni, hisz ( s remélem ezzel nem bosszantok fel sokakat ) a pici biciklikirály csatárnak eléggé csapnivaló.
  Irányítónak pedig túl önző játékos.
  S 3 öncélú játékost már nem bír el a csapat ( mint azt többször be is bizonyítottuk…)
  S mivel Gansora nem lesz sok esélyünk ha a többi nagy csapat is beszáll, marad Kaka.
  Ezek mellett az is a visszajövetelét támasztja alá, hogy jelenleg nagyobb igazolás a Papi ( Berlu ) engedélye és anyagi támogatása nélkül nem jöhet létre, s Ő egyenesen szerelmes Rikibe..

 3. Gallianiék nagyon necces helyzetben…
  Lucas-Neymar-Ganso hármasból a szurkolók elvárják minimum 1 leigazolását.
  Ugyanakkor ha jobban belegondolunk inkább középpályások kellenének, és nagyon sokba fog fájni Gallianiéknak a nyár ha valamennyi játékosal nem hosszabítanak szerződést+ ha nem hosszabítanak ezekkel a játékosokal még PÉNZT is kéne belőlük VALAHOGY csinálni…+ ibra még nincs kifizetve
  A Scudettó még nagyon nincs a kezünkben az én meglátásaim szerint de a Derbyvel sokat tehetünk érte. A meccsről: ibra mozdulatát nem láttam teljesen perdöntő nézetből.(De nem vitatkozott ami jelenthet valamit)Nem voltunk rosszak sőőőt nagyon is küzdött a csapat csak h az ennyire jó… Emanuelson remekül teljesített, és látszik hogy jól segítí a támadásokat.
  Allegri remek szakember, de fél ibrától(én nem Allegrit akarom bántani)és ibrának már nem egyszer kellett volna padoznia a hozzáállása,viselkedése,teljesítmény és hatalmas szintű igénybevétele miatt.
  FORZA MILAN!

 4. ha visszajönne azzal csak többet ártana mint segítene… át kellett vészelnünk a hiányát most pedig újra meg kéne találni a helyét természetesen még biztos van benne pár jó év és az olasz foci is nagyon megy neki de ha lehetne választani akkor inkább Ganso…

 5. És védekezni én fogok? 🙂
  Nem kell Kaká!!!
  Robinhot elzavarni biciklizni kispályára. Helyette egy fiatal lelkes támadót szerezni(Lucas) Ibra mellé egy normális csatárt ki be tudja rúgni (pl.L.Lopez). Plusz legalább 2 védő. (Cissokho, Kjaer)
  Jövőre egy ilyen csapattal már elégedett lennék:
  Abbiati-Cissokho, Silva, Kjaer, Abate-Emanuelson, Flamini, Gattuso-Pato, Lucas/Cassano-Ibra