Bendtner és Balotelli is jöhet a nyáron

26

Az AC Milan nyáron frissítene csatárposzton. A La Gazzetta dello Sport szerint a milánóiak készek ajánlatot tenni az Arsenal csatáráért, Nicklas Bendtnerért és a Manchester Cityből hazavágyó Mario Balotelliért.

Balotelli hazaköltözéséről több hónapja keringenek hírek, hiszen a 20 éves támadó nem érzi jól magát Angliában. A pályán egy-egy villanását megmagyarázhatatlan kiállítások és konfliktusok követik.

Korábban a Milan-szurkoló Balotelli állította, szívesen jásztana egyszer ismét Ibrahimoviccsal együtt.„Júniusig biztosan a Manchesterben Cityben játszom. Ötéves szerződésem van. Ám szeretnék egyszer újra Ibrahimoviccsal együtt játszani, mindegy, hogy melyik klubban” – mondta Balotelli.

Múlt hónapban felmerült, hogy Nicklas Bendtner elhagyhatja az Arsenalt, mivel nem kap elég játéklehetőséget. Az olasz újság szerint pedig a Milan szívesen tudná soraiban a dán támadót.

26 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hát Balotellinek örülnék, olasz, tehetséges és bízok abban, hogy az eddigi balhék, azért voltak, hogy valamilyen kacifántos úton hozzánk kerüljön. Viszont Bendtner-t nem tartom olyan jó támadónak, szóval az ő érkezésétől vonakodok.

 2. egyik se jöjjön 5 csatárunk van minek még egy vagy kettö ennyierövel csak csatárbol áljon a keretünk a középpályát kéne erösiteni meg Antonini helyére venni valakit ha Inzaghi vissza vonul akkor jöhet egy de ha nem akkor minek?

 3. Ugyanmár! Az elmúlt 1-2 hónapban 2 meccs kivételével nem is volt igazán élvezhető és jó támadójáték (Napoli; Parma) Igenis kell egy csatár még csak azért hogy küzdjenek meg a kezdőbe kerülésért mert pl Ibra is már 10 meccs óta csak szenved mégis állandó kezdő…

 4. Én is azon a véleményen vagyok, hogy kell még egy klasszis csatár, mert abból jelenleg csak egy van:Ibra. Inzaghi is ugye az, de ő sérült.
  Most néztem, hogy a transfermarkt.de már 35%-ra mondja Montolivo érkezését, aminek én személy szerint örülnék, továbbá nyáron még egy bal szélső védő kell és max egy szűrő, ha Ambrosini, vagy Gattuso távozna.
  Jövőre távozók sztem:Roma,Jankulovski,Papasthatopulos,Ambrosini,Seedorf,Pirlo(?)
  Érkezők:Montolivo,Cissokho,Mexés,Lucas,Balotelli(?)
  A támadó középpályás posztra jövőre Cassanót képzelem el, mivel Ganso érkezésére elég kevés az esély, Lucas meg sztem nem fog rögtön kezdő alapember lenni.
  Várom a véleményeket 🙂

 5. Nem a csatárokkal van gond. Egészen egyszerűen nem kapnak támogatást a középpályáról, és ez okozza a szenvedéseiket. Figyelemre méltó, hogy amikor az a Boateng, aki jó játékos, de nem egy Kaká szint mennyi könnyebbséget tud nyújtani a támadóknak. Hozhatnánk ide Messit, Villát, Balotellit, Rooneyt, Torrest, akárkit, nem érnék el vele semmit, mert középpálya nélkül semmi sem megy. Csak éppen amikor arról van szó, hogy egy Bari ellen nem tudtunk 1-nél több gólt lőni akkor mindenki Ibrát és Patót veszi elő. Irányítók kellenek, hogy kreatív és gyors játékunk legyen, ami jelentősen megkönnyíti a csatárok dolgát, és én biztos vagyok benne, hogy mind a két csatárunk még gólerősebb lenne Ganso és Lucas érkezése esetén. Többször írtam már, hogy a jelenlegi olasz tehetségállomány tekintetében én nem gondolom úgy hogy mindenképpen olaszok kellenek a csapatba. Criscito, Montolivo, Lazzari jók de nem klasszisok, Balotelli meg zsákbamacska. A brazilokban jelenleg sokkal jobban bízok. Az olaszok közül jelenleg Abatét, Astorit, Cassanót, De Rossit, Rossit látnám szívesen a csapatban. Ezek közül kettő nálunk játszik, egy saját nevelés, egy elérhetetlen, egy pedig nem tudom hova férne be.

 6. Sztem Bendtner neve azért merült fel mert Ibra nyáron távozni fog , mert belevonjuk a Kaká projektbe (nem saját kútfőből mondom), Balotelli neve meg nem újdonság 100%, hogy nyáron érkezni fog az Ibráért kapott pénzből, én nem bánnám. Kaká is úgy jönne mint Ibra, kölcsönben opcióval, több részletben kifizetve kb. 20-30 milla között. Azért az ütős kis támadó hármas lenne Pato, Balotelli, Kaká. A vezetőség helyében meggondolnám Diego és Kjear leigazolását a Wolfsburgból, főleg ha év végén kiesnek az 1. osztályból (van rá esély)!

 7. Inkább egy balbekk /Criscito/ egy középsővédő /Astori v Sakho de oda úgyis Mexes fog jönni/ és 2 kreatív de védekezni is tudó kp /Poli és még vki.
  Viszont szerintem át állhatnánk 4-2-2-2 re és akk elfér még akár Kaká is a csapatba.
  Előre Pippo helyett majd Paloschi kell, de ha Ibra távozik akk jöhet Balotelli csak nem tom miből.
  Gattanak, Nestanak, Ambronak még adnák egy évet

 8. Inkább egy balbekk /Criscito/ egy középsővédő /Astori v Sakho de oda úgyis Mexes fog jönni/ és 2 kreatív de védekezni is tudó kp /Poli és még vki.
  Viszont szerintem át állhatnánk 4-2-2-2 re és akk elfér még akár Kaká is a csapatba.
  Előre Pippo helyett majd Paloschi kell, de ha Ibra távozik akk jöhet Balotelli csak nem tom miből.
  Gattanak, Nestanak, Ambronak, Pirlonak még adnák egy évet

 9. nagyon sokan tévedésben élnek itt .. sokan azt írkálják h minek igazoljunk csatárt mikor már így is 5 csatárunk van .. ht ez egy NAGYON NAGY TÉVEDÉS emberek .. nem veszitek észre h jelenleg egyetlen egy csatárunk van Inzaghi távollétében az pedig Ibrahimovic . senki ne mondja azt nekem h Cassano vagy Robinho csatár , ők mindketten előkészítők , nem a gólokat kell várni tőlük .. és ottvan Pato .. őt se hasonlítsa nekem senki Ibrához vagy Inzaghihoz, akik vérbeli befejező csatárok , azok az igazi lesipuskások , akik a 16oson belül élnek .. nos Pato teljesen más kategória , őt a védők középen felőrlik , beadásokkal , ívelésekkel semmit nem tud kezdeni .. Pato igazi szélső , mert gyors, és teknikás , és ezt a két tulajdonságot nem a 16oson belül kell kamatoztatni , sőt , ott nem is lehet .. ettől függetlenül Patot nem szabad elengedni , hisz nagyon fontos láncszem és éveken belül BL-t nyerhet a klubb a vezetésével .. SZÓVAL IGEN IS KELL MÉG A KLUBBNAK BEFEJEZŐ CSATÁR , hisz Ibrahimovic egyedül nem megoldás .. ezt már bizonyítottuk ebben a szezonban , nem is kevésszer .. gondoljatok csak múlthét keddre .. és ha az ember megnézi BALOTELLIT akkor látja hogy fizikailag nagyon jó felépítettségű, magas, erős, gyors, jól fejelő játékos, aki ráadásul 20 ismétlem HÚSZ éves , és ami a legfontosabb, hogy OLASZ .. persze egy jó csapathoz nem csak csatárt kéne vennünk , ezt elismerem …

 10. inzaghi majd nyugdíjba megy, ibra mellé mindenképp kell egy másik középcsatár.. pato és robinho szerintem mindenképp maradjon, cassano is.. kell még egy szélső csatár, aztán jó lesz a támadó játék.. csak ne egy kiöregedett izét hozzanak..
  a középpályát kell megerősíteni tehetséges fiatalokkal, illetve a védelembe egy ügyes belső védőt, és 2 szélsőt..

  oddo, antonini, bonera, őket mindenképp likvidálni kell a csapatból:)

 11. Hello Mindenkinek!

  Kell egy csatár, aki erő csatár. A teljesség igénye nélkül aki jó cseréje lehetne Ibrának:
  Lukaku!!, Bendtner, Matri, Adebayor, Milito, Pazzini!! stb A 2. sorban lennének ők: Pato/Robi-Balotelli/Cassano. Így meglenne a csatárszekció. Véleményem szerint le kellene állni a 433al. Ezt csak nagyon kevés csapat tudja hatékonyan játszani. (barca) A megoldás a 442, a modern, de hatékony 4231, vagy a régi 41212 (Carlós taktika) Ami bizonyos, kell hozni egy jó zsugást, aki lehetőleg fiatal. Emiatt nem támogatnám Kaka-t. Igenis áldozzanak pénzt a fentiek…

  A 442nél kellene egy jó, gyors bal-szélső védő, és egy klasszis irányító, a többi helyen meglennénk.
  pl (nem nagyon elrugaszkodva)
  Abbiati
  Abate (Zambro)- Silva – Nesta (Yepes) – Cossokho
  Boateng – Gatta (Flamini, Van Bommel, Ambro) – ide egy Lampard/Gerrard típusú ember- Urby (Dzsidzsák)
  Pato (Cassano-Robi)- Ibra (Inzaghi)

  Látható, h egy-egy ember kiesésével nem igazán lenne csere. Silva- balHV-Boa-Urby- irányító. A lényeg ugyanaz lenne, mint a Tham-nél (és nem azért, mert ők vertek ki minket, hanem , mert jó széljátékot játszanak).

  De talán a legjobban a 4231 feküdne a mostani kerettel a leginkább.
  Hátul a felsorolt 4es. Előtte 2 szűrő: Gatta-Flamini pl
  Előtte 3 támadó jellegű ember, aki gyors és kombinatív: pl. Kaka/Ganso, jelenleg Boa/Cassano- Pato-Robi, elől pedig Ibra. Ennél is a széljátékot kellene megoldani, de ha esetleg az Abate-Urby védőpáros fellépne a támadásoknál, akkor ez a 6 ember sztem meg tudná oldani a helyzetkialakítást, és a góllövést is. Viszont ilyenkor elkelne, egy gyorsabb/technikásabb VKP Gatta helyére.

  Ki lehetne még próbálni a 352-t is, így tolja a Napoli pl.

  Na ennyit az eszmefuttatásból.