2022. szeptember 29., csütörtök

Milan-Bari 1-1 (0-1)

-

Serie A 29. forduló

San Siro, Milánó 48.000 néző

Milan-Bari 1-1 (0-1)


Vezette: Brighi

Gólszerző: Cassano 82.  illetve Rudolf 39.

Kiállítva: Ibrahimovic 73.

Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso (Seedorf 81), Van Bommel, Merkel (Emanuelson 46); Robinho (Cassano 56); Pato, Ibrahimovic

Bari: Gillet; A Masiello (Rinaldi 46), Glik, Belmonte, Rossi; Codrea, Almiron, Bentivoglio; Alvarez (Huseklepp 60), Rudolf (Kopunek 68), GhezzalA mérkőzés statisztikái

goal

gazzetta

lineups

 

A mérkőzés összefoglalója

A 29. forduló mérkőzései

[matches league_id=1 season=2010-11 match_day=29]

<<< 28. forduló30. forduló >>>

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

35 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jól játszottunk de nem volt szerencsénk. 2 gólt les miatt nem adtak meg nekünk. Ha Ibra nem kap piros lapot lehet hogy megnyerjük a találkozót. A második félidőben 30 mp. alatt betaláltunk. Ez dicséretes. Allegri jó munkát végzett az öltözőben, hiszen hiába lőtt gólt Rudolf tartott a lendületünk a második félidőben is. Jobban örültem volna a győzelemhez de előfordul az ilyesmi. Rudinak gratulálok!

 2. Jól játszottunk? Te melyik meccset nézted? Egyetlen pontos passzunk nem volt egész meccsen! Rudolf kifújta az orrunkat. Ha bárki más ellen lő gólt, akkor örülök, de hogy pont ellenünk? Az összes kula csapat elverte őket, úgy, hogy még gólt sem lőtt a Bari, de nekünk sikerült az a bravúr, hogy majdnem ki is kaptunk. Én előtte éjszakás voltam, ma is az leszek, alig aludtam 1-2 órát, hogy nézhessem a meccset, de kár volt felkelni! Siralmas volt! Pedig mekkora lehetőség volt!! Nem baj majd a Palermot legyalázzuk!
  FORZA MILAN

 3. Borzalmas játék volt. Ötlettelen középpálya, ide-oda passzolgatás hátul, aztán felívelni Ibrának. Ennyi a játékunk. Az egész csatársor siralmasan játszott, Van Bommelnek olyan eladott labdái voltak hátul hogy ha nem ilyen töketlenek ellen játszunk akkor még 2-3 gólt kapunk. Na meg ha nem a Silva-Nesta védősorunk van fenn akkor is. Merkel is nagyon gyenge volt, Urby már sokkal jobban pörgött, jöttek a cselei, stb. Seedorf 10 perc alatt semmit se tudott hozzátenni, nagyon hiányzott Boateng a középpályáról. Ibrára nagyon ráfér a pihenés, nemcsak testileg hanem inkább mentálisan, 2-3 meccset biztos fog kapni ezért az ütésért. Sajnos mind2 gólt jogosan vették el. Nagyon kellett volna ez a 3 pont, úgy érzem így sokkal nehezebb lesz a végjáték.

 4. Vegyes érzelmek keringenek bennem.Az első félidő valóban siralmas volt.Úgy voltak vele a fiúk majd jön valamikor a gól.Nem értem Allegrit miért nem azzal a mentalitással küldte ki a meccs elött a fiúkat mint a 2. félidő elött persze az elején még nem voltunk hátrányban. Azt is megkérdőjelezem hogy Ibra mindig csak a csapat hasznára van, nagyon fáradt kimerült. A 2. félidő szerintem igenis jó iramú volt 1-1 hibával. Emmanuelson játéka igen pozitív ahogy T.Silva és Abate játéka is.Nem szabad elmenni említés nélkül Gattuso és Bommel neve mellett se.Szerintem velük nem volt baj a meccsen, a 2. félidőben pedig végképp nem volt hibájuk.A csatár sor szerintem katasztrófa.Hol van már az a “világ legjobb támadósora” ?!? Ibra fáradt.(részben Allegri hibája), Robinho szerintem kapura csak 5 méterről veszélyes és elég pontatlan. Pato produkált idén egy-két jó meccset de azon kívül nem nagyon tud kibontakozni. Cassano-> a mai meccs után nem nagyon lehetne belekötni mert ő szerezte a gólt de azon kívül csak bénázott, pontatlan volt és a saját lábában esett el. Az a véleményem a meccsről hogy megvolt bundázva, bár nem dicsérem a támadósorunkat de mégis csak a lesek 60-70% rossz döntés, Ibra nem kezelt.Úgy érzem hogy most kéne 2 nap pihenő mert hamarosan elkezdődik a bajnoki hajrá és arra fel kell frissülni mert ilyen kondícióval nehéz lesz a végéig kitartani. Hajrá Milan!

 5. Rettentően gyengén játszottunk. Érdekes, hogy mikor esély lenne az elszakadásra mi is mindig betlizünk. Ha a BL játékunknak csak negyedét nyújtottuk volna, simán elverjük ezt a vérharmat gyenge barit. Mert azért egyetért mindenki azzal szerintem, hogy ez a Bari
  nem véletlenül van a tabella végén. Nekünk sikerült a bravúr, hogy majdnem kikaptunk. Érdekes, hogy a csapat azután játszott elfogadhatóan, miután Ibrát kiállították. Számomra a meccs egyetlen pozitívuma az, hogy most Ibra egy- két meccset kihagy anélkül, hogy bárki bárkire megsértődne. Ez valószínűleg jót tesz majd neki, mert hetek óta semmit nem ér a játéka.

 6. 1. Nesta
  Sokan a Nagy Nestának tartják. Miért? Egyre rosszabbul játszik, sajnos csak az első félidőt tudtam megnézni, de akkor is láttam tőle elég hibát. Voltak előreívelései ami inkább lapos passz volt, és általában Bari játékoshoz ment. A gólt is asszem az ő helyezkedése miatt kaptuk. Yepes talán jobb lenne, mert van egy kis motivációja, Nestának viszont (már bocs) de kinyaljuk a seggét, hogy juj ő a legjobb!

  2. Az egész banda
  Tavaly mikor loholtunk az Inter mögött és az Inter botlott, mi is botlottunk. Most ugyanígy. X-eltek a Bresciával, hát persze h mi is x-et játszunk!

  3. Nem érdemeljük meg a bajnoki címet, mert a kis csapatok ellen nem tudunk semmit se csinálni! Undorító az amit a kis csapatok csinálnak, hogy beállnak védekezni és elrontják azok esélyeit a bajnokságra vagy épp amiért küzdenek.

  4. Ha így folytatjuk nem milánói csapat lesz a bajnok, hanem az Udinese!

 7. Nézzük a pozitív oldalát ennek a könnypergető meccsnek. Nem csökkent a hátrány a városi riválissal szemben. Azon kívül pedig szégyen, hogy nem voltunk képesek simán átmenni a Seria A utolsó helyezettjén. Hogy mi ennek az oka? Vélhetően sok van, amit láthat a mester, Allegri is Veletek együtt. Azonban mi magyar szurkolók más megfogalmazásban és más stílusban tálaljunk ezt a csalódást itt ezen a helyen. Mert legyünk realisták, az volt! Ami bosszúságot, vagy vérmérséklettől függően dühöt gerjesztett mindannyiunkban e találkozó alatt és után.
  Megettünk egy ilyen szabadrúgás “variációt”, a jól védekező középső párosunk tehetetlenségükben ívelgetésekkel igyekszik támadásba dobni a társakat már több meccsen át, rendszerint negatív eredménnyel, a szélső védőink szárnyjátéka harmatos (hol van már egy Cafu szintű elfutás és beadás?), Abate sok esetben az üres hely ellenére visszafelé játszik (bár ezen a meccsen azért néhány esetben eljutott az alapvonal közelébe), Van Bommel és az ifjonc Merkel első félidei produkciója egybeolvadt a többiek gyenge alakításával, elől pedig Ibra fejben és akaratban is elfáradt (kevés az egyéni dinamikus alakítás, indokolatlan reklamáció és az ütés, ami aztán emberhiányt adott a csapatának), Robinho erőtlen test-test kontaktusban mutatott képessége a harmatos kapura lövéseivel, a dél-amerikai társa Pató pedig egy talány. A csereként beállt játékosok közül a félidőnyi játékot kapott holland futásai leginkább emlékeztettek arra, hogy akarni is kell a pályán, Cassano gólja legalább egalizálta a játékot és azért említsük meg, hogy finom volt az a kényszerítős passza Ibra számára, aki ziccerbe hozta ugyan magát, de elgurított a hosszú mellett.
  Egy scudettoért harcoló csapatnak ez kevés. Lehet itt hivatkozni fáradságra, idegi feszültségre, sajnos jelenleg nem vagyunk igazán bombaerősek. Miért van az, hogy évek óta nincs orvosság egy betömörülő csapat ellen a San Siro-ban? Példaként felhozva ismét a spanyol élcsapatokat, ott egy Messi, Xavi, Villa, CR7 meccseket tud eldönteni a többiek támogatása által, miközben sokkal gyorsabban játszanak, mint az olasz ligában, és mégis képesek fordítani vert helyzetből is hazai környezetben.
  Személy szerint én így látom a mai állapotokat a csapat háza táján, ezért is hozok fel több kritikát, mint dicséretet. Sajnos kevés a pozitívum, ami van az éppen nem állandósult, a felszínre jön és hamar távozik is.
  Sikert akarok természetesen megélni a bajnokság végén a táborral együtt, de még addig sokat kell izgulnunk!

 8. 1. félidő siralom! 2. félidő már “jó” volt. De még mindig a helyzetkihasználásunk a katasztrófa. 2 lesgól? hát az nem vmi sok! szabályos meg csak 1? más csapat ennyi “helyzetből” 5 gólt lő legalább. Minden esetre ha a lendületünk legalább annyi lesz mint a 2. félidőben és feljavulna a góllövökék is akkor meg lehet a scudetto.

 9. Mennyit tudtok rinyálni!A nagy Milan szurkolók….nevetséges!Inkább buzdítanátok a csapatot!Ők is emberek és hibázhatnak,mint bárki más.Van olyan is,hogy bármit csinálsz,semmi sem jön össze.Persze,a kritizálók gondolom kivételek és mindig,mindent tökéletesen végrehajtanak.
  krisz…

  Lemaradtál 9 évről,Nesta kiérdemelte a Nagy titulust és még most is a világ egyik legjobb belső védője.Úgyhogy had nyaljam már a seggét.Silva sem magától lett ilyen jó,a legjobbtól tanult.Szerintem nem jó ötlet belekötni.
  A foci meg attól szép,hogy nincs előre lefutott meccs.Ki így,ki úgy eredményes.

 10. No comment! Harmatgyenge játék az első félidőben! A legszörnyűbb az egészben pedig az hogy a 2. félidőben nem a játékkal voltak az igazán nagy gondok hanem a befejezéssel! Sokan írták hogy ez az egyik legjobb csatársor a világon meg azt hogy nem kell máűr csatár! Én pedig igenis azt mondom kell még egy igazi befejezőember! Egyáltalán nem érdekelne hogy mekkora név vagy hogy mennyire technikás a lényeg az lenne hogy ha már adott egy ziccer akkor azt lehetőleg elsőre rúgja be! Eszméletlen mennyiségű ziccer marad ki! A Barca is hagy ki ennyi helyzetet az tény! De ők lőnnek is mindig legalább 2 gólt.. Szerencsétlen egy meccs volt! Ibra meg azt hiszi hogy betonbiztos a helye a csapatban! 10 meccs alatt 1 gól?? Kérdem én melyik csapatban megengedett egy ilyen gólmutató? Még a Bariba sem kellene egy ilyen befejező ember ennek ellenére szinte elmozdíthatatlan! Kövezzetek meg de én úgy gondolom ez a bajnoki cím már elment! Nagyon sok nehéz meccs van még hátra (Inter; Palermo; Udinese) ahol minimum 3-5 pontot veszít majd a csapat köszönhetően a gyenge helyzet kihasználásnak! Utálom az Intert de amit a szezon 2. felében művelnek az káprázatos! Olyan könnyedén haladnak előre hogy az már fáj! Tippem szerint a 24-35. fordulóban már nem a Milan áll majd az élen!

  • ejha!!!teged sem azert szeretnek a barataid mert ertesz a footballhoz!!!
   soraidbol itelve nalad Ibra meg a Bariba sem ferne be….na gratulalok…most komolyan?lattad Te ot mar jatszani?2 ember figyelmet mindig lekoti..zsenialis labdakat ad..megtartja a labdat…golloves most nem sikerult de azt hiszem termelt mar parat es meg joparat fog is Milan mezben halisten!igazabol en abban latom az okot,h tenyleg nem tudnak valami fenyesen osszehangoltan jatszani a Kacsaval..es itt nem csak a passzokra gondolok,hanem keresztmozgasok,helyezkedes..stb!
   csatart akarnal igazolni???minek???verbeli befejezo csatar kell???VAN mar…ha tenyleg szurkolnal a csapatnak akkor tudnad…Pippo a beceneve!
   Inter szarnyal???ne legyelnevetseges..nekik a Bresciaval az X ugyanolyan rossz eredmeny mint nekunk a bari ellen..raadasul ok is kipottyannak a bl-bol….es azert nem kis hatszeluk van azt mindenki latja!!!!!

   na ennyi

 11. acmilan93, az Ibrára vonatkozó réssze egyetértek. Még hozzátenném, hogy az örökös pofázásával nincs jó hatással a csapatra. Nélküle sokkal felszabadultabban ment a játék még 10 emberrel is. A Robinho-Cassano cserénél mérgelődtem is, hogz inkább Ibra helyett kéne bevinni Antoniót. Ibra szája hatalmas, de minden kicsit is pontatlan, felé irányuló passz után leordítja a társai fejét, közben meg két lépést sem képes tenni a labdáért. Padoztatni kéne egy kicsit.

  • na ez tényleg igaz.. 1-2-szer nem betenni a kezdőbe, aztán megtanulja (vagy nem) hogy hogyan kell viselkedni a pályán…
   attól még h ő úgy játszik “jobban” h felidegesítik attól még a többi csapattársat nem kéne lehordani… illetve sztem az idegesség a legrosszabb egy focistánál.. kapkod, nem tud odafigyelni, stb… aki higgadt az nem ott tart ahol ő..

 12. miért ilyenkor szerinted dicsérni kéne őket? hogy szép volt, ah nem baj, majd jövőre talán sikerül.. semmi vész.. majd még edzésen kocogunk kicsit aztán meg van oldva minden??
  ibra mindent meg akar nyerni.. persze én is.. de ahhoz tenni is kéne valamit!
  nem kéne oldalba tenni az ellenfelet.. most elintézte h ne játszon.. majd megtanulja..

  a fenti bejegyzésemből kimaradt vmi:
  bari ellen két védekező kp-s??? kettő???? mi a fenének? gatta meg mvb??
  talán emanulsonnak kéne adni néhány meccset.. vagy talán miért vettük meg??
  ibra meg azért szar mert elfáradt, ő se 24 éves mostmár.. cassano-nak kellett volna kezdeni.. ő akar is..
  ibra a juve elleni meccsen is mit csinált? a meccs 60 percébe lesről vánszorgott vissza…

 13. Hát nem volt valami jó meccs főleg az eredmény miatt, de ez van sajnos. Sorsolásunk nagyon nehéz még az Inter-nek könnyű, de mi inkább azok a csapatok ellen játszunk jól akik játsszák a focit, nem 10 emberrel védekeznek. Én azt gondolom, hogy a Palermo ellen javítunk! jövő héten Cassano, Pato párossal kell kezdeni mögöttük Boateng-el, Robinho hasznosabb a padról beállva, Urby-nak a kezdőben a helye, mellé Gattuso-t és Flamini-t tenném be és örülnék ha végre visszatérne Zambrotta a védelem bal oldalára!

  Forza Milan!

 14. A kiallitas utan felhivtam egy edzo baratomates ezt mondtam neki : “fogadjunk hogy most rudunk golt!mert senki sem izgul hogy jajajaj mi lesz ha nem adom ibranak, mi lesz ha nem”!!
  Igy is lett !
  Amit meg el tudtunk rugni az fergeteges!!
  Nagyon szivesen elmennek egyszer egy ilyen AcMilan.hu-s focira, ott megmutatnam hogy valoban jobban rugom a kaput mint Robinho!! es ez nem azert van mert en nagyon nagy tehetseg vagyok! Robinho braziliaban faszaul ervenyesulne, adjuk mar oda Ganso ugyben!

 15. Ezt a meccset nem láttam,csak az összefoglalót,de ennek alapján a helyzetkihasználásunkkal volt ismét a probléma.Ennyi helyzetből rúgni kellett volna 2-3 gólt.Idegesítő,hogy hazai pályán 3 tizenegyesgyanús esetből egyet sem fúj be a “kedves” spori…
  Nem lesz egyszerű a folytatás,úgy tűnik az inter-t újra meg kell verni a bajnoki címhez!!!!
  Forza Milan!!!

 16. Ok , alig varom!! :D:D:D gondolom azert a legtobben ertettek hogy viccnek szantam, ami viszont igaz , hogy egy olyan meccsen mikor egy golt kellene robinhonak rugnia akkor szinte biztosan eltori a labdat, lasd londonban pl.
  soot meg nem is az a baj hogy eltori , hanem hogy nem ugy tori el mint pippo, ha veletlenu elkap egy par meccset meg az iden akkor megnyeri nekunk a bajnoksagot!
  Mindenesetre remenykedjunk hogy ez az apro hullamvolgy nem ismetlodik meg nyarig! Szerintem Ibra (az utobbi fordulok ibraja) nelkul jobban fogunk jatszani!
  FORZAAA MILAN!!

 17. Annyi jó azért van a dologban, hogy így Ibra pihen néhány meccset.:)
  Én sokkal jobban építenék Merkelre, Emanuelsonra, Boatengre, Cassanóra, Strasserra.
  Örülnék ha visszajönne Kaka, remélem ő nem szenvedne Sevcsenkó szindrómában.
  Nagyon kellene középpályára valaki, egy-két igazi irányító, olyan akire hosszú távon lehet számítani. Lehet, hogy ezért mélyebben a zsebbe kéne nyúlni, mint az utóbbi időkben, de ha Milán továbbra is a világ élvonalában akar maradni, kénytelen lesz. Remélem ezt végre valahára Galliani és Berlusconi is tudomásul veszi.
  Mert semmiből, nem lehet várat építeni, a sok-sok jóval a 30 év fölötti -egykor nagyon jó futballistákkal- nem lehet a mai foci világában megélni, csak lecsúszni.

  Hajrá Milán!!!

 18. Allegri nem pihentette Ibrát,ezért csinált magának 3 meccs szabit! Ezek a hetek szerintem a legfontosabbak a bajnokság végkimenetelét iletően,ezért ha ne úgy legyen a palermo,inter,fiore elleni meccsek rosszul sülnek el nyugodtan lehet majd Ibrát szidni a hülye piros lapja miatt!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS