Pato új kedvese a főnök lánya?

9

Alexandre Pato, az AC Milan csatára nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis kinézte magának főnöke, Silvio Berlusconi lányát, Barbarát. Az egyik randevút le is fényképezték a lesifotósok.


Az elmúlt hetekben az olasz lapok arról cikkeztek, hogy Pato a nyáron elhagyhatja az AC Milant, most pedig a klubtulajdonos, Berlusconi lányával hozták hírbe. A 22 éves brazil focista és az olasz miniszterelnök 27 éves lánya, Barbara együtt vacsorázott egy milánói étteremben, ahol a szemtanúk szerint csókolóztak is. Mire a lesifotósok odaértek, a pár már befejezte a vacsorát, és épp elhagyta az éttermet, de néhány képet így is készítettek róluk.A 22 éves brazil zseni listáján a 27 éves Barbara a harmadik komoly név. 2009. júliusától következő év áprilisig a gyönyörű brazil színésznő, Sthefany Brito volt a felesége, aki azért hagyta el, mert az ifjú férj túl sokszor vetette bele magát az éjszakába a nem éppen visszafogottságáról híres Ronaldinho társaságában. A szakításhoz persze lehetett némi köze Débora Lyranak, a 2010-es Miss Brazília verseny győztesének is, akivel azon a nyáron többször látták Patót.

Most pedig Barbara Berlusconival alkotnak egy párt, ami ismerve a papa habitusát és befolyását, nem kis bátorságot feltételez Patóról. Persze lehet, hogy ezúttal komolyak a szándékai.

Az viszont már biztos, hogy ebben a különleges versenyszámban Pato lefőzte Cristiano Ronaldót: míg a portugál macsónak csak az olasz miniszterelnök egy korábbi szeretőjével jött össze egy elég költséges pásztoróra, addig Pato a családi asztalhoz készül leülni.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet