2022. december 03., szombat

Pato: Hozzáállásból jeles

-

Alexandre Pato a pihenőnap ellenére edzésre jelentkezett ma reggel Milanellóban.

Pato a hétfői – egyébként minden játékos számára pihenőt jelentő – napon reggel 9:45-kor érkezett a milanellói edzőközpontba, hogy egyéni edzés keretében készüljön a Napoli elleni rangadóra és a szezon hátralévő részére.

Mivel a többi játékos a mai napra kiírt pihenését tölti, a brazil egyedül edzett, két tréner segédletével.

Pato hozzáállása példaértékű és elismerésre méltó. A fiatal játékos hosszú sérülése után nehezen találja régi formáját, de ahogy az a mai történésekből is látszik, mindent megtesz, hogy újra csúcsformában futballozzon.

A nehézségek és sérülések ellenére Pato idei termése 12 gól 22 tétmérkőzésen, ezekből 10 a bajnokságban 16 találkozó alatt. A milanos örökmérlege 53 gól 114 mérkőzésen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az elkövetkezendő pár év alapját képezheti Silvával együtt.Úgy gondolom részben mentális,részben fizikális problémái vannak.Sajnos a rengeteg izomnak amit felszedett az a következménye,hogy elveszteni látszik a legerősebb fegyverét,a sebességét.Kivételes volt Ő ebben,rendkívül kevés játékos rendelkezik olyan kezdősebességgel,amivel Ő rendelkezett 1-2 éve.Sajnos ez elfogyni látszik,remélem belátják mindezt,és megpróbálnak tenni érte valami.Magasabb sosem lesz,ergo olyan erőjátékost nem tudunk belőle képezni mint Ibra…

  2. nagyon nehéz meccsek következnek a Napoli ellen mindenképp nyernünk kell így a napolival szemben 6pontos előnyünk lehet…a juve meg kiszámíthatatlan, annyira fog élni amennyire mi engedjük… a Totenham elleni bl nem hat ki a bajnokségra.Ezért ha ki is esünk (feltételes mód) meg kell őriznünk a bajnokságban a listavezető címet!
    A bl-ről meg annyit mondanék hogy símán lehet komolyabb esélyünk mert Abate embere Bale lessz és ez a párharc még nem lefutott,főleg ha visszatér egy pár középpályás és lessz egy Boa-ambro/pirlo-Flamini kezdőnk és elöl robinho-ibra-pato.FORZA MILAN
    Köszönöm hogy elolvastad!

  3. Lehet hogy kissé hullámvölgybe került,de eladni nagyon nagy botorság lenne!Ibra valóban jól játszik de 29 éves!Cassano majd kiderül hogy igazából milyen lesz de Ő 28!Binho egyre jobb és kezdi megtalálni a góllövő cipőjét Ó 26 éves!Na ha most csapatot akarunk építeni, és elöl úgy néz ki meg is vagyunk, akkor csak nem a 21 éves kivételes tehetségű emberünket adjuk el hogy két év múlva legyen egy Ibra-Cassano kettősünk aki 30-31 éves és törhetjük a fejünket hogy most akkor mi is legyen!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS