Pirlót több klub is szívesen látná

33

Sajtóhírek szerint több csapat is érdeklődik Andrea Pirlo iránt, akinek nyáron lejár a szerződése a Milannál.

Adriano Galliani korábban már kijelentette, hogy áprilisig nem tárgyal a szerződések meghosszabbításáról, ami kilenc játékost érint a keretben, köztük Pirlót.

A válogatott középpályás 5millió eurót keres évente, ami az év végi eredmények bónuszaival akár a 7 milliót is elérheti. A klub vezetősége igyekszik csökkenteni a kiadásokat és lefaragni a játékosok fizetését, ezért elég valószínű, hogy amennyiben Piro új ajánlatot kap a klubtól, ennél kevesebbel kell majd beérnie.A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Inter, a Juventus, a Barcelona és a  Real Madrid is érdeklődik az irányító iránt.

Ha előbb nem, április környékén kiderül, képes-e megtartani a Milan világbajnok játékosát vagy  a középpályás új klubban folytatja pályafutását.


Ajánlanál új szerződést Pirlónak?

 • Igen, de alacsonyabb fizetést (41%, 496 voks)
 • Nem, nincs rá szükség a jövőben (20%, 244 voks)
 • Igen, akár magasabb fizetést is (18%, 225 voks)
 • Igen, hogy aztán pénzért adhassuk el (18%, 224 voks)
 • Nem tudom eldönteni (3%, 34 voks)

Összes szavazat: 1 223

Betöltés ... Betöltés ...

33 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Mondjuk ha Dinhon mindenki számon kérte, hogy mennyit keres, akkor talán jogos Pirlo eladása.

  Én őszintén szólva nem hiszek abba, hogy nálunk feltámadna. Talán egy klubcsere jót tenne neki.

  De egy biztos, egy kreatív, irányító középpályás kell a helyére. Ha senkit nem vennénk, inkább maradjon.

 2. Pirlonak adnék még egy évet a Milanban a kedvenc középpályásom nem direkt kezdőnék raknám be de hogyha valaki lesérül jó pótlás lesz!:)

 3. ennyi erővel Dinho is maradhatott volna… Kb ugyan annyit tett hozzá a két játékos a mostani csapathoz… És még a kreativitás is megmaradt volna…

 4. Semmi baj, van Van Bommel, kreatív, technikás fiatal játékos, minek nekünk Pirlo, szerintem legjobb lesz eladni vele együtt ezt a gyenge Patot is…

 5. Pirlo not for sale. Mindig is tele voltunk hűséges játékosokkal, akik pályájuk csúcsán sem hagyták el a csapatot.Pirlót is sokszor kóstolgatták már főleg a 2006-os VB után, de akkor sem lépett le.
  Én a jelenlegi szenátorok közül Pirlót, Nestát és Gattusot marasztalnám a többi lejáró szerződésűnek pedig tisztességesen megköszönve búcsút intenék.
  A még jó teljesítmény nyújtására képes olaszokat meg tartani, nehogy már egy vegyes szedett-vedett gárda legyünk.
  Patót kell eladni!

 6. Egyértelmű, hogy Pirlot meg kell tartani, addig feltétlenül, amíg megfelelő pótlást nem találunk a helyére! Szívem szerint azt mondanám, hogy addig, ameddig akar, de a teljesítménye miatt ezt tiszta szívvel nem kívánhatnám. Nagyon kedvelem, az elmúlt évtized számomra egyik kedvenc Milan játékosa, de sajnos az elmúlt években már nem tudott olyan magas szinten játszani, mint elvárható lett volna!

 7. Én See-t adnám el. Sajnálom a dolgot nagyon, de úgy érzem neki mennie kellene. Oddonak is búcsút intenék. Nesta valószínűleg megy a nyáron (sajnos). Pirlot, Ambrot, Gattát meghagynám. Persze nem rájuk kéne már építeni a csapatot, de jó az öreg a háznál. És nagyon hosszú egy szezon…

 8. Ekkora kacsát ha el is adják nem ilyen klubokba ahol sokk a fiatal lehet még jobb játékosok is (Real Barca) hova férne be? Ilyen hírt feltenni sztem az se hiszi aki írta!!!!A keretünk egyik legrutinosabb játékosa meg lehet a legjobb közepünk is sajnálnám ha elveszítenénk őt de szerintem a felsorolt csapatok nem komolyak kivéve az olaszok de ha oda megy akkor ássa el magát mert szerintem a pénz már nem lehet befolyásoló tényező!!!!

 9. Szerintem meg most már okossat Galiani nem igazán tehet Pirlóval.Félreértés ne essen én is nagyon kedveltem ezt a játékost valamikor.Ahogy Ancelotti a celsibe került meg akarta venni pirlót is.Ha ekkor nem is de a tavalyi szezon után el kellett volna adni mert szerintem még jó pénzt ért most már nem vagyok biztos benne.Ezenkivül hatalmas keresete van amit nagyon faragni kéne.Gattuso amikor kedvenc volt és a Milan Berlu szerint anyagi gondokkal küzdött felajánlotta keresete csökkentését.Viszont most már eladni nem birjuk mert lejár a szerződése és ki lenne hülye ezt nem kivárni.Megtartani a tartalékban valakit ilyen fizetéssel megint nem okos mert oda jutunk mint Didával,Kaladzeval meg a többi sokat kereső padon ülő játékosokkal a közelmúltban.Az Ő fizetésével legalább 2 harcolni akaró játékost tarthatnánk.Na de majd ha visszatér meglátjuk h Pirló miért harcol.De ez a Barsa érdeklődés nekem nem h nevetséges hanem azt hittem szétszakadok a röhögéstől.

 10. Szerintem mehet nyugodtan. nem fog ö már nagyot alkotni. ha elmegy helyette a kopaszz ugyis igazol valami fiatal középpályást. nyáron megy seedorf gattuso oddo pirlo.. hmmmm fiatalitást helyettük. nem kell ragaszkodni ahhoz aki már kiégett. minden tiszteletem a Milané, de fiatalitani kell….

 11. Azt megnézném ahogy Pirlo egy Barca támadás közepette beveti a jól bevált forgok hármat magamon körül míg elrúgom taktikáját… Vicc az ötlet is, egy olyan csapatba ahol sprintelve passzolgatják ki az ellenfelet, pont Pirlot raknák be? Na ne már…

 12. Ha így van hogy érdeklődnek érte akkor most max az Intert tudnám elképelni hogy komolyan érdeklődik iránta. Ha igaz hogy vissza akart ezzel a Leonardo féle igazolással vágni azért mert mi elhoztuk Ibrát és ez nem volt elég akkor simán elhiszem hogy pont Pirlo lenne a másik visszavágás.
  Én nem adnám el. Lefaragnék a fizetéséből. Egy ilyen rutinos játékos bármikor jól jöhet, mert nem mondhatnánk hogy nagyon öreg (bár nem is fiatal, de ha fizikailag kicsit újra megerősödne akkor nem lenne vele baj.

 13. Vertonghen: “A Milanra nem lehet nemet mondani”

  Az Ajax belga hátvédje egy nyilatkozatban kifejtette, hogy nehéz lenne nemet mondani, ha a Milan kopogtatna az aláírásáért.

  Vertonghenre az Ajax elleni Bajnokok Ligája mérkőzéseken figyelt fel Adriano Galliani, és nem elképzelhetetlen, hogy jövő nyáron a ’87-es születésű védő játékos a Rossoneriben fog kikötni.

  “Őszinte leszek a Milan és az Arsenal állítólagos érdeklődésével kapcsolatban. Nem kerestek meg személyesen, így nem hallottam felőlük semmit.”-mondta Vertonghen a Het Nieuwsblad-nak.

  “Voltak ezelőtt konkrét érdeklődők, de nem a két említett klub. Mindazonáltal Adriano Galliani nagyon hízelgően beszélt rólam a San Siróban játszott Bajnokok Ligája mérkőzés után.”

  “Ez a megfelelő pillanat arra, hogy elhagyjam az Ajaxot. Nem azért mondom, mert határozottan távozni szeretnék, hanem csak egyszerűen késznek érzem magam egy nagyobb klubhoz csatlakozni. Nagy rajongója vagyok a Premier League-nek, de természetesen nem mondhatsz nemet, amikor a Milan kopogtat nálad.”

  A 189 cm magas Vertonghen a védelem közepén, és védekező középpályásként is feltalálja magát. A bal lábas játékos gyakran ér fel a támadásokkal, és posztjához képest viszonylag sok gólt ér el.

  Forrás: goal.com

 14. Én simán eladnám. Nincs már jövője a csapatban mivel az Allegri által játszatott 4-3-1-2-ben a nagycsapatok ellen vélhetően kontrára épülnének a támadásaink. Pirlo lassú körülményes és manapság már pontatlan átadásai nem segítik ezeket a GYORS akciókat. A pótlására szerintem nem feltétlenül kellene mélységi irányító, Ganso és Lucas igazolásával meg lenne oldva a csapat kreativitása. Egyébként szerintem Silva azt a szintet hozta a posztján, amit az olasz a fénykorában tudott, ráadásul több labdát szedett össze. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mélységi irányítónk ugyanúgy lehetne Silva személyében, csak nem a kp-ról hanem a védelemből irányítana. Egyébként meg a legnagyobb ostobaságnak tartanám eladni Patot, úgy hogy Pirlo meg marad, mert jelenleg Pato klasszisokkal többet ér mint az olasz..

 15. Ha eladnánk, akkor a pótlására egy Montolivo-t képzelnék el, de sztem hosszabbítunk vele kevesebb fizetéssel. Pirlo nagy kedvencem és ha véletlenül mégis vált, sok sikert neki, de addig is épüljön fel és irányítsa a középpályánkat! 🙂

  • runaj, amikor ezt írtad: Csak a megfelelő gyógyszer kell neki, és megint a csúcson lehet 😀 akkor erre a cikkre gondltál? 😀 Nekem tetszik a cikk! Te hogy vagy vele? Azért tegyük hozzá, hogy a kommentek között megtalálni, hogy a cikk írója elismertem hogy nem komoly amit írt. Ezt csak azoknak akik nem olvasták végig. Minden esetre tényleg kéne neki vmi jó gyógyszer! 😀

 16. hiába ócsárolják sokan Pirlót-t,látjátok mitörténik mikor nem játszik…egyszerűen semmi stílusa,semmi játéka a csapatnak.A grundon szaladgáló gyerekere hasonlítanak olyankor mikor Andrea hiányzik.Szerintem meg kellene tartani akkor is ha már nem fut annyit,nem sprintel…de a labdáinak sokszor még mindig szeme van 🙂

 17. Pirlo nekem is nagy kedvencem volt!És most nem arról van szó hogy nem akarjuk megtartani ha nem arról hogy 5-7 milkát nem akarunk fizetni neki!Ami szerintem jogos!Pirlo volt az egyik legjobb irányítónk az utóbbi időben de a 2006 VB után már nem tudott a régi lenni!Tavaly egy csomószor itt a fórumon is mikor kapott hideget meleget hogy körülményes lassú sokat eladja a labdát a saját térfelén,én inkább nem szóltam hozzá mert sajnos fáj ezt leírnom ez volt az igazság!Azt meg én nagyon nehezen hiszem hogy a Realnak(nézzétek meg hogy mire törekszik Mourinho hogy milyen játékosok legyenek a csapatban) Pirlora lenne szükség, a Chelseat meg még kevésbé gondolnám.Főleg úgy hogy Carlo jövőre már szerintem nem ott lesz edző!Ha meg Pirlo úgy gondolja hogy máshol akar még focizni két-három évet azt is tiszteletbe kell tartani!FORZA MILAN!

 18. 32 éves lesz. Zizu után a legjobb átadásai voltak, amiket valaha láttam, de ez már nem az a Pirlo és remélem a vezetőség nem érzelmi alapon dönt egy játékosról(még ha Pirlonak is hívják).
  Sztem mennie kell!

 19. Lehet hogy lassú és körülményes de nézzetek már rá a középpályára! Ilyen Technkátlan primitív középpályás sora egy sztárcsapatnak sincs! Inkább lenne még 2 Pirlo-m mint mégegy Flaminim! Csak úgy mellékesen megkérdezném hogy melyik a jobb a technikás középpálya ( Pirlo – Cassano – Boateng) vagy a primitív 1 egyeneset nemtudok a labdába rúgni középpálya (Ambrosini – Flamini – Gattuso)?

  • Én eggyet értek veled, h ne adjuk el!!!! DE ha azt nézzük A PRIMITIV 1 EGYENESET NEMTUDOK A LABDÁBA RÚGNI KÖZÉPPÁLYA mégis eljutott oda ahol most tart a Serie A-ba. Nem hiszem, hogy TE valaha is felmutatsz ilyen eredményeket (még hasonlót,vagy töredékét sem!!!), mégis te lenézed azokat, akik felmutattak valamit!!!

   • Mennyi gólt is lőtt idén a középpályás sorunk? Ha így nézed nincs miről beszélnünk.. Nem veszik ki a részüket a támadásból és védekezésben sem a legjobbak!Ha ilyen alapon nézed akkor Seedorfnak 2050-ig szóló szerződés kell mert ő sok mindent felmutatott már..

 20. Hiába mondjátok itt hogy sok a fizetése meg egyebek… lássátok h mire megyünk ha nem játszik. Semmire 🙁 még ha mi nem is vesszük úgy észre de az egész játékot ő irányítja.Addig kell örülni még játszik 😀

 21. Ez röhej!!
  Érdeklődik a Real és a Barca??? Persze..a 22-26 évesek helyett beraknának egy 32 évest?? Lassú, körülményes és nem kreatív. Lópikulát. Ez a hír komolytalan pletyka.
  Az Internek nem lenne pofája riválistól csapatkapitány – irányítót venni.
  Talán a gyenge Juventusnak erősítést jelentene de akkor maradjon itt még 1 évig cserének. Nem kell ez a Bommel hanem helyette kell egy jó irányító akinek lehetne Pirlo a cseréje. (új irányítónak Gerrard-ot látnám) 🙂

 22. Egy evet meg nyugodtan maradhat Pirlo es utana…olvastam egy pletykat miszerint Lucescu a Sahtior Donetckbe szeretne igazolni,persze csillagaszati fizetessel.Egyelore meg kell szerezzuk a helyetteset,hatha Lucas eleget fog tenni a koveteleseknek…de en meg egy evet hagynam Pirlot…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet