Harc Götze-ért

10

A Tuttosport értesülése szerint három olasz élklub vív óriási harcot a háttérben a Borussia Dortmund 19 éves tehetségéért. Mario Götze 1992-es születésű és az idei Bundesliga szezon egyik nagy felfedezettje.

A kreatív középpályás eddig 29 találkozón szerepelt a csapatban, 6 gólt és 9 gólpassz áll a neve mögött. A Milan mellett a Juventus és az Inter is élénken érdeklődik a memmingeni születésű játékos iránt.

A már a német felnőtt válogatottban is bemutatkozó játékos árát a transfermarkt.de 12,5 millióra becsüli, de a Dortmund menetelését látva szakértők inkább a 20-25 millió eurós árat tartják reálisabbnak.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Legalább Herr Merkel nem unatkozna mikor szól a szamba. Együtt hallgatnák a páncélos indulót. hi-hi-hi 🙂

  2. Bírom a német focistákat, már 18-20 évesen is be lehet őket dobni a mély vízbe, mert megállják a helyüket és mellesleg nagyon jó a mentalitásuk, ez szinte minden német focistára jellemző!

  3. Hát nem is tudom hogy 20-25 millát érdemes lenne e adni érte?Inkább Merkelnek kellene több játék lehetőséget adni!!!!

  4. Hát, ha Ganso pajtás 3 részből álló tulajdonjoga nem rendeződik, akár jöhetne is (persze vele együtt még jobb lenne)!!!

  5. Ugye nem képzelitek, hogy ha David Luizért, Ibrahimovicért vagy Gansoért Galliani nem dobta egyből ki a kb 20-25 millát a csikkzsebből akkor egy 19 éves németért ki fogja nyitni a pénztárcáját?!

    • Hát azért ne írjuk le a Bundesligát.A másik meg az, hogy egy ennyire jól teljesítő csapatban nehéz nem jól játszani. Mindenesetre én nem adnék ki érte 20 millát.

  6. Nem kell. Rióban a grundon jobb focisták vannak ingyen. A kopasz a nullánál úgyse áldoz többet egy játékosra se. Lehetne az Messi 20ért abból is alkudni akarna 15-öt.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet