A nyáron Bosingwa jön, ha lemondunk Van der Wielről?

11

Olasz lapjelentések szerint szinte ténynek tekinthető, hogy a portugál apától és kongói anyától származó, de Zaire-ban született José Bosingwa a nyáron a Milanhoz szerződik.  A Chelsea jobbhátvédje már a télen szeretett volna csatlakozni az olasz klubhoz, de a Milan vezetői állítólag az angol bajnokcsapat kérésére beleegyeztek abba, hogy a transzfer csak nyáron jöjjön létre.

Az olasz hírportálok szerint Bosingwa a nyáron ingyen érkezne és évi 4 millió euro lenne a fizetése. A portugál válogatott 29 éves jobbhátvédjének ugyanis a nyáron lejár a szerződése Angliában.

Bosingwa 2010. októberében tért vissza egy hosszú térdsérülést követően: kétszer is műtötték, s ezért nem tudott részt venni a tavalyi világbajnokságon sem.

A történet érdekessége, hogy a Bosingwa érkezésével kapcsolatos hírekkel együtt az olasz lapok arról számoltak be, hogy a Milan és a Chelsea is élénken érdeklődik az Ajax holland válogatott jobbhátvédje után. Gregory van de Wiel mind a két klub vezetőinek elnyerte a tetszését, de az olasz lapok szerint Galliani az Emanuelson-transzfer óta remek kapcsolatban áll a holland sztárklubbal. Abramovics, a Chelsea tulajdonosa viszont a télen már komolyan megkezdte a bevásárló-körútját, s ha egyszer valakit kinéz a csapatába, azt ritkán szokta másnak átengedni…11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Érdekes dolog ez hogy jön ha lemondunk Van der Wiel-ről,mert most télen is úgy volt hogy ha lemondunk David Luiz-ról akkor jön Alex.Aztán abból sem lett semmi.Én örülnék mondjuk Bosingwa-nak is de Van der Wiel-t már most jobbnak tartóm,nem beszélve arról hogy fiatalabb is!

  2. Szerintem ezt hagyjuk, nem ismerem a hír forrását de…mint David Luiz, ugye?! Azt hiszem kék mezben láttam legutóbb és 25 millió € integetett neki hátulról.
    És mi meg reménykedtünk benne, hogy ide jön. 😀

  3. Szerintem Van der Wiel kellene, fiatalabb, ügyesebb, de ha nem tudnánk megszerezni, inkább nézném Abate-t mint Bosingwat, megint vennénk egy közel harminc éves védőt, szerintem fölösleges lenne! Még Sakho jöhetne középre T. Silva mellé és meg lenne oldva a védelem!

  4. Szerintem is túl fiatal! Várjunk még vele 4-5 évet,meg még 2-3 műtétet! Mi a francnak Ő is ide!? Nevetséges!!

  5. Felvetődik a kérdés: fiatal olasz játékos NINCS??? Csak és kizárólag kiöregedett játékosokat kell erőltetni? Pofám leszakad…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet