2022. december 05., hétfő

Materazzi: A Milan erősített, mert fél tőlünk

-

A pályán és a pályán kívül is a legnagyobb rivális az Inter és a Milan. Mióta Galliani a Milanhoz csábította a közelmúlt legnagyobb interes ikonját, Ibrahimovicot, a városi rivális mindent elkövet “a kölcsön visszafizetéséért”. Először leigazolták a kispadra Milan korábbi vezetőedzőjét, Leonardót, majd elkeseredett  és sikertelen harcot kezdtek a Milan legutolsó Aranylabdásának, Kakának a megszerzéséért. A Real labdarúgóját egyelőre nem sikerült az Internek megszereznie, de továbbra is rengeteget foglalkoznak a Milannal.

A napokban az Inter világbajnok játékosa, Marco Materazzi érezte úgy, hogy meg kell szólítania a városi riválist. Az utóbbi időben már nem sok játéklehetőséget kapó játékos a Milan új igazolásairól egy sajtótájékoztatón azt mondta: “a Milan azért erősített, mert fél tőlünk”. A hátvéd külön kitért Cassanóra: “Antonio erős, de megijedtem, hogy nem fogja tudni kezelni a nézőtéri füttyszót a Sampdoria elleni kupamérkőzésen. Visszatérni a Marassiba egy ilyen szituáció után, nagyon nehéz.”

Materazzi azzal fejezte be nyilatkozatát, hogy reméli, az áprilisi derbi idején a Milan és az Inter már a lehető legkisebb távolságra lesz egymástól.


EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

27 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Savanyú a szőlő Markokám?Messze a kezdőcsapat és a sinter se túl sikeres az idén!Van isten erre csak azt tudom mondani,az asztal mellett megnyert bajnoki címek után ez a legkevesebb amit megérdemelnek!Remélem mostantól mi leszünk Itália urai egy jó darabig,FORZA MILAN!!!

  2. Ne bántsátok szegény fogyatékost!:))Én örülnék neki ha játszana, ugye neki köszönhetjük a tizenegyest a derbyn!Azt hiszem a következő MILAN-inter elég kemény lesz!És ezek a tetük tuti hogy mindent megtesznek hogy kiállítsanak közülünk valakit!Majd figyelni kell Ibrának,Cassanonak,Boatengnek…….!Forza MILAN!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS