Van Bommel első szavai Milan játékosként

10

Mark Van Bommel első szavai, miután megérkezett Milánóba:


„Mit gondolok Marco Van Bastenről? Ismerem a klub történelmét, mert amikor kis srác voltam, minden egyes Milan meccset láttam, hiszen  több holland is játszott itt akkortájt. Mindenki tisztában van azzal, milyen klub a Milan. Miután 33 évesen megkerestek a piros-feketék, egy percig sem hezitáltam. Büszke vagyok rá, hogy viselhetem ezt a mezt. Elégedett és egyben izgatott vagyok, hiszen ez az egyesület az egyik legjobb a világon és a legtöbb nemzetközi trófeát nyerte.”
Készen állok rá, hogy szerdán már a kupában játszak. Az edzőnk majd eldönti, szüksége van-e rám. Én már alig várom, hogy tehessem a dolgom.

Az elsődleges célom, hogy megnyerjem a bajnokságot a csapattal, mivel a BL-ben nem léphetek pályára. A Derby? A Bayern München játékosaként már szerepeltem az Inter ellen a tavalyi Bajnokok Ligája döntőben, amit sajnos elveszítettünk. Egy városi rangadó sosem lehet átlagos mérkőzés, mindig különös hangulata van. Már beszéltem Sneijderrel, nagyon várom, hogy pályára léphessek ellene.”

Örülök, hogy Emanuelson is itt van, jól ismerem a válogatottból. Nagyszerű szélső, aki sok meccset lejátszott már az Ajaxban, és biztos vagyok benne, hogy hasznos tagja lesz a csapatnak.

Vannak emlékeim a Milan elleni párharcokról. A 2005-ös BL elődöntő, amikor még PSV játékos voltam, érdekesen alakult. Nagyon jól játszottunk mindkét találkozón. Az döntött, hogy az első meccsen a San Siróban nem szereztünk gólt, a Milan pedig megtette ezt a visszavágón. A következő évben, amikor már a Barca tagjaként léptem pályára, pont az ellenkezője történt. Eredményesek voltunk  idegenben, ezzel tovább is léptünk a döntőbe.”


A holland játékos érkezés meásnapján már pályára is léphet új csapatában. Allegri valószínűleg a kezdőbe jelöli a Sampdoria elleni kupameccsen.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A kritizálóknak: Én se kedvelem, de vessünk egy pillantást a mai keret sérülési listájára, elmond mindent.

  2. Nagyon nem kedvelem még mindig, de szimpatikus nyilatkozat uh már nem -10re utálom csak -7re 😀 Ha nagyon jól játszik ma akkor talán kihozza nálam 0ra 😀 Amúgy sajnos tényleg rendkívül sok a sérültünk ha 3-4 (ami átlagos sztem egy csapatnál) sérültünk lenne még válogathatna is Allegri h kit tegyen be mert szerintem rengeteg játékosunk van. Bár tényleg vannak 4-5en akik már kiöregedőben vanak :S ak nyáron és jővőre őket le kell cserélni, sztem mindenki tudja kikre gondolok 😀

  3. Elmondta Allegri hogy miért megfelelő megoldás most Bommel!A hozzá állásával biztos nem lesz gond!Hogy nem szimpatikus!Hát ez igaz de kit érdekel ha hasznos a csapatnak!!

  4. Én is valami ilyesmire akartam kilyukadni 😀 ha jól fog játszani és nem bontja a morált a csapatban akkor azt sem bánaom ha 38 évesen innen megy nyugdíjba. Ibra se volt egy túl szimpatikus játékos, de idejött a milanba és most tessék, élete egyik legjobb formájában van és mindent megtesz a csapatért visszavett az arcából és teljesen szimpatikus lett.

  5. mikor latunk mar fiatal jatekosokat…Boateng volt az igazi huzas a kozeppalyara,van Bommelnek nem tudom mi ertelme volt…de majd melatjuk,en nem helyeselem,az biztos

  6. Nekem ez azért fura 2napja igazoltuk le és már lehet hogy kezd már az furcsa lenne ha a keretben lenne nem???

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet