2022. október 04., kedd

Paloschi a szezon végéig a Genoához került

-

Az AC Milan megvásárolta a Parmától Alberto Paloschi játékjogának felét, majd egyből továbbadta a Genoa csapatának. Paloschi a piros-feketék utánpótlás-akadémiáján nevelkedett, és 2008 nyarától erősítette a Parma gárdáját.

Az üzlet megkötése után biztossá vált, hogy a fiatal csatár Milánóba való visszatérésére még várni kell, mivel a megállapodás értelmében a szezon hátralévő részét Paloschi Genovában tölti majd.

Szintén a  piros-feketékkel kapcsolatos hír, hogy a csapat uruguayi védője, Bruno Montelongo kölcsönbe a Bolognához került.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nekem az a véleményem, hogy a primavérában vannak olyan játékosok, csatárok akik azonos vagy közel azonos képességűek, mint Paloschi, példa ként megemlítem Berretta nevét…azonban nekünk sokkal nagyobb szükségünk van egy jó bal hátvédre, nem utolsó sorban Criscito olasz is, nyugodtan bele lehet vonni egy üzletbe..jelenleg olyan képességű támadóink ostromolják az ellenfeleket, akikkel jó ideig ki van pipálva ez a poszt. Azonban bal hátvédünk nincs…egyébként nem tudom, hogy Boateng is mennyire “kavarhat” be az elképzelésekbe.

  2. Rossz nézni, hogy mit művelnek a fiatal tehetségeikkel. Paloschi, Govinco személyében például klasszisokat nevelhetnének ki, de nem követik a spanyol (konkrétan a Barca) féle nevelési programot. Arra is kíváncsi leszek hogy Balotelliből mi lesz. Ha szerencsés, kifog majd egy olyan edzőt mint SAF. De ha nem akkor ő is mehet majd a levesbe.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS