Montelongo: irány Bologna

12

Olasz internetes portálok szerint a Milan kölcsönadta Bruno Montelongót a Bologna csapatának.  Az uruguayi játékos (aki rendelkezik olasz útlevéllel is)  a nyáron érkezett a Milan csapatához. A jobb oldali védő a felnőtt csapatban egyetlen tétmérkőzésen sem kapott szerepet.

Az 1987-es születésű játékosnak 2011. június 30-ig szól a Milannál a szerződése.

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Mért adják kölcsön? :O
  Mért nem próbálják meg Tétmeccsen jobboldali védőként? :O

  Nem értem,

  • Ahhoz még lehet kevés. Viszont kupa meccseinken én sem értem, miért nem ő volt a kezdő jobb hátvédünk!

 2. jellemzö.. a fiatal tehetségektöl megszabadulunk, az istenverte van bommelt meg le szeretnék igazolni. nem értem ezt a gondolkodást. Európába csapatai közül csak nekünk van ilyen ökör játékospolitikánk?

  • Az is ökör játékospolitika volt, hogy: Ibra, Robi, Cassano, Emanuelson itt vannak? Szerintem gondolkodj el egy kicsit! Szerintem nem véletlenül nem kapott lehetőséget! De ez csak az én véleményem!

 3. Nem az az érdekes hogy nem kapott egyetlen lehetőséget sem, hanem az hogy valakiben annyi nincs, hogy akárcsak egyetlen lehetőséget is kapjon, na az olyan játékos hogy kerülhet a Milan-hoz, ki hozza ide, és mi célból? És nem az első eset, és most ráadásul a posztján bőven kilehetett volna próbálni, amilyen riválisai voltak.

 4. azért van itt, hogy ha minden védő lesérül, akkor még mindig jobb őt, mint az ifiből akárki.
  Nem valami nagy tehetség, szerintem még a Bolognába sem fog beférni.

 5. Kicsit furcsa számomra ez a hír ugyanis: tétmeccsen nem volt lehetősége megmutatni h mit is tud mindig csak a lelátón üldögélt…azt nem tudom h edzésen hogyan teljesített de azért egy két kupa meccsen kipróbáltam volna ha nem is kezdőként de csereként biztosan…Lehet h nem akkora tehetség ahogyan egy páran kiemeltétek de azért túlzásnak tartom a kölcsönadását és itt kitérek arra h Sokratis körül is vannak pletykák. Én elismerem h Thiago v Nesta mellett nem könnyű bekerülni a csapatba de azt is figyelembe kéne venni h Alessandro már nem annyira fiatal…Vissza kanyarodva Montelongohoz: én biztosan hamarabb adnék neki lehetőséget mint Oddonak…=)

 6. Szerintem nem véletlen,hogy nem kapott lehetőséget.Ha még Antoninit sem tudja kiszorítani,akkor tényleg nem lehet egy nagy spíler.Azt nem tudom,ki miért hozta ide,de nem ő az első értelmetlen(nek) tűnő igazolásunk.Ha akkora nagy tehetség lenne,valszeg nem vettük volna meg Emanuelsont.

 7. Montelongonak nem Antoninit kellett volna kiszorítania. Ő “terzino alla destra”!
  Hallottam 2 sportújságíró és Tiziano Crudeli véleményét Montelongo játékáról.
  Ők, az itt per sacc kommentelőkkel ellentétben látták is játszani és nagyon jó
  véleménnyel voltak róla. Nem véletlenül került az AC Milanba! Viszont Allegrinek
  mások az elképzelései, amit az eddigi eredmények ismeretében nem lehet
  kritizálni. – Ha nyáron lejár a szerződése, akkor ingyen igazolhatóként mehet,
  ahova akar? Ez így már érdekes – sőt, pazarlás!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet