Mark van Bommel a Milan játékosa!

90

A Rossoneri hivatalos honlapján jelentette be, hogy Mark van Bommel a Bayern München játékosa 2011. június 30-ig a Milan játékosa!

Ahogy azt már honlapunkon is megírtuk: tegnap érkezett a Milan küldöttsége Münchenbe, hogy a 33 éves holland középpályást megszerezze a bajor klubtól. Ma Münchenben járt van Bommel ügynöke, Mino Raiola is, aki a közelmúlt milanos sztárigazolásaiban kulcsszerepet játszott.

Karl-Heinz Rumenigge, a Bayern elnöke kedden 12 óra 30 perckor bejelentette: “Mark hivatalosan kérte a klub vezetőségét, hogy engedjük azonnal a Milanba szerződni őt. Mark a Bayern történelmének sikeres profi játékosa és fontos szereplője volt. Ő egy nagy kapitány! A Bayern természetesen teljesítette kapitánya kérését!”Ezzel egyidőben Mark van Bommel az alábbi nyilatkozatot adta a Bayern hivatalos honlapjának: “Négy és fél csodálatos, sikerekben gazdag évet töltöttem itt. Szeretném kifejezni a hálámat és a köszönetemet a klubak, a szurkolóknak és a csapatnak. A Bayern mindig egy különleges helyen lesz a szívemben!”

Az olasz internetes portálok szerint a Milan ingyen szerezte meg öt hónapra van Bommel játékjogát.

A 33 éves világbajnoki ezüstérmes futballista 2006-ban érkezett az FC Barcelonától a Bayern Münchenhez, és decemberben a német sajtó még arról írt, hogy a Wolfsburg szerződtetné őt a télen.


90 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Boateng, Pirlo, Strasser, Seedorf, Gattuso, Flamini ez a sérült középpályások listája. Egészséges Ambrosini, Merkel, Emanuelson! Kényszermegoldás van Bommel leigazolása, ami nagyon nagy húzás sztem, jelen körülményeket tekintve! Személy szerint nem kedvelem, de adok neki esélyt és ki tudja lehet szimpatikus lesz, ha lezúz pár olyan játékost akit utálok! 🙂

 2. Az hogy Van Bommel selejt. egy kicsit erős. Csak a Bayern kaptánya volt.
  Hentesnek hentes, de nem minket fog faragni! Pirlonál több spiritusz van benne és Seenél is többet fog brusztolni az szerintem megelőlegezhető.
  Olyan kis flaminis… Mindig benne van a játékában a kiállítás.
  Én sem örültem, hogy Milan mezbe bújt, de ha már így döntöttek, akkor sok sikert kívánok neki! És legfőképp magunknak! És ne felejtsük el, hogy ingyen jött egy fél szezonra!
  Akik Rinot szidják azokkal végképp nem tudok egyetérteni! Spíler soha sem volt, de még mindig felszántja a pályát! Abatének is rengeteget segít. Nekem nagyon hiányozna csupaszív játéka!

 3. A középpályán vészhelyzet volt, a sérültek állapotát mi nem tudjuk megítélni, ebben a pillanatban csak Ambrosini és Merkel egészséges. Mindenképpen kellett ide ember, nyilván nem tudtunk olyat venni, aki hosszú távra megoldás, hát jött ez az ellenszenves ember – de csak fél évre és ingyen! A scudettoért mindent!
  Igazi megoldás már csak nyártól lesz és nyilván dolgoznak is rajta, hiszen szerintem Gattusora, Pirlora és Seedorfra sem építünk már, tényleg lassúak és elmúlt felettük az idő. Ezzel együtt mocsokul nem értem azokat, akik szapulják őket. Két BL-t nyertek a Milannal, úgyhogy kijár a tisztelet.
  Emanuelson is a középpályán fog játszani szerintem, úgyhogy Criscito még jöhetne.

 4. Félévre, ingyen tökéletes igazolás. A nyárra pedig megmarad a nagy pénz, igazán minőségi irányítóra. Szép volt Galliani!;)

  Ambrot, Gattusot szidni??????????? Meghalnának ezért a csapatort! Milyen szúrkolók vagytok? (Tisztelet a kivételnek!)

 5. Mindenki (tisztelet a kivételnek) szidja Van Bommel-t,de addig amíg nem ártott a klubnak,vajon miért???
  Nyilvánvaló,hogy nem azért hozták ide Gallianaiék,mert vele képzelik el a fiatalítást,hanem azért mert a középpályánkon sérüléshullám söpört végig és szerintem nem is annyira titkon a bajnoki címre pályázik a csapat.Ebből a szempontból mindegy,hogy a BL-ben nem játszhat,viszont kell a stabilitás a védelemnek,amit a középpályáról ütközni tudó középpályásokkal lehet elősegíteni.Van Bommel ilyen játékos és engem speciel nem érdekel,ha az ellenfeleknek nem fog tetszeni a játéka,megjegyzem a Gattusoé sem tetszett sokszor.
  Ne feledjük,hogy egy VB-ezüstérmes játékosról van szó!!!!
  FORZA MILAN!!!!!!!

 6. Hali. Leszögezném nekem is unszimpatikus játékos, de az biztos volt hogy a világ egyik legjobbja volt a posztján. Ami fontos nem láttuk őt még focizni Milan mezbe nekünk meg nem bizonyított majd akkor ítélkezünk ha ezt megtette + vagy – irányba addig ne. Volt már sokk sztár a csapatba akinek nem feküdt az olasz foci neki mi van ha igen.1 pl: elfogynak a közpályások neki kell játszani és jól teszi sőt gólpasszt add az olasz kupa döntőn. Akkor is ezt írjátok nem hiszem!!! De ugyanez a sztori csak szarul játszik és rajta megy el a meccs az olasz kupa! Akkor lehet ezeket írni De istenem amúgy csak 1 fél évre jött szerintem jókor mert nem sokan vagyunk középen és lehet a legjobbat hozza ki belőle váltás. Szerintem 1 biztos most inkább ő mint See!!

 7. Egykoron jó játékos volt de fiatalabb kellene, bár a jelenlegi helyzetben a sok középpályás sérült miatt vki kell. De MIÉRT EZ AZ ÁLLAT????????, nagyon agresszív játékosnak tartom. Millió jobb középpályás van aki jöhetne……….:(

 8. Azért a technikailag analfabéta jelző számomra erős túlzásnak tűnik. Ha megnézzük, hogy eddig milyen klubokban játszott… Én pl erősen kétlem, hogy a Madridba vagy a Bayernba igazolhat aki nincs barátságban a labdával.
  Agresszív és kemény játékos és igen, néha alattomos is ami nem tolerálható. Viszont az első két tulajdonság elengedhetetlen ha valaki jó szűrő akar lenni a középpályán.
  Csapatkapitány volt Münchenben amiből arra következtetek, hogy a társaival is jó a viszonya.
  Tök ingyen jött. Hatalmas biznisz még akkor is ha csak 2-3 meccset játszik. Minden esetre jobb fogásnak tűnik mint a görögünk aki ha jól emlékszem 8 millioért jött és csak akkor fér be ha halálos vírus söpör végig a védelem tagjain.
  És nem utolsó sorban holland. Holland a Milanban. Hm, szép emlékek… 🙂
  Szerintem ítéletet majd a Milanban nyújtott játéka alapján hozzatok. Addig meg Isten hozott nálunk Mark!

 9. Nee azért nee…. én elhiszem hogy sok a sérült de akkor sem az ingyen öregekre kéne ráállni…. elfér a kispadon,ezt aláírom….. egy kiégett seedorf és egy motiválatlan pirlo helyett…. mert lássuk be… ezek az emberek mindent megnyertek már… bl bajnokság stb… pénzük szerintem már sosem fogy el… nincs miért hajtaniuk…. lássuk be…. és kérek mindenkit h ne hasonlítsa ezt a “vén Bommelt” egy gullithoz meg nem tudom miket olvastam már…. Ide NEM tapasztalat kellene!!! azzal tele van a padlás!! gyorsaság és egy kis technika!

 10. Üdv !

  Hát bizony sokan úgy tekintünk az érkező Van Bommel-re mint gyújtogató a vizes szalmára,de a csapatunk hasznára fog válni szerintem.Hasonló karakterű játékos mint Rino ,és Flamini és bizony lehet,hogy több fronton is állni kell majd a sarat,amihez egy ingyenérkező semmiképp nem hátráltató!!!!!

 11. Amit kihagytam és fontosnak egyben gusztustalannak tartok! Berlusconinak a zsebébe kéne nyúlnia! nem pedig a csajokat hajtani a medencénél! (ahogy ezt több kép is igazolja..) Ha anno eladja az arab nem tudom kinek! akkor most erős és fiatal játékosok érkeznének a MÁR MEGLÉVŐ öreg tapasztaltak közé!!! (bastos L. Fabiano Kaká vissza esetleg ….) és egy új friss erős kerethez szívesebben csatlakoznak a nagy nevek is.. Pl: Fabregas avagy sergio ramos ………… akiket leírtam mind hírbe lett hozva milannal valamikor…. csakhát… valószínű kosarat kaptunk… nem pato eladásán kell gondolkozni…. ő sem hajt… ahogy senki……

 12. kellet középpályára valami meg oldás és szerintem nem rossz döntés, jelenleg nem nagyon van piacon jó játékos középre akik lennének azokat ki kell vásárolni hatalmas lóvéért!!! 1 félévre szerintem megoldás! Nyáron meg majd lehet tovább erősíteni a csapatott. Jelenlegi kerettel a bajnokság meg lehet de a BL-nem. Jövőre ha két minőségi játékos érkezik középre és a védelembe akkor, a BL-re is esélyeink lesznek.

 13. Ájjuj!!!
  Nem mondom,ki nem állhatom az embert,de valljuk be,ingyen jött,csak öt hónapig kell elviselni piros-feketében,amilyen sérüléshullám van most,ez a hirtelen felindulásból elkövetett idehozatala nem volt egy rossz dolog.Gondolom elsősorban nem azért igazoltuk,hogy majd a hátán viszi a csapatot,hanem hogy a sok sérült mellett legyen kit a pályára küldeni..

 14. Van ebben a történetben egy igen érdekes rész is, szerintem. Történetesen, hogy egy fél évig még érvényes kontaktust bontott fel, hogy ingyen jöhessen, FÉL évre. Vagyis, látszólag nem nyert vele semmit, sőt, kockázatot vállalt. Ez pedig, nekem azt jelenti, hogy igenis hisz magában, s be akarja bizonyítani, hogy még ér valamit, vagyis, elszánt lesz, s amennyire lehetséges, hasznos tag. Számomra ez bíztató.
  Az már kicsit zavar, hogy az elmúlt néhány év Interes sikereinek hála, most mi kezdtünk el egy finoman szólva határozott fellépéssel bíró csapatot építeni. 🙂 Nem mondom, hogy a várható játékstílus ezen elemeire majd nagyon büszkéknek kell lennünk, de ha ezzel elérik a célt, ami most már egértelműen a mindenáron Scudetto, biztos midnenki megbocsátja ezt a vezetőségnek és a játékosoknak.
  Talán akkor szimpatikusabb lesz Van Bommel is. 🙂

 15. Hát nem tudom!!A milan középpályásainak átlagos életkora kb 33.Na mindegy 🙁
  nem tudunk senki mást megszerezni ennyiért???Ez tipikus mindenkit megveszünk aki ingyen van a legkissebb is számit ……… . De legalább egyel több csere.