Ibrahimovic nem fél az Intertől

3

Az elmúlt pár hétben az AC Milan előnye hat pontra csökkent a városi riválissal szemben (a kék-feketék egy meccsel kevesebbet játszottak a bajnokságban – a szerk.), de ennek ellenére Zlatan Ibrahimovic továbbra is nyugodt.

”Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy az idei szezon eddig alakult a csapat, és az én számomra. Vezetjük a tabellát, ami örömmel tölt el. Az olasz bajnokság a legkeményebb, mind fizikálisan, mind taktikailag, de a Milan képes rá, hogy megnyerje. A csapattársaim, és én továbbra is arra koncentrálunk, hogy elérjük a céljainkat. Nem foglalkozom a főbb riválisainkkal, még akkor sem, ha jól teljesítenek. Az Inter Leonardo érkezésével újra formába lendült, de nem aggódok emiatt. Nem félek az Intertől!”

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem is kell félni a nerazzuriktól:D Most lendületben vannak, új edző, új lendület. De a végtelenségig nem fogják nyerni a meccseiket, pláne védelmük nincs is. Mi most mászunk ki a gödörből, sorban hozunk pár meccset és minden rendben lesz. Felépül Prince, Pirlo, Zambrotta, jött Antonio és Emanuelson. A keret adott a sikerhez, scudettó eddig a mi kezünkben(csak rangadót kellene nyerni), Coppa-ban bármi lehet. A BL-hez gyengék vagyunk eddig, bár ki tudja. Tottenham-en túl kell lépni és sztem meg is oldja a csapat, két szélső(Lennon,Bale) nem fog kiütni(más posztokon meg erősebbek vagyunk).

  2. Remélem is, hogy jobbak vagyunk, bár kicsit tartok a Tottenhamtól, mert szerintem dinamikus, jólszervezett csapat, de bizom benne, hogy a Milannak ez a csapat nem jelent nagy akadályt. A csapat meg valóban jól alakul szerintem, a középpályára még meg a védelemre is ráférne talán frissités, de a kp jobban igényelné szerintem (30+asok serege).