2022. november 28., hétfő

Milan-Cesena: a keret

-

A keret: Abbiati, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Merkel, Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho

Sérültek: Jankulovski, Zambrotta, Boateng, Pirlo, Seedorf, Inzaghi

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Roma-Abate-Nesta-Silva-Antonini-Flamini-Gattuso-Ambrosini-Merkel-Pato-Ibrahimovic
    Merkel a Bari ellen nagyon jó volt, megérdemelné, hogy See helyén játszon. Cassano körülbelül 35 percig kíválóan teljesített, de utána elfogyott. Merkel helyett csereként jöhetne a 60.perc környékén. A védelmünk ezúttal is nagyon gyenge lesz, minden esetben akár Oddo, Bonera vagy Antonini kerül a baloldalra. A Cessena ellen nem engendhetjük meg magunknak a 3 csatáros felállást, mert nagyon gyorsak kontrában, tavaly is csúnyán megjártuk.

  2. Oddo és Abate nem szoktak a baloldalon focizni. A balhátvéd Antonini vagy Bonera lesz, Flamini mehetne, de ezt nem vállalja be a Milan. Felállás inkább 4-3-1-2 kéne, hogy legyen szerintem 3 védekező középpályás egy írányitó és két csatár. Ma nem szép játék hanem a 3 pont kell.

  3. Én ugyan nem vagyok edző, nem is értek hozzá, de ez lenne a kezdőm: Roma-Abate, Nesta, T.Silva, Bonera-Gattuso, Ambrosini, Flamini- Cassano- Ibrahimovic, Robinho. Abbiatti sérülésből épült fel, ezt a meccset Roma is letudja hozni, nehogy az legyen vele mint Piroval. Abate jobb mint Oddo, Bonera meg olyan mint Antonini. Merkelnek kissebb sérülése volt a Bari ellen, ezért cserélték le. Pato meg formán kivül van. Cserék: Cassano-Merkel, Gattuso- Bonera( ha Antonini kezd.) vagy Oddó és Abate menne a középpályára, és Ibrahimovic-Pato.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS