Lecce-Milan: Meccs utáni nyilatkozatok

9

ADRIANO GALLIANI

„Ma este pontosan az történt, ami két évvel ezelőtt, döntetlent értünk el egy olyan meccsen, amit meg kellett volna nyernünk. Ibrahimovic csodás gólja után többször gondba kerültünk, aztán a Lecce egyenlített. A végén adódott még két gólszerzési lehetőségünk, de sajnos nem tudtuk kihasználni ezeket. Bármi is történt, nem szabad elkeserednünk, hiszen továbbra is vezetjük a bajnokságot, négy ponttal az üldözők előtt.

Ibra gólja volt az egyik legszebb, amit valaha láttam. A védői láthatóan tartottak tőle, ő pedig egy zseniális mozdulattal bevette az ellenfél kapuját.

Most olyan periódusban vagyunk, amikor sok játékosunk hiányzik, mégis az élen állunk. A többieknek kell ledolgozniuk a hátrányukat, nekünk csak magunkra kell figyelnünk és hogy ne kövessünk el hibákat. Nyugodtnak kell maradnunk. Pár játékos visszatér a sérüléséből és ha lehet még teszünk egy-két lépést az átigazolási piacon. Már sikerült megszereznünk Cassanót, aki klasszis futballista. Ma is adott két szenzációs passzt, melyekből majdnem gól született. Elképesztően tehetséges.”ALESSANDRO NESTA

„Sajnos elszórtunk két fontos pontot. Bár nem játszottunk túl jól, mégis győzelemre álltunk. Kár érte. Nehezen tudtuk megtartani a labdát, sok passzt elhibáztunk és nem figyeltünk eléggé Olivera gólja előtt. El kell kezdenünk újra meccseket nyerni. nem túl örömteli nap ez, de még mindig vezetjük a bajnokságot.”

[adrotate group=”3″]

MASSIMILANO ALLEGRI

„Kicsit keserű szájízzel távozunk Leccéből, mert a találkozó jól alakult a számunkra, irányításunk alatt tartottuk az eseményeket, mégsem nyertünk. A figyelmetlenségünk miatt két ponttal fizettünk. A végén még volt két gólhelyzetünk, de nem használtuk egyiket sem, nagy részben a hazai hálóőr bravúrjai miatt. Azért jöttünk, hogy nyerjünk, de csak egy ponttal távozunk. Magas fordulatszámon játszunk, a játékosaim sokat futnak, de gyorsabban kell járatnunk a labdát és jobb döntéseket hoznunk bizonyos szituációkban. Az első félidőben és 1-0- után is elkövettünk hibákat az ellenfél kontráinál. Ezen még dolgoznunk kell.”

CLARENCE SEEDORF

„Egy nehéz időszakon megyünk keresztül. Csak öt pontot szereztünk az előző négy meccsünkön, és különösen az utolsó kettő mérkőzés mutatta meg, hogy nem engedhetjük meg magunknak, hogy alacsonyabb ritmusban játszunk. A bajnokság éllovasaként jobban kell teljesítenünk.

Ma este nagy árat fizettünk a figyelmetlenségünkért. Az első félidőben nem nagyon volt helyzetünk, míg a második játékrészben jobban futballoztunk és megszereztük a vezetést is, Ibra gyönyörű góljával. Aztán végül mégis döntetlen lett.

Nem szabad letörnünk a pontvesztés miatt, előre kell tekintenünk. Továbbra is vezetjük a tabellát és ez önbizalmat kell, hogy adjon, mert ez azt jelenti, hogy eddig jobban teljesítettünk, mint a többiek. Négy éven keresztül üldöztünk másokat, nem szabadott hibáznunk. Ha az élen vagy, néha belefér egy-egy botlás. Vissza kell találnunk ahhoz a formánkhoz, amit a szezon elején mutattunk.”

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Egy kicsit válaszolgatnék seedorf barátunk nyilatkozatára ha megengeditek…

  SEEDORF:

  „Egy nehéz időszakon megyünk keresztül. <igen, ez a te hibád.

  Csak öt pontot szereztünk az előző négy meccsünkön, és különösen az utolsó kettő mérkőzés mutatta meg, hogy nem engedhetjük meg magunknak, hogy alacsonyabb ritmusban játszunk. <ez is miattad van.

  A bajnokság éllovasaként jobban kell teljesítenünk. <egy bajnoki éllovas csapatban te mit csinálsz???

  Ma este nagy árat fizettünk a figyelmetlenségünkért. <miattad lett 4-4 az udinese meccs

  Az első félidőben nem nagyon volt helyzetünk, míg a második játékrészben jobban futballoztunk és megszereztük a vezetést is, Ibra gyönyörű góljával. Aztán végül mégis döntetlen lett. <ja talán nemcsak azt kéne várni, hogy ibra csinál valamit???

  Nem szabad letörnünk a pontvesztés miatt, előre kell tekintenünk. <igen, tekints előre, keress vmi más csapatot!
  Továbbra is vezetjük a tabellát és ez önbizalmat kell, hogy adjon, mert ez azt jelenti, hogy eddig jobban teljesítettünk, mint a többiek. Ha az élen vagy, néha belefér egy-egy botlás. Vissza kell találnunk ahhoz a formánkhoz, amit a szezon elején mutattunk.” <hát nem fér bele botlás.. ha minden meccsen úgy léptek pályára h hát, mindegy, belefér… hát így nem lehet bajnokságot nyerni…

  • Hát , öcséééém, ti nem értetek a focihoz, A Seedorf nyakába varjátok a pontveszteségeket, miközben 3 olyan középpályással állunk fel, mint Gattuso, Ambrosini, és Flamini, akik csak páros lábbal tudnak össze vissza becsúszkálni, vagdalkozni, és hátrafelé irányuló alibipasszokat adni… Ébredjetek már fel!!!! Mit lehet olyan csapattól várni, ha igazából 3 ember ér fel a támadásokhoz ( Seedorf, Ibra, és Pato) miközben az ellenfél kb 7-8 emberrel védekezik ellenük!!!!! Ha Seedorf helyett bárki más lenne a 2 csatár mögött, akkor se lenne semmi szép foci!!! Ambrosini megérdemli a csapatkapitányi karszalagot??? Mit nyújtott a mostani meccseken??? Lassan körülményesen viszi a labdát, forog, majd elveszik töle, néha néha max rácsúszik az ellenfélre ..ennyi, de nem több!!! Nagyon hiányzik Pirlo, és mellette van helye a Seedorfnak is, és csak 1 labdaszerző kell!!! Nekem a szép foci az elsö, ahhoz pedig sokkal inkább kell Seedorf, mint Gattuso, meg Flamini féle favágók!!!!!

 2. Bocsi, de nem kell magyarázkodni , egy bajnoki cÍmre törő Milan ne magyarázkodjon, hogy egy kiesés szélén lévő csapatot nem tudott legyőzni.

 3. Hát annak ellenére hogy Cassano még nem tud végigjátszani egy meccset, én beállítanám… 100% hogy még sétálva is többet ér mint see!!!
  Forza Milan!!!

 4. Nagy zsonglőr vagy krisz…! Úgy látom Neked is nagy kedvenced Seedorf! Az,h eddig csak alibi focit játszott az is idegesitett,de mostmár MECCSEK MENNEK EL RAJTA!!!!! Vegyük már észre! A legjobban az dühit,h mikor nagy ritkán lecserélik azonnal csóválja a fejét,és vérig van sértve!!!!!! Maga szerint jól játszik!!!! Abszolút nincs önkritikája!! Kár,h nem Ő járt úgy mint Pippo!!!! Inzaghi mikor lehetőséget kap felszántja a pályát!!! Úgy küzd 37 évesen mintha most debütálna a SERIE A-ban! A Gólörömét külön birom! Mintha élete első gólját szerezte volna! Hát igy kéne hajtani kedves Seedorf!!!!!

 5. Szerintem se Seenek kellene már tízest játszani a Milanba!De az enyhe túlzás hogy az ő hibája a négy pont veszteség!!Az udine ellen olyan volt a védelem mint az átjáróház,persze botrányos volt Seedorf labdavesztése is!A Lecce ellen szerintem is gyenge volt a középpálya de a gól amit kaptunk abban az egész csapat benne volt!Azon a meccsen Pato is önmagát kereste és botrány önző volt!Jogosan vagyunk mérgesek a látott produkció alapján de ezt nem lehet egy ember nyakába varrni!az meg igaz hogy mindig az a jó játékos egy vereség ill. döntetlen után aki épp nincs a pályán!Tavaly rengeteget láttam kb ugyan ebbe a tempóban focizni Pirlot és baromi sok labdát vesztett ahogy körülményesen forgolódva hozta ki a labdát!Félre ne értsétek,mindenkinek tisztelem a véleményét de szerintem ezt az egészet nem lehet csak See nyakába varni!!Bizony generáció váltás kell de ez csak úgy megy ha az minőségi!És értem én hogy mindenki a csapatért mérges és nem ellene az utolsó két mérkőzésen legszívesebben kivágtam volna az ablakon a laptopom!!FORZA MILAN!!!!

 6. Ilyenkor mindig két dolog körül forognak a gondolataim. Egyrészt a Milan mindig is az a klub volt ahol megbecsülték azokat a játékosokat akik sokat tettek a klubért. Seedorf egy ilyen játékos. Nem esik jól olvasni a bántó szavakat vele kapcsolatban.
  A másik oldalról viszont a múltból nem lehet megélni. És mostanában már nem nyújt olyan kiemelkedő teljesítményt mint amilyen szintet egy Milan-középpályástól elvárnék. De nem ő az egyetlen. Ambrosini, Gattuso, Pirlo sem hozzák már ugyanazt. Nincs ezzel különösebb gond, csak érzékeny búcsút kellene lassan venni tőlük, vagy legalábbis nem a kezdőben a helyük. Bár én is szívesen elnézném még őket a régi formájukban és összhangban futballozni. Flamini számomra sosem volt egy ideális igazolás, a primaverából egy kezdőt azért még nem lehet összerakni és gyakorlatilag el is fogytunk. Ideje a vérfrissítés.
  És akkor a védelemről még egy szót sem írtam…
  Ugyanaz a baj mint ami évek óta, öregedő csapat, hullámvölgyek, és egyszerűen nem látom, hogy mit is akarunk játszani a pályán.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet