Lazzarit elengedi a Cagliari

29

Megtört a jég: a Cagliari elnöke áldását adta Lazzari eligazolására.

Massimo Cellino egy nyilatkozatában elmondta, hogy nem látja akadályát, hogy csapata középpályása Andrea Lazzari a Milanba igazoljon télen.

A 26 éves játékos Max Allegri elsőszámú kiszemeltje a Rossoneri középpályájának megerősítésére. Lazzari korábban két évig dolgozott együtt Allegrivel a szardíniai klubnál és a Milan edzőja a mai napig nagyra tartja az olasz válogatott játékost. „Nincs akadálya, hogy tárgyaljunk” mondta Cellino.
„Úgy gondolom nem lesz különösebb probléma, miután jó barátomnak mondhatom a Milan alelnökét Adriano Gallianit. Ha a Milan és Lazzari is szeretné ezt a transzfert, akkor semmi akadálya. De mindenképpen szükségünk lesz valakire a pótlására” – fejezte be nyilatkozatát a szárd klub első embere.
Olasz portálok szerint a transzfer még ezen a héten létre jöhet és Lazzari a lombard fővárosba költözhet.[adrotate group=”3″]

29 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. na végre történik valami jo is ebben a hónapban:) remélem Oddo,Janku-t is beletudjuk vinni az üzletbe!

 2. “holnap jöhetsz”… 🙂
  Remélhetőleg stabil helye lesz a kezdőben, és nem megint az lesz, hogy eggyel kevesebb csatárral játszunk, nehogy már Seedorfnak meg Ambrosininek ne legyen helye… Alakul a középpályánk is! Cassano-Lazzari… Strasser(?), Boateng… Most már eggyel több a variációs lehetőség!

 3. :D:D Boateng nagyon jó, Lazzarrival tutik lesznek.. pirlo, gatta, cassano meg majd cserélget a maradék 1 helyen..
  már csak a védelem hiányzik:(:(

 4. Rendben, hogy erősítünk, de szerintem nem Ő az akire szükségünk van. Nekünk egy klasszis 10-es kellene. Félek attól, hogy a középpályán csak sűrűbben leszünk.
  Ha mindenki egészséges akkor Pirlót nem hinném, hogy kihagynák akárcsak az egyre biztosabb Boatenget és akkor márcsak egy védekező hely van kiadó :arra van Ambro, Flamini, Gattuso plusz még a fiatalok Strasser és Merkel no persze és a sor végén Seedorf. Ehhez jönne még Lazzarri. No de ki a klasszis?

 5. A vezetőségben a klasszis szó: minimum 28 éves, az elmúlt években lapító egyén.

  annak örüljünk h végre jön valaki fiatal, és ügyes kp-s

 6. Manapság valami jót is hallani a Milánnal kapcsolatban.Örülnék Lazzari érkezésének.Nem lenne rossz egy Flamini Lazzari Boateng kp. Csak sajna úgy is belerondítana Allegri Pirlóval vagy See-vel……Nem gondolom hogy feltétlen klasszist kell igazolni.Ha igazolnánk még pár átlagon felüli játékost az is elég lehet.Remélem nem Lazzari lesz a téli átigazolásiidőszak utolsó érkezője…

 7. Szerintem is Allegri “bénázná” el ezt a lehetőséget, hogy a jó öreg közpéppályásainkat (Pirlo, Gatta, Ambro, See?) játszatná, míg most már sokkal jobbat is kirakhatna. Még egy kis erősítés a védelemben, és szerintem jó lesz a csapat… no de ahhoz csinálni is kéne valamit…

 8. Ennek a hírnek örülök,nem kell mindig kiégett sztárokat venni akik ide jönnek le levezetni… Fiatal tehetségeket akiket beépít az edzői stáb a csapatba. Anno Pirlo,Gattuso v Ambrosini mikor a Milanba kerültek ők sem voltak sztárok aztán az idővel azokká váltak de az idő múlásával már nem tudják hozni azt a szintet amit kell sőt könnyeben meg is sérülnek a korukból kifolyólag… Amennyiben Lazzari jön és mért ne jönne akkor még a télen (akár kölcsön fél évre aztán nyáron teljesen) Criscito-t kéne meg szerezni meg még szerintem ha nem is télen de a nyáron talán Mexest de ez szubjektív.

 9. Azért azt nem értem, hogy Pirlo-t miért oltjátok. Szerintem nagyon kell a csapatnak. Tény, hogy nem gyors, és ezért jó hogy jönnek fiatalok. És Ambrosini például nagyon gyenge, meg Seedorf is. Pirlo még most is nagyon jól irányít. Figyeljétek a játékot amikor pályán van, és amikor nincs. Hatalmas a különbség. Viszont jó hogy jön Lazzari, mert fiatal, és a lendület az kell!!

 10. Én már vasárnap gondoltam hogy ebből lesz valami, mivel a Cagliari keretében sem volt Lazzari a Palermo ellen! Nagyon örülök neki, remélem visz majd lendületet a csapatba Flaminivel és Boatenggel együtt!! 🙂 Még 1 max 2 védő kellene és akkor a BL győzelemre is lenne esélyünk!

 11. Ezt én is úgy gondolom hogy Allegri szeretne egy lendületes középpályát!Ugye adott hogy mennyi a keret az igazolásokra!Szerintem egy Boateng Lazzari Flamini hármas ha össze ér elég lendületes és oda-vissza tud dolgozni(támadás védekezés)Elől csatárok mögöt cassano-robi és Ibra-Pato ez is variálható!Hátulra szerintem jön még két védő mondjuk Mex és Cris!Csak megjegyzem hogy az elmúlt években ilyenkor már az inter vagy 8-10 pontal volt előttünk!Eddig az idén kaptunk Ibrat,Robit,Cassanot,Papat,Ameliat remélem Lazzarit Boatenget és még pár perem embert!Ebből Papa dőlt be!De ez benne van!Persze ez Ac milan a világ legsikeresebb Klubja hatalmasak az elvárások de én most optimista vagyok!Azért lássuk be valami elindult!Vezetjük a bajnokságot Bl-ben még állunk!Szerintem most a bajnokságot meg kell tartani!!!!Forza Milan!!!

 12. Én nem tudom mit láttok Flaminiben!!? Mióta nálunk van 2 gólt szerzett! Szinte minden megmozdulása szabadrugás,cselezni abszolút nem tud,és sztem a pályán sem lát! Csak fut,fut észnélkül és rombol! Az legalább pozitiv,h hajt. De ez nagyon kevés egy Milanban!!!

 13. Még azért le is kellene igazolni, szóval várjunk egy kicsit. Ha őt megvettük, akkor a védelembe kell már csak ember. Most azt sem bánnám, ha csak egy védő jönne, de az a szélre menjen. Abate úgy, ahogy megállja jobbhátvédként a helyét – noha középpályás -, mint Antonini, aki meg ugye eleve balbekk… Ha megvennénk még az elkövetkezendő 2 hétben Criscitot, Sakhot meg Lazzarit, akkor az már bőven jó lesz! Figyeljetek! A hátvédsorba tuti, hogy jön egy középső védő, mert most raktuk ki a jenki Onyewut. Criscitoért meg továbbra is érdeklődünk… Jól alakulnak a dolgaink, és nem tudom, észrevettétek-e, de újabban nem nagyon hallani Gallianitól, hogy “nekünk bajnokaink vannak”, ergo nem is nagyon kell igazolnunk játékosokat… 🙂 Tehát a jelszó: Galliani hozzon magával még három embert, tisztelt hölgyeim és uraim, még három embert, aztán az üldözőink könnyes búcsút vehetnek a bajnoki címtől…

 14. LASLOGALEAZZI:

  Milyen igazam volt ma éjjel, amikor Skype-on vitatkoztam a MilanNews.it újságírójával,
  Pietro Mazzarával, miszerint túl jól ismerem ahhoz a Cagliari tulajdonosát, Massimo
  Cellinot, hogy mindenféle trükközés nélkül, a szavát adva, simán elengedje hozzánk
  Lazzarit! – Erre most olvasom az igazgató helyettes Mazzara postját, miszerint Cellino
  nem elégszik meg Astori játékjogának a másik felével, + egy kis pénzzel, hanem neki
  kell vagy Strasser, vagy Merkel, akik közül bármelyik hibátlanul pótolhatná Lazzarit.
  Vajon ezen miért nem lepődöm meg?
  Link: http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?action=read&idnet=bWlsYW5uZXdzLml0LTQzMTc1

 15. Természetesen LASLOGALEAZZitól:
  “A héten beszéltem telefonon két szárd barátommal, akik a Cagliari törzs szurkolói. Nem
  értik ők sem, hogy Allegri milyen pluszt lát Lazzariban, amivel helyet tudna neki szorítani
  a Milan kezdőcsapatában. Szerintük ügyes, tehetséges, de nem képes kiegyensúlyozottan
  jó teljesítményre. Az “egy próbát megér” frázisnál komolyabban meg kellene gondolnunk az
  ő szerepét és a lehetőségeit a csapatunknál.”

 16. na hát én szerintem pirlonak sziklaszilárd helye kell hogy legyen a kezdőben mert elképesztően jó labdatartó nemtudom figyeltétek-e a real meccs előtt még faragó ur is azt mondta hogy valami fergeteges mikre képes és a passzai hát azt sztem mindenki tudja hogy jók én így állnék fel feltéve hogy jönnek akik jönnek abbiatti – abate, nesta, silva, criscito – pirlo (gatta) , boateng, lazzari, cassano, – pato (r70), ibra és így csinálnám a lazzari üzletet astori + pénz + seedorf + janku és sztem ebbe már belemennének az öregek meg mehetnek levezetni (talán kicsit nagyobb tűzzel mivel ott még nyeretlenek lennének) ez az én meglátásom oddot azért nem venném bele mert ő még sztem tökéletes helyettese abate-nak

 17. Szerintem kell nekünk Lazzari, már csak azért is mert fiatal. Persze Strasser vagy Merkel elvesztése komoly áldozat lenne érte. Pláne Astori. Őket még csak kölcsön sem szabadna adni, mert tuti, hogy nem kerülnek ide vissza. Szerintem egy klasszis, gyors középpálya érdekében Pirlot és Gattusot ideje lenni elfelejteni, Seedorfot meg pláne. Egy Flamini-Boateng-Lazzari középpálya Cassanoval kiegészülve inkább jelent (főleg sebességben) biztos pontot a csapatban, mintha Pirloék is ott lennének.

 18. Flaminiről: Gattuso elakart menni a Milantól ezért villámgyorsan leigazolta a Milan Flaminit. Védekező középpályás, így a góllövés nem igazán a feladata. Az Arsenalban vészhelyzetben balhátvéd volt (annak ellenére, hogy jobblábas focista), a Milanban meg jobbhátvédet is játszott.

 19. Hát skacok 🙂 régóta figyelem miket irogattok , de már azért én is hozzá teszem akkor a saját véleményem:)
  az hogy kell egy klasszikus 10-es? igen kell, de Cassano nem az! az irányitó kp az aki mind a támadás és védekezés szervezésének az esze, és a csapatnál jelenleg nincs senki olyan! középály: Pirlót azért nem fogja kihagyni Allegri mivel akinek van szeme az látja hogy ha pályán van lassitja igazz a közép pályát, de jelenleg nincs aki távolrol pontosabb paszokat tudna osztogatni mint ő, ezen felül nagyon jol tudja fedezni a labdát. gattuso: jelenleg a csapatból a legtöbbet mozgó játékos a pályán és magát sem féltve odalép az ellenfélnek, tény hogy nem egy labdazsonglőr, de mostanába egyre több pontos labdát ad! Seedorf: hihi =0! régen nagyon tetszett a játéka de most egy nulla! Ambrossini: egy fél idős játékos! Flaminit én biztos nem kezdetném, ugyanis elég durva belépői vannak ,és ráadásul pontos labdákat is alig lehet töle látni, kapura ritkán lő ha lő is akkor nem találja el azt a elégy nagy felületet amit kellene:én igy tudnám elképzelni a kezdő felállást:

  A csapat:

  Abbiati – Abate,Nesta,T.Silva,Zambrotta – Pirlo (védekező középközép egyben irányitó),Boateng,Ambrossini – Robinho – Ibra ,Cassano

  patót azért nem tenném kezdőbe ,mert nagyon sok támadás elakad rajta , legtöbbször csak örökölni lehet tőle a labdát

  az igazolásokrol meg annyit , hogy védelembe , és középályára midnenféleképpen kell dinamikus ember mint pl G.Bale de én mindenféleképpen megprobálnám Kaá-t visszaszerezni

 20. A kasszkius tizesről, lenne egy javaslatom: Marqiunhos, támadó, irányitó középpályás, Kaká utódnak tartják a brazilok. Abate meg menjen jobboldali szürő, védekező kp.-nak.
  Pirlo: Van szeme a pályán és képes akár 50-es pontos átadásra és a kaputól 35 méterre lőtávolban van.

 21. Hát nem tudom h vagytok vele, de Lazzari azér eléggé ott van a szeren! én örülnék az érkezésének! Forza Milan!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet